- Konu Sahibi benebakbiyo
Evet çok üzgünüm suan. evliliğimin ilk 4 ayında baska sehırdeyken kv yalnız dıye(kp ile ayrılar) tayin alarak yasadıgı sehre geldik 1 seneye yakındır burdayız ve hiç bir sıkıntımız olmadı sayılırdı buzamana kadar.suandada eşimin işinden dolayı tayin almamız gerekiyor ve fırsatımız varken memleketımize gıtme fıkrıne sıcak bakmaya baslamıstı burda baska bır kurumada gecebılırdı ama maası dusucek ve dugun borclarmız bıtmedı henüz.bugun konuyu kv deme actık nerde huzurlu olacaksanız orda olun dedi.bende evliliğimin ilk zamanları kadar istekli degılım memleketıme gıtmeye ısın acıgı alıstım cunku burayıda sevıyorum cunku.Allah razı olsun anneden anlayıslı davrandı dıye konusmustum esımlede.taki görümcemden gece gelen msjı gorunceye kadar.annem belli etmedi ama cok üzgün zaten basından berı gelmek ıstemedıler buraya isteyen istedıgı yere gıtsın demiş ve gorumcemde banada ters abi yazmıs.cok dokundu gercekten bana.basta baba olmadıgı ıcın ben onları bır basına koymayı kendıme bıle kabul ettıremezken böyle düşünmelerine cok sasırdım
( kimse bizi düşünmüyor hayatımızı hep onlara göre ayarlayalım planlayalım ıstıyorlarmıs meger.kv herzaman gelinim degıl benım kızım dıyordu. seneye gorumcem atanırsa onunla bırlıkte gıdıcekte ustelık bu sehırden onlar plan yaparken bızı dusunmezken bizhayatımızı onlara göre ayarlıyoruz eşim tek erkek ve en büyük
buraya konu acmadıgım ıcın kendımı cok sanslı sanırdım hayal kırıklıgına ugramam uzun sürmedi
((