Eski konularınıza baktım kasımda sevgiliniz yokmuş ama konuda 4 yıllık sevgilim demişsiniz
Ayrıca eylülde açtığınız konuda da eski sevgiliniz size ulaşmasın diye telefon numaramı değiştirdim demiştiniz
Canınız sıkıldıkça sorun yaratıyor konu açıyorsunuz buraya herhalde
Arkadaş çevresi geniş demekki daha eski konulara da bakmayım artık dedimBöyle konularda genel cevap onları arkadaşım için açtım oluyor :)))
İlk söyleyeceği yalan bu olur kesinBelki de sizin olsugunuzu tahmin etmistir.
kendi resminizi atın :)
oda şok olsun sonrada tekmeyi basın..
Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
Ben de bunu okuyunca döndüm o günlere. Herkesin hayatında bi karaktersiz var demek can yakan.yıllar onceye göturdun benı..aynısını yaptım........ve ayrıldım.....ustelık bunu yapan adam aylarca peşımde koşmuştu ve yuzuk takmak ıcın ne taklalar atmıstı askerden sonra dıye ertelemıstım..ıyıkı ertelemışım....
cok canımın yandıgı o yıllar.....
neden yaptım bılmıyorum gerek varmıydı...çoçukluk muydu neydı......ama sonucta gercek yuzunu görmustum...vede affedemedım .....gururum o kadar ustundukı......asla da affetmeyecegım
Pazara kadar gitmiş domates, biber, patlıcan alacakmışHu hu komsu komsu konu sahibesi neredesin ayolll?
Suanda hepimiz onu merak ediyoruzEglenceli olmus eeee gelismeler neler
belki de anlamamıştır ama işten sıyrılmak için ''aslında anlamıştım senin oldugunu'' demiştir..Bende Nişanlıyken eşime yapmıştım beni bi güzel işletmişti belki siz olduğunuzu anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?