Sahur sorunum :(

Siz eşinizin herseyini yapıyorsunuz ya maşallah size, kocaman alkışlar, tebrik ederim.

Bakın mesela bende hazırlamıyorum aynı sebepten, eşim kendi hazırlıyor,bende kadın mıyım yani, çalışan adama sahur hazırlatıyorum.

Hâlbuki oğlum gecede sayısız kere uyanmasına rağmen kalkıp mutlaka eşime sahur hazırlamalıydım, benim canımın ne kıymeti var değil mi?

Tabi ki lazım .Benim eşimin dünyada bir benzeri yok.Ben hala bekarmis gibi yaşıyorum mesela bir dediğim iki olmadı.Daha nasıl anlatsam ki .Ben çok rahatım çok şükür merak etme yani.
İşte bakın eşiniz sizi sultan Süleyman gibi yaşatıyor . Yani boş yorum sizinki zira o yapıyomus iyi olan oymuş idare eden oymuş siz değil bilmem anlatabildim mi . Hala bekar hissetmiyosunuz bence bekâr gibi konuşuyosunuz

Bence konu açarken de fikir alırken de dikkat etmelidir.İnsanlar burada senin eşini bıraktı kendi eşlerine köpek kelime kullanmaya başladılar Sende günaha girdin.Bizene senin kocana hazirlamadigin sahurdan.Yaptigin yanlış bir şeyi burada insanlardan olumlu yorum alarak doğru olduğuna mi inandırmaya çalışıyorsun.

Ben musluman degilim , oruc tutmuyoruz
Evde yemekleri de esim yapiyor , yani konudaki gibi dertlerim yok benim ,sadece merak etmistim bir kadin nasil boyle dusunebilir diye verdiginiz cevaptan anladim , tesekkur ederim cevabiniz icin

Ne var bir sahurda altı üstü saat ikiye kadar oturup yemek hazırlayıp yiyip yaticaksiniz.Ayrica ben sahur hazırlarken bebeğime bakardım ve çalışırdım.İse giderdim yani .Evde yatmiyordum.Esinize değer vermiyorsunuz demektir.

Ben musluman degilim , oruc tutmuyoruz
Evde yemekleri de esim yapiyor , yani konudaki gibi dertlerim yok benim ,sadece merak etmistim bir kadin nasil boyle dusunebilir diye verdiginiz cevaptan anladim , tesekkur ederim cevabiniz icin
Olsun bir Müslüman olmadan ona sahur hazirlasaniz bile o ne kadar güzel bir şeydir.Sahur hazırlamak bir sevaptır.Yoksa ben herkesin dinine saygı duyarım.Ama burada mesele bırakın sahuru eşiniz acıkmış ve yemek hazırlanmasını istiyor.Sonucta işten geldimi yemek hazırlanması kimsenin zoruna gitmiyor.Ama sahura gelince zor oluyor.

Eşime değer veriyorum elbette ama en çok kendime değer veriyorum
Eşe verilen değer de sahur hazırlamaktan geçmez bana göre.

Gündüz komşulara din dersi vs veriyorum onun dışında temizlik çocuklari parka götür çamaşır ser , yemek derken dört buçuk da eşim geliyor ve sonra uykum var diyip yatıyor.hamj insan eşim geldi oh biraz bakar der ya tamam ara sıra bakıyo ama genel olarak hep uykum var diyor bende yine yemek artı çocuklarla uğraşıyorum. Sonra yine yatmadan etrafı topla vs yatış oluyor çocuk uyudu doydu namaz derken pil değil herşeyim bitiyor inanın . Kilo alamıyorum yesem bile ayakta durmak bile güç artık sanki. Ne bileyim acındırmak değil amacım İnaninki ama yoruluyorum ikiside küçük çocuk olunca haliyle

Hanimefendi esim de musluman degil , oruc tutulmuyor bizim evde yani kimse sahura kalkmiyor
Ayrica buradaki konu sahur haziamak degil , adamin esine , karidina , hayat arkadasina sahura kalkmadi diyr ettigi hakaretler , evden kovmasi vs vs

Konu sahibi deseydi ki , sahur hazirlamadim diye esim bana kustu , emin olun kimse adam icin burda verdikleri tepkiyi vermezdi , hatta arada kalkiver gobul al vs vs denirdi
Ancak kimsenin o hakaretleri etmeye hakki yok , soz konusu kucuk bebegi olan bir anne , esi bu sekilde davranamaz ona

Çocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.

Eşinin annesi olmadığı için olabilir mi acaba? Eşi anne bakımına muhtaçsa kendi anasına gitsin. Yetişkin insanlar kendilerini beslemek için bir başkasına ihtiyaç duymuyorlar çünkü.

Ayy okurken sinir oldum esine. Soyleyecek bir sey bulamıyorum. Hayat musterek. Sende cocugunuza bakiyorsun. Anam sizlerin kocalarinizi okudukca ben kocamin ayaklarini mi opsem diyorum. Allah razi olsun.

Eşime değer veriyorum elbette ama en çok kendime değer veriyorum
Eşe verilen değer de sahur hazırlamaktan geçmez bana göre.
Elbette öğle sahur hazırlayıp adama zıkkım ye denirse tabi değer verilmiş olmaz.Biraktim ese sahuru ben şahsen sahur hazırlamayı çok seven bir insanım .Zaten 12 ayda bir geliyor.Bununda lafını ediceksek kimse oruç turmasin yazık yani.

Konu sahibinin kocası siz misiniz?
Şu cümlelerin mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü.

Eşinin annesi olmadığı için olabilir mi acaba? Eşi anne bakımına muhtaçsa kendi anasına gitsin. Yetişkin insanlar kendilerini beslemek için bir başkasına ihtiyaç duymuyorlar çünkü.
Evlenmeyin o zaman.

Benim cocugum yok ama ben yemek hazirlamiyorsam esim hazirlar. Birbirimize hayati zindan etmek icin evlenmedik. Birlikte hayati guzel yasamak icin evlendik..
Kimse kimsenin kolesi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…