• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte face actim askerdeki sevgilimi isletiyorum

Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio :KK43: 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
aynen kendi resmini hatta kısa bi video ac yollar sonrada bas tekmeyiii

Bir anlamış olabilir,
İki anlasa sadık çocuk numaralarına kalkışır kabul etmez,
Üç anlasa direkt belli eder anladığını sinirlenir.

Bence çocuk her halükarda boş ve saftirik gibi böyle bi lüzumsuz nası diyim.

O da onu işletiyor olabilir diye soyledim yani tabi boş ve saftirik biri de olabilir o fake hesaba kandiysa dogrudur adam akilli bi hesaptan yapsa kesin yuruyor bu herif kanmiş derdim ama kedili felan boş bi hesap deyince bilemedim

Daha önceki sevgilim beni aldatmıştı korkularım var üzülmek istemiyorum falan de hiç rahatsız olmuyorsa ayrıl gitsin..

Askerdeki birine bu yapılmamali. Günah.

O da onu işletiyor olabilir diye soyledim yani tabi boş ve saftirik biri de olabilir o fake hesaba kandiysa dogrudur adam akilli bi hesaptan yapsa kesin yuruyor bu herif kanmiş derdim ama kedili felan boş bi hesap deyince bilemedim
Yani vakit ayırıp konuşması ne kadar boş bi iş değil mi. Mesela ben olsam konuşmam engellerim. Hem güven sorunu olmaz hem vakit kaybına gerek yok

Yani vakit ayırıp konuşması ne kadar boş bi iş değil mi. Mesela ben olsam konuşmam engellerim. Hem güven sorunu olmaz hem vakit kaybına gerek yok

Tabiki hicbir turlu konuşmamasi gerekiyo ne munasebet baska isi gucu mu yok cocuk suçlu da kiz da keske sevgilisini test etmek icin daha sağlam seyler yapsaydi fake hesap mi kaldi artik cocuk burdan cok rahat anladim seni islettim vs yapsa iyi bi rolle kizi inandirir

amannn birinin profiline girip aynı kişinin onlarca fotosunu bulabilir ki nolcak
O suç yalnız. Başkasının fotosunu kullanırsa googledan görsel aratıp kimden kullandığını bulur.
Bence hiç gerek yok çocuk ne kadar boş olduğunu belli etmiş. Yapılacak şey belli.

Tabiki hicbir turlu konuşmamasi gerekiyo ne munasebet baska isi gucu mu yok cocuk suçlu da kiz da keske sevgilisini test etmek icin daha sağlam seyler yapsaydi fake hesap mi kaldi artik cocuk burdan cok rahat anladim seni islettim vs yapsa iyi bi rolle kizi inandirir
Ben kızı anlıyorum (: güvensizliğe rağmen sevmek çok kötü bişey. Şimdi diyorum ki keşke ilk şüphede ayrılsaydım. Haklıymışım biliyor musun her şüphemde

O suç yalnız. Başkasının fotosunu kullanırsa googledan görsel aratıp kimden kullandığını bulur.
Bence hiç gerek yok çocuk ne kadar boş olduğunu belli etmiş. Yapılacak şey belli.
bana kalırsa da hiç uğraşmasın ama hatta neden fake hesap alıp işletiyor?
demek sevgilisine güvenmiyor
madem böyle bişeye kalkıştı sonuna kadar ikna olsun adamın fırsatını bulduğunda aldattığına sonra ayrılsın
şimdi dese ki benim, ee biliyodum diyecek adam, kız da affedecek.
ayrılmayı göze almıyoduysa da neden fake den işletiyor? kafam soru doldu ya.

bana kalırsa da hiç uğraşmasın ama hatta neden fake hesap alıp işletiyor?
demek sevgilisine güvenmiyor
madem böyle bişeye kalkıştı sonuna kadar ikna olsun adamın fırsatını bulduğunda aldattığına sonra ayrılsın
şimdi dese ki benim, ee biliyodum diyecek adam, kız da affedecek.
ayrılmayı göze almıyoduysa da neden fake den işletiyor? kafam soru doldu ya.
Merak. Allah böylesini kimseye vermesin ben yaşadım aynısını. Gözümle gördüğümde oldu. Gerek inandım gerek unutmaya çalıştım. Sığınıcak bişey arıyodum. Bula bula onu bulmuşum :D

Bir arkadasinin telini ver o konussun sen de dinle 1 hafta felan surdurungercek yüzünü gorun ve basın tekmeyi

Önce biraz konuş samimi ol ondan sonra sana numarami veriyim de kendi numarani ver :21: adama fazla güvenme derim ayrıca

başka kız resmi yolla. sevgilin var mı diye sor. sonra kendi resmini yolla.

Back
X