• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Ürün Yollayan Satıcı :(

Halleyyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
2.627
3.422
83
Kızlar trenyolundan bir şal aldım Vakko’dan ama gelen ürün Vakko standartlarından çok uzak😢
İade açtım ama hem moralim hem sinirim bozuldu.
Daha önce iade işleminde sorun yaşamadım ancak bazı yorumlar gördüm, satıcının ürünün farklı ws olduğunu belirterek ücret iadesi yapmadığına dair.
Siz böyle bir durum yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Ben deterjan almıştım ambalaj neredeyse aynı ama içime kurt düştü, görsel hafızam çok iyidir hemen sitesinden baktım, sahte ürün anladım. Kullanmış olmama rağmen geri kalanını iade ettim ve paramı da aldım. Her şekilde almanız gerekir 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Tüketici hakem heyetine taşıyabilirsiniz eğer bir aksilik olursa. Dilerim olmaz, olumsuz yorum vs yazmadan beğenmedim vazgeçtim gibi bir sebeple iade etmeyi deneyin.

Ben deterjan almıştım ambalaj neredeyse aynı ama içime kurt düştü, görsel hafızam çok iyidir hemen sitesinden baktım, sahte ürün anladım. Kullanmış olmama rağmen geri kalanını iade ettim ve paramı da aldım. Her şekilde almanız gerekir 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Tüketici hakem heyetine taşıyabilirsiniz eğer bir aksilik olursa. Dilerim olmaz, olumsuz yorum vs yazmadan beğenmedim vazgeçtim gibi bir sebeple iade etmeyi deneyin.
Ürün orijinal değil yazdımo_O umarım başıma dert almam.

Back
X