• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte instagram eşim

Şimdi şöyle bir durum var normalde kullandığı kart şifresine yakın bi kullanıcı adının yanına rakam eklenmeıs, atıyorum ahmetnar1436gibi normalde 1479mesela kart sıfresı yakın tercihler geldı bana ve malınde soyadı yazıyor adına alınmış olsa hadı sucu yok denk geldı ama kullanıcı adının yanında rakamlar da kart sıfresı ne yakın benzer bu kadar denk gelır mı, yapacak bırı degıl ama acmıs gıbı geliyor, dedım boyle yapmaktansa ayrıl naparsan yap, benım kızcagıma sen kızıyorsun dıyor, bağırıyor telde, hayır suçsuz olsa bagırmadan sakince anlatır yok oyle bısey dıye ne yapacagımı sasırdım boyle seylere hıc tahammül edemeyen bıryım dayanamıyorum keske bekleseydimizleseydım sabırsız davrandım.

Şimdi şöyle bir durum var normalde kullandığı kart şifresine yakın bi kullanıcı adının yanına rakam eklenmeıs, atıyorum ahmetnar1436gibi normalde 1479mesela kart sıfresı yakın tercihler geldı bana ve malınde soyadı yazıyor adına alınmış olsa hadı sucu yok denk geldı ama kullanıcı adının yanında rakamlar da kart sıfresı ne yakın benzer bu kadar denk gelır mı, yapacak bırı degıl ama acmıs gıbı geliyor, dedım boyle yapmaktansa ayrıl naparsan yap, benım kızcagıma sen kızıyorsun dıyor, bağırıyor telde, hayır suçsuz olsa bagırmadan sakince anlatır yok oyle bısey dıye ne yapacagımı sasırdım boyle seylere hıc tahammül edemeyen bıryım dayanamıyorum keske bekleseydimizleseydım sabırsız davrandım.
Hem aceleci davranmışsınız hem telefonda sormuşsunuz :KK51: ne demesini bekliyordunuz ki? “Evet açtım” mı?

Mutlaka takip et.Ama belli etme.Benm eşime uygunsuz sitelerden geliyordu yemin ediyordu ben degilim diye,inanmayıp baktım öyle site yok virüsmüş galiba.Ama isim farklı soyismi aynı Nasıl oluyor onu bilemiyorum.Alsa bile zaten instagram da senin rehberinde kim varsa görünüyor orda takip et diye ortak arkadaşsız olarak.Ordan da anlayabilirsin.
Doğru söylüyor virüs banada çok geliyordu kendi ismimle misal kullanıcı adınız bulca şifreniz şu uzun zamandır giriş yapmıyorsun diye.

Merhaba gece gece ne yapacağımı şaşırdım, eşim sahte isimle saat20:30da instagram hesabı almıs , mailine güncelleme gelmiş ve bana doğrulama açma ben almadım filan dedi bi de üste çıktı, adıma sahte alınmış bilgilerimi kullanacaklar diyor.

20:30da dışarıda yanımdaydı alamaz o an, önceden aldı da güncelleme maili sonra mı geldi diye denemek için aldım güncelleme maili bana hemen geldi, bu taraklarda bezi yok derken ne düşüneceğimi şaşırdım şimdi://akıl verin...
Sahte hesapta olabilir benim tanıdıklarımında başına geldi adına sahte hesap açma vs tabi o instagram değildi.

Şüphelendiğiniz şey nedir?
Benim de var bir fake instagram hesabım birkaç takip ettiğim kısa parodi çeken ünlü var. Ne başka birini takipteyim ne de başka biri beni takipte. Eşim de gördü açtığımı sonrasında. Benim adım soyadım da değil üstelik.
Aldatıyor olabileceğinden mi şüphe ettiniz? Açtıysa da belki ilgi alanlarını takip için açmıştır.

Uf ne var bunda? Gercekten baskasi yanlislikla esinizin mailini yazmis olabilir yani olamaz mi? Ayrica koca koca insanlari ya. Esinizin sahte bir instagram hesabi olamaz mi? Bence olabilir. Size bu konuda yalan soylemiyorsa evet sahte hesabim var su su sebeple actim diyebiliyorsa bence bir sorun teşkil etmez. Esiniz size ben acmadim demis. Belli ki bi hata var.Biraz güvenin su insanlara. Azicik guven can çıkarmaz.

Hemen işkillenmeyin. Bana sürekli yemeksepetinden mail geliyordu.Yemek siparişi vermişim gibi.İsim soyisim aynı ama şehir farklıydı.Sanirim kızla mail adresimiz benziyordu yanlışlıkla benim mailimi verdi.Oluyor yani böyle şeyler.Hatta bir ara sürekli instagramdan da bildirim geliyordu.O zamanlar Instagram kullanmıyordum.Hatta Instagram hesabına baktım benim mail adresimle bir hesap açılmış görünüyordu.Hatta hala açık görünüyor o hesap

Merhaba gece gece ne yapacağımı şaşırdım, eşim sahte isimle saat20:30da instagram hesabı almıs , mailine güncelleme gelmiş ve bana doğrulama açma ben almadım filan dedi bi de üste çıktı, adıma sahte alınmış bilgilerimi kullanacaklar diyor.

20:30da dışarıda yanımdaydı alamaz o an, önceden aldı da güncelleme maili sonra mı geldi diye denemek için aldım güncelleme maili bana hemen geldi, bu taraklarda bezi yok derken ne düşüneceğimi şaşırdım şimdi://akıl verin...
Bana da gecenlerde facebook şifrenizi doğrulayın diye mesaj geldi:)
Face acmamıstım
Birileri eşinin adına hesap acmaya da calısıyor olabilir
Hemen güvensiz olma

Back
X