Sahte face actim askerdeki sevgilimi isletiyorum

Böyle konularda genel cevap onları arkadaşım için açtım oluyor :)))

Sakin sen olduğunu söyleme. Bir fotoğraf at yarısı görünen htta dekolteli falan olsun dudaklar burun gorunsun hepsini atmak istemiyorum dem bakalım.ne yapacak şapşal

Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar

yıllar onceye göturdun benı..aynısını yaptım........ve ayrıldım.....ustelık bunu yapan adam aylarca peşımde koşmuştu ve yuzuk takmak ıcın ne taklalar atmıstı askerden sonra dıye ertelemıstım..ıyıkı ertelemışım....
cok canımın yandıgı o yıllar.....
neden yaptım bılmıyorum gerek varmıydı...çoçukluk muydu neydı......ama sonucta gercek yuzunu görmustum...vede affedemedım .....gururum o kadar ustundukı......asla da affetmeyecegım

Sana ben zaten senin olduğunu biliyodum yeaaa diyemeyeceği bir duruma gelmeden sakınnn gerçeği söleme. Yoksa senin olduğunu biliyodum yoksa nie kedi fotolu birine cevap yazayım bla bla der ağzı laf yapar sende içinde bir yumru ilişkine devam edersin.

Adamları zorla aldatmaya teşvik ediyorsunuz resmen, ne gerek vardı ki şimdi. Ne kadar gereksiz, özgüvensizlik bence yaptığın.

Ben de bunu okuyunca döndüm o günlere. Herkesin hayatında bi karaktersiz var demek can yakan.
Ben her adı geçtiğinde beddua ederim. Hayırlı uğurlu olsun aldığı beddualar.

kendini hemen belli edersen senin oldugunu biliyodum ben dicek uste cikcak ama ne gerek vardi atraksiyona bak degmezmis iste yazik

Yalniz askerde olan bi adam o yoklukta komplo fake düsünemez bence sen niye durduk yere heyecan ariyon bacim iyi mi oldu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…