Sahte face actim askerdeki sevgilimi isletiyorum

bunu yapmaktaki amacn neydi ki senin? askerdeki adama böyle mesaj yollarsan o da karşılık verir canım benim.sen kndin kaşınmışsın kusura bakma.sevgiline güvenmediğin için yaptıysan neden 4 yıldır güvenmediğin bir adamla birliktesin?yok eğer güveniyorum diyorsan da askerdeki adamaın aklına neden böyle bişeyi zorla sokuyosun.sevgilin tatilde yada iş gezisinde değil,askerde. ve askerdeki bir adamın aklına da girmeye çalışmak bana çok mantıklı gelmedi.sen ne istediğine kara ver bence.

Sebep? Ne gereği var? gibi cevap yazan arkadaşlar, sizce de gereği yokmu acaba ? Hayır yani normal bir durummuş gibi karşılamanın asıl ne gereği var ?

Konu sahibi kendi yapmasa işletmese demekki başka birileri yapsa onlarlada konuşacak.
Demekki 4 yıl birlikteler ama adam sadık olmayı becerememiş.
Yemişim askerlik psikolojilerini.
Onlar orda 15 ay bizsizde biz burda elin adamlarıylamı kırıştırıyoruz, günümüzü gün ediyoruz?
Bırakın şu erkeklerin yaptıklarına bir kulp bulmayı.
Adam gibi adam seviyosa tutup biriyle mesajlaşmaz bile.
Hadi karşı taraf yazdı çizdi.
Kimse ona zorla cevap ver, muhabbet et diye silah dayamıyor ya alnına.

Edit: Sonradan okudum sayfaları geç kalmışım anlamış sanırım :) Hakkında hayırlısı olsun

bu bayanın daha öncekı konularını okudunuz mu ?

Askerde ki birine bunu yapmak ne kadar mantıklı?

Senin olduğunu belki de tahmin ediyordur? Çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdım.

Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
yuh
ben şok
ben iptal
hemde 4 yıllık ha????
belki de sıkılmıştır yeni heyecanlar arıyordur? biraz ağır ve acı oldu farkındayım ama olabilecek en muhtemel ihtimal
asker de yokluk başına da vurmuş olabilir
sor o pisliğe bunun hesabını
kendi fotonu at seni denemek için yapmıştım de

Yok ben foto istemiştim bana direk birlikte çekindiğimiz bi fotomuzu göndermişti bu ben yanımdakide benim kendini akıllı sanan nişanlım diye
buna çok güldüm akıllı adammiş vesselam...

Kasım ayinda bunu yazmis , simdi de 4 yillik sevgiliyiz demis.

Birakin su askerlik psikolojisini miskolojisini.. bir insan nefsine sahip cikamiyorsa neylesin onu psikoloji.. burada 4 yildan bahsediyorsun.. uzun bir sure.. ztn bir iliskide guven yoksa o iliski bitmis demektir..

Konu açıp hiç bir soruya cevap vermemekte ki amaç ne? Baktım bütün konuların böyle yazıp yazıp gitmişsin. Bir günlük al kendine ona yaz madem.
Daha geçen ay, aşık olmak istiyorum demişsin.Hadi diyelim eski sevgilin bu yazdığın. Ne zaman eski sevgilinle barıştın ne zaman askere gitti bu adam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…