- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Siz eşinizin herseyini yapıyorsunuz ya maşallah size, kocaman alkışlar, tebrik ederim.Aynen böyle düşünüyorum.Ben buradaki cinsiyetçi düşüncelere herhangi bir yorumda bulunmadım.Siz sadece kadinsiniz diye birlik oluyorsunuz.Canim sen üzülme ben ikinci sınıf değilim bilakis birinci sınıf yaşıyorum çok şükür.Size göre erkek bir sahur hazırlanmasını istediği için adı bir yaratık oluyor ne hakaretler isitiyorum.Sizinde eşleriniz var böylemi davraniyorsunuz.Hastalik olur anlarım,bir kalkamadım yorgun olursun anlarım.Zaten daha önce adam annesinde geçirmiş Ramazan'ın ki bir gelin olarak orada bile kalkıp hazirlamamis.Buna rağmen kendi evinde dahi eşine sahur hazirlamiyor.Birde burada yorum yapılıyor adam kendi zikimlansin diye.O adam çalışıp evine para kazanıp getiriyor.Neyse daha beni rahatsız etmezsen sevinirim.Burasi Türkiye ,Amerika değil .Kalkacaksın kocana sahurunu hazirlayacaksin.İstersen sen bugünden sonra hazirlama
Maalesef her iki aile de uzakta, komşular dışında kimsem yok
İşte bakın eşiniz sizi sultan Süleyman gibi yaşatıyor . Yani boş yorum sizinki zira o yapıyomus iyi olan oymuş idare eden oymuş siz değil bilmem anlatabildim mi . Hala bekar hissetmiyosunuz bence bekâr gibi konuşuyosunuzTabi ki lazım .Benim eşimin dünyada bir benzeri yok.Ben hala bekarmis gibi yaşıyorum mesela bir dediğim iki olmadı.Daha nasıl anlatsam ki .Ben çok rahatım çok şükür merak etme yani.
Bence konu açarken de fikir alırken de dikkat etmelidir.İnsanlar burada senin eşini bıraktı kendi eşlerine köpek kelime kullanmaya başladılar Sende günaha girdin.Bizene senin kocana hazirlamadigin sahurdan.Yaptigin yanlış bir şeyi burada insanlardan olumlu yorum alarak doğru olduğuna mi inandırmaya çalışıyorsun.Ben mi yaptım ya gerçekten ben mi düşürdüm herkesi bir birine
Allah aşkına Ablacım suçum ne benim . Gerçekten bu son konum tövbe daha açmam ya sanki ben kaos ortamı yaratmisim gibi söylemeyin şöyle tek derdim akıl almaktı o kadar . Ne kötü sözler geçti bunları ben mi dedim veya hadi hadi sende söyle diyerek gaz mi verdim ?
Lütfen diyorum yorum yaparken okuyanı da biraz düşünün . Yinede sağolun ne diyimki
Ben musluman degilim , oruc tutmuyoruzAynen böyle düşünüyorum.Ben buradaki cinsiyetçi düşüncelere herhangi bir yorumda bulunmadım.Siz sadece kadinsiniz diye birlik oluyorsunuz.Canim sen üzülme ben ikinci sınıf değilim bilakis birinci sınıf yaşıyorum çok şükür.Size göre erkek bir sahur hazırlanmasını istediği için adı bir yaratık oluyor ne hakaretler isitiyorum.Sizinde eşleriniz var böylemi davraniyorsunuz.Hastalik olur anlarım,bir kalkamadım yorgun olursun anlarım.Zaten daha önce adam annesinde geçirmiş Ramazan'ın ki bir gelin olarak orada bile kalkıp hazirlamamis.Buna rağmen kendi evinde dahi eşine sahur hazirlamiyor.Birde burada yorum yapılıyor adam kendi zikimlansin diye.O adam çalışıp evine para kazanıp getiriyor.Neyse daha beni rahatsız etmezsen sevinirim.Burasi Türkiye ,Amerika değil .Kalkacaksın kocana sahurunu hazirlayacaksin.İstersen sen bugünden sonra hazirlama
Ne var bir sahurda altı üstü saat ikiye kadar oturup yemek hazırlayıp yiyip yaticaksiniz.Ayrica ben sahur hazırlarken bebeğime bakardım ve çalışırdım.İse giderdim yani .Evde yatmiyordum.Esinize değer vermiyorsunuz demektir.Siz eşinizin herseyini yapıyorsunuz ya maşallah size, kocaman alkışlar, tebrik ederim.
