Sahur sorunum :(

Maşallah ne kadınlarımız var ya hayretle okuyorum yorumları kalksın kendi yapsın yesin eli ayağı yokmu neden sizden bekliyor kendi uyansın yapsın denilmiş maaalesefff aynı fikirde değilim tabiki sağlık sorununuz yoksa kalkmanız yakışır size oruç tutan birine oruç tutmayan birinin yaptığı ikram da sevaptır adam kuş sütü eksik olmayan bi sofra beklemiyordur galiba hem yanlız sofraya oturmak istemiyordur belki belki elinden gelmiyordur zaten tüm gün oruç tutuyor bide evli barklı adam kalksın kendimi yapsın artık sahur vaktinde saat 5 de 6 değilki zaten gece yarısı yese yatsa kafi gelir bizde 1-1 buçuk civarı sahuru yapıyoruz uyanamıyoruz diye bu ne yaaa tabi bekler adam eşinden bi sahur sofrası beklemeyen eşleri olan arkadaşlara da soruyorum nasıl eğittiniz evcilleştirdiniz biz Eşiniz kuş sütü eksik olmayan sofra beklemiyordur sahur demek hizmet edmek değil sofra demek açmı koymak lazım yani heleki 12 ayda 1 ay gelen mübarek günlerde.. Birkaç defa uyanınca alışırsınız galiba yada 12 1 gibi hazırlayın adam aç kalmadan orucunu tutmuş olur sizde sevap almış olursunuz

Pozitif bir uye nasılsınız bugün de bişey dedi mi?
Ne kadar incesiniz sorduğunuz için teşekkür ederim. Gece uyandığında bende kalktım istemiyorm senden yemek falan git yat dedi bende öylemi sen bilirsin deyip uyudum . Bir saat sonra odaya gelip bağırıp çağırdı ayrılmak istiyorum diyerek çıktı odadan gece bebeğim hastaydı zaten uykusuzum tamam ayrılalım deyip uyudum bende

Geceden yeyip yatmak istemiyorm der kendisi ayrıca bilerek uyanmamazlik yapmıyorum gerçekten gözlerim hala sızlıyor. İdar etmek gerekir bence

Anlayişsiz koca cok zor insanin zaten psikolojisi bozuluyo bide ustune geliyolar. Benim de kizim var ben de tutamiyorum kalkabildigim zaman hazirliyorum bazen hic uyanamiyorum sabah bakiyorum esim yiyip gitmis Allah razi olsun hic de sitem etmedi niye kalkmiyosun falan diye. Sizin adiniza uzuldum niye anlamazlar ki keyfinden mi yatiyosun gormuyo mu yorgunlugunuzu. Iftardan sonra uygun bi dille anlatmayi deneyin.
Anneler gununuz kutlu olsun

Teşekkür ederim sizinde kutlu olsun

Ramazan ayında yemek konusunu odak noktası yapanlara kıl oluyorum. Şu ayda eşinizin merhamet kelimesini idrak edip uygulamasını umuyorum.

Bazıları maalesef uykulu ve aç haliyle insan halini anlamakta zorlanıyor. Elinizden geldiğini yaptığınızı görür inşaAllah

Evet buradaki kadınların çoğu kendilerinin değerini sözde artırmaya çalışırken erkeklerden o kimki yea diye bahsetmeleri çok yanlış

Birbirlerine çok yanlış şeyler aşılayıp sürekli boşanmalarını tavsiye ediyorlar
Karı kocayı birbirine düşürecek fikirler verip duruyorlar

Bundan bende çok rahatsız oluyorum

Ama konu sahibi uyanamadığını söylüyor. Nolurdu eşi ona merhamet etse. İki akşam kendi sofra hazırladı diye ne bu tavırlar. Emanetine böyle mi sahip çıkıyor. Kadın eşine sığınıp güvenmek ister. Yeri geldiğinde nazlatılmak ister Eşi ona anlayış gösterse kadının daha çok içinden gelir hizmet etmek. Bu adamın yaptığı hiç olmuş mu?

Ben konu sahibine yine de sabretmesini tavsiye ediyorum.

Rica ederim. Hatasını anlamasını dilerdim aslında. Evliliğinizi gözden çıkarmış gibi duruyor.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebeğiniz?

