Sahte instagram eşim

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Merhaba gece gece ne yapacağımı şaşırdım, eşim sahte isimle saat20:30da instagram hesabı almıs , mailine güncelleme gelmiş ve bana doğrulama açma ben almadım filan dedi bi de üste çıktı, adıma sahte alınmış bilgilerimi kullanacaklar diyor.

20:30da dışarıda yanımdaydı alamaz o an, önceden aldı da güncelleme maili sonra mı geldi diye denemek için aldım güncelleme maili bana hemen geldi, bu taraklarda bezi yok derken ne düşüneceğimi şaşırdım şimdi://akıl verin...

Link varsa basmayın hack olayları çok
Ne yazıyor mailde tam olarak ?
Instagram a hos geldın ız hesabınızı dogrulayın diye bir mail, bir de sen bana güvenmiyor musun diye çıkıştı, kime neye bakacaksın diye bagırdım bende şok oldum resmen

Instagram a hos geldın ız hesabınızı dogrulayın diye bir mail, bir de sen bana güvenmiyor musun diye çıkıştı, kime neye bakacaksın diye bagırdım bende şok oldum resmen
Kullanıcı adı falan eşinizle uyuyor mu peki ?
Bu sekildeyse bi hesap açılmış gibi

Sagolun yorum için çok içim sıkıldı o işe erken gidecek diye uyuyor ben sıkıntıdan uyuyamıyorum şuan
İçinizi ferah tutun:) eşimin instagram hesabi var geçen gün ona absürd mail geldi link var işte size gelen tarzda bi baktık mail adresi basbaya fake gözüküyor benzetmeye calısmıslar kırma amaçları :) sahte mailler olabiliyor o yüzden yok yere üzmeyin ...

İçinizi ferah tutun:) eşimin instagram hesabi var geçen gün ona absürd mail geldi link var işte size gelen tarzda bi baktık mail adresi basbaya fake gözüküyor benzetmeye calısmıslar kırma amaçları :) sahte mailler olabiliyor o yüzden yok yere üzmeyin ...
Girip adrese dogruladım baktım Soy ısım tutuyor profil ısmınde bakalım nolcak, nasıl davranacak , baskası actıysa da hesabı ele gecırdı mı sımdı bu durumda, ben dogruladım diye

Beklemede kalın takip edin sessiz sessiz ölü taklidi yapın. Ama başıma gelen bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim geçen Facebook’tan telefonuma mesaj geldi bilmem ne kodunuz diye kesinlikle istemedim Emin’im belki de biri e postayı yanlış girdi olabilir.

Neden hemen sordunuz ki? Bir süre izleseydiniz hesap ile neler yapılacak diye. Belki eşiniz doğru söylüyordur ama yalan söylediyse de şu saatten sonra öğrenemezsiniz aceleci davranmışsınız

Adama yüklenip boşyere huzursuzluk çıkarmayın derim. Çünkü genelde aynı soyisimde olanlar, kayıtta mailini yazarken ya yanlış yazıyor yada sallayıp başkasının mailini tutturuyor. Başıma bir çok kez geldi ordan biliyorum.

Mesala gmail noktalama işaretlerini dikkate almıyor. Adı ahmet kara olan birinin a.kara@gmail hesabı varsa akara@gmail ak.ara@gmail adreslerine gönderilen maillerde aynı kişiye gidiyor.

Adı Adnan Kara, Ayşe Kara vs. olan birilerinin yanlış mail adresleri yazarak benzer durumlar yaratması çok olası...

Mutlaka takip et.Ama belli etme.Benm eşime uygunsuz sitelerden geliyordu yemin ediyordu ben degilim diye,inanmayıp baktım öyle site yok virüsmüş galiba.Ama isim farklı soyismi aynı Nasıl oluyor onu bilemiyorum.Alsa bile zaten instagram da senin rehberinde kim varsa görünüyor orda takip et diye ortak arkadaşsız olarak.Ordan da anlayabilirsin.

Eşiniz ünlü biri falan mı? Takipçisi çok mu? Kim neden eşinizin hesabını ele geçirmeye çalışsın ki eşinizin hesabını geçirseydi kendi hesabını ele geçirirdi.
Resmen kendisi açmış hesap ve doğrulama kodu gelmiş. Doğrulama kodu şifreyi unuttuğunuzda da gelir.

• Beğen
Reactions: sub
Bir kere de bana facebook' tan gelmişti ama ben almamıştım. Üstelik telefona gelmişti. Doğru söylüyor olabilir. O mail hemen geliyor diye biliyorum. Yine de inanmış gibi yapıp takipte kalın.

Back
X