- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslanım çeri
Başka fotolar istiycek. Hatta elini çenene koy da çek fake değilsen falan diyip anlık pozlar verdirticek. Yaşanmış bi olayben değilim ama kahramanı
![]()
aynen kendi resmini hatta kısa bi video ac yollar sonrada bas tekmeyiiiKizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
Sen olduğunu biliyordum bana güvenmeyi öğreneceksin ortaya çık diye yaptım diyecek.
Aynen böyle demezse bilinçli konuşmuş ayağı yapmazsa ben de agnes değilim.
Bir anlamış olabilir,
İki anlasa sadık çocuk numaralarına kalkışır kabul etmez,
Üç anlasa direkt belli eder anladığını sinirlenir.
Bence çocuk her halükarda boş ve saftirik gibi böyle bi lüzumsuz nası diyim.
Yani vakit ayırıp konuşması ne kadar boş bi iş değil mi. Mesela ben olsam konuşmam engellerim. Hem güven sorunu olmaz hem vakit kaybına gerek yokO da onu işletiyor olabilir diye soyledim yani tabi boş ve saftirik biri de olabilir o fake hesaba kandiysa dogrudur adam akilli bi hesaptan yapsa kesin yuruyor bu herif kanmiş derdim ama kedili felan boş bi hesap deyince bilemedim
Yani vakit ayırıp konuşması ne kadar boş bi iş değil mi. Mesela ben olsam konuşmam engellerim. Hem güven sorunu olmaz hem vakit kaybına gerek yok
O suç yalnız. Başkasının fotosunu kullanırsa googledan görsel aratıp kimden kullandığını bulur.amannn birinin profiline girip aynı kişinin onlarca fotosunu bulabilir ki nolcak
Ben kızı anlıyorumTabiki hicbir turlu konuşmamasi gerekiyo ne munasebet baska isi gucu mu yok cocuk suçlu da kiz da keske sevgilisini test etmek icin daha sağlam seyler yapsaydi fake hesap mi kaldi artik cocuk burdan cok rahat anladim seni islettim vs yapsa iyi bi rolle kizi inandirir
bana kalırsa da hiç uğraşmasın ama hatta neden fake hesap alıp işletiyor?O suç yalnız. Başkasının fotosunu kullanırsa googledan görsel aratıp kimden kullandığını bulur.
Bence hiç gerek yok çocuk ne kadar boş olduğunu belli etmiş. Yapılacak şey belli.
Merak. Allah böylesini kimseye vermesin ben yaşadım aynısını. Gözümle gördüğümde oldu. Gerek inandım gerek unutmaya çalıştım. Sığınıcak bişey arıyodum. Bula bula onu bulmuşumbana kalırsa da hiç uğraşmasın ama hatta neden fake hesap alıp işletiyor?
demek sevgilisine güvenmiyor
madem böyle bişeye kalkıştı sonuna kadar ikna olsun adamın fırsatını bulduğunda aldattığına sonra ayrılsın
şimdi dese ki benim, ee biliyodum diyecek adam, kız da affedecek.
ayrılmayı göze almıyoduysa da neden fake den işletiyor? kafam soru doldu ya.
Hemen ayrıl ne derse de inanmaKizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
Eveet sevgilin var mi diye sor kesinlikleebaşka kız resmi yolla. sevgilin var mı diye sor. sonra kendi resmini yolla.
kesin sen oldugunu zaten anlamistim oylesine isletiyordum diyecekkendi resminizi atın :)
oda şok olsun sonrada tekmeyi basın..