Rica ederim. Hatasını anlamasını dilerdim aslında. Evliliğinizi gözden çıkarmış gibi duruyor.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebeğiniz?
Bebeğim ateşi şimdi biraz düştü . Sağolun sorduğunuz için . Evet gözden çıkarmış gibi konuşmalari birde çocuklari bana bırakacaksin sonra boşanicaz diyor . Normalde bakıyo ya o zaman bakcak . Tövbe ya . Sen rahat rahat yaşarsın zaten bakamiyosun diyor bana.bilmiyorum amacı ne benim canımı acıtmak veya korkutmak sanırım

Teşekkür ederim , şimdilik sabrediyoruz bakalım ilersi ne olacak

adam eşinden bi sahur sofrası beklemeyen eşleri olan arkadaşlara da soruyorum nasıl eğittiniz evcilleştirdiniz

Onu ben yapmadım. Zamanında kayinvalidem eşimi adam gibi adam gibi yetiştirmiş. Merhameti aşılamış. Eşlerin birbirine destek olmasını öğretmiş. Hangi eşin yükü daha ağırsa, diğerinin desteğinin önemini anlatmış. Anlayacağınız: sizin sanki köpek eğitmisiz gibi bahsettiğiniz adamlar Müslümanlıgin aç kalmakla sınırlı olmadığını idrak etmiş insanlar. Aç kalıyorum diye eşine saldıran adamlar oruç tutsa kaç yazar? Bide herşeyin bir adabı vardır. Eşine güzel dille derdini anlatsa ne kendisi nede burdaki kadınlar bu kadar tepki gösterir. Ama eşini kapıya atarim diye tehdit eden adamı tabi ki pofpoflamaya da devam edebilir insan. Devam etsin ki daha cok tepesine çıksın. Erkekler de kadınlar gibi eşliği bilmeli.

Normalde de istediklerini yaptırmak için böyle davranır mıydı?

Sahurunu, iftarını karısı çeşit çeşit hazırlasın, çocukların her ihtiyacına karısı koşsun, evi karısı çekip çevirsin; ama adam oruç tuttuğu için kendini hizmet edilmesi zorunlu insan konumuna koysun. Cehennemin dibine odun olur inşallah böyleleri!

Merhamet ten bahsetmiş bi hemcinsim hem de eşine köpek diye yakıştırma yapmış bune dengesizlik hem merhamet de hem köpek vah ki vah işine bak klavye başında ona buna akıl verenin aklına bak eşin kv öyle yetiştirmiş böyle yetiştirmiş mış mış mış Oruç bu mübarek gün oruca sahura saygı olur Adam haklı diye bi yorum yapmadım önce yazılanları iyi idrak etmeye çalış

Hanımefendi oruca değil insana saygı gerek. Lütfen önce insana saygi gösterin.

Ben gerekirse uyumam yinede eşime o sahuru hazırlarım .Hem çocuk buyutuyorsunuz .Nasıl bu kadar derin uykuya daliyorsunuz.Yada çocuğunuzun sesini duyuyorsunuzda eşinizin sesini nasıl duymuyorsunuz.Esiniz çok haklı .Şahsen bana sahur hazırlamayan kadını ne yapım.Kendi hazırladıktan sonra niye evlenicek bir erkek.Bazi arkadaşlar çok saçma düşünmüşler.Kendileri sahur hazırlamasinlar da görürüm ben onları .Ertesi gün buraya konu açmış bulurum.Boşuna kadın dayanışması falan yapmayın .Bu durumda koca haklıdır.Kadin haksizdir.Hastalik falan o ayrı .Mesele

Sizin üslubunuz sizin aynanizdir benim değil. Kadınlara esinizi nasıl böyle evcillesdirdiniz diyende ben değilim. Ben esime köpek benzetmesi de yapmadım. Son sözünüzü kendiniz uygulayın önce.

Sizin üslubunuz sizin aynanizdir benim değil. Kadınlara esinizi nasıl böyle evcillesdirdiniz diyende ben değilim. Ben esime köpek benzetmesi de yapmadım. Son sözünüzü kendiniz uygulayın önce.
Her eğitilen köpek değil köpek zaten üstün zekalı bi hayvan bu köpeklere hakaret olur..relax ol relax aklınla kalbin arasında sıkışıp kalmışsın sen merhamet diyorsun karşı tarafın orucuna ibadetine yaptığın yaklaşıma bak tekrar tekrar laf yinelemekten hoşlanmam adam haklı diye yazı yazmadım türkçe konuşuyorum gayette anlaşılır bi şekilde bugün gerginsin evdekilerle sıkıntı var galiba merhamet et anlayışlı olur koymaz kapının önüne rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…