Bakın mesela bende hazırlamıyorum aynı sebepten, eşim kendi hazırlıyor,bende kadın mıyım yani, çalışan adama sahur hazırlatıyorum.
Hâlbuki oğlum gecede sayısız kere uyanmasına rağmen kalkıp mutlaka eşime sahur hazırlamalıydım, benim canımın ne kıymeti var değil mi?
Olsun bir Müslüman olmadan ona sahur hazirlasaniz bile o ne kadar güzel bir şeydir.Sahur hazırlamak bir sevaptır.Yoksa ben herkesin dinine saygı duyarım.Ama burada mesele bırakın sahuru eşiniz acıkmış ve yemek hazırlanmasını istiyor.Sonucta işten geldimi yemek hazırlanması kimsenin zoruna gitmiyor.Ama sahura gelince zor oluyor.Ben musluman degilim , oruc tutmuyoruz
Evde yemekleri de esim yapiyor , yani konudaki gibi dertlerim yok benim ,sadece merak etmistim bir kadin nasil boyle dusunebilir diye verdiginiz cevaptan anladim , tesekkur ederim cevabiniz icin
Eşime değer veriyorum elbette ama en çok kendime değer veriyorumNe var bir sahurda altı üstü saat ikiye kadar oturup yemek hazırlayıp yiyip yaticaksiniz.Ayrica ben sahur hazırlarken bebeğime bakardım ve çalışırdım.İse giderdim yani .Evde yatmiyordum.Esinize değer vermiyorsunuz demektir.
Hanimefendi esim de musluman degil , oruc tutulmuyor bizim evde yani kimse sahura kalkmiyorOlsun bir Müslüman olmadan ona sahur hazirlasaniz bile o ne kadar güzel bir şeydir.Sahur hazırlamak bir sevaptır.Yoksa ben herkesin dinine saygı duyarım.Ama burada mesele bırakın sahuru eşiniz acıkmış ve yemek hazırlanmasını istiyor.Sonucta işten geldimi yemek hazırlanması kimsenin zoruna gitmiyor.Ama sahura gelince zor oluyor.
Çocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.
Elbette öğle sahur hazırlayıp adama zıkkım ye denirseEşime değer veriyorum elbette ama en çok kendime değer veriyorum
Eşe verilen değer de sahur hazırlamaktan geçmez bana göre.
Kendisi sema marasli galibaGercekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa ironi mi yapiyorsunuz?
Gercekseniz , nasil yetistiniz? Neden boyle dusunuyorsunuz gercekten cok merak ettigim icin soruyorum , nasil bir kadin kendini bu konuma sokabilir vr kendisini ikinci sinif gorur?
Bence konu açarken de fikir alırken de dikkat etmelidir.İnsanlar burada senin eşini bıraktı kendi eşlerine köpek kelime kullanmaya başladılar Sende günaha girdin.Bizene senin kocana hazirlamadigin sahurdan.Yaptigin yanlış bir şeyi burada insanlardan olumlu yorum alarak doğru olduğuna mi inandırmaya çalışıyorsun.
Evlenmeyin o zaman.Eşinin annesi olmadığı için olabilir mi acaba? Eşi anne bakımına muhtaçsa kendi anasına gitsin. Yetişkin insanlar kendilerini beslemek için bir başkasına ihtiyaç duymuyorlar çünkü.
Siz eşinizin herseyini yapıyorsunuz ya maşallah size, kocaman alkışlar, tebrik ederim.
Bakın mesela bende hazırlamıyorum aynı sebepten, eşim kendi hazırlıyor,bende kadın mıyım yani, çalışan adama sahur hazırlatıyorum.
Hâlbuki oğlum gecede sayısız kere uyanmasına rağmen kalkıp mutlaka eşime sahur hazırlamalıydım, benim canımın ne kıymeti var değil mi?
O kim ki ?Kendisi sema marasli galiba
Yok artık.Ne fesat kalpli insanmissin.Cok dehşet verici.Benim de haklı olduğumu çok iyi biliyorsunuzKonu sahibinin kocası siz misiniz?
Şu cümlelerin mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü.
Bende tanımıyorum gerçekten.O kim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?