Sahur sorunum :(

Ohooo siz benim yazdıklarımı hiç anlamamışsınız maalesef. Mübarek günde acaba ben sizinle polemiğe girirmiyim acaba tahmin edin bakalım. Evet doğru bildiniz - Hayır

Ben de emzirdigim icin tutamiyorum. Yatmadan once istedigi bisey varsa yaparim. Mesela borek, pogaca gibi seyler. Sabaha bana da kahvalti olmus oluyor. Kendisi uyanir gece sahura isitir yer. Yapmadigim gunde ya yumurta haslar ya domates salatalik kahvaltilik koyar yer. Zaten gun boyu bebekle yoruluyoruz. Denk gelirse bebegin uyanmasi birlikte yeriz ama bebek uyuyorsa ben de uyurum yani. Zaten onlara sut olsun diye tutamiyoruz oruc. Uyumazsak sut olur mu hic? Esine bu sekilde anlat. Uyumazsam sutum olmuyor de. Ya da yatmadan firinda biseyler hazirla isitip yesin sen de kahvaltini yaparsin sabah iste.

Aynı durum bizim evdede var, kizim 2 aylik çok yorgun olduğum için 3 telefona alarm kuruyorum yine de kalkamıyorum duymuyorum hic. Kizim kafasini cevirse duyuyorum :/ Eşim sağolsun kendi hazirlayip yiyor, hatta 3 gece sadece su ile oruç tutmak zorunda kaldi. Biraz yorgun dustugunu soyledi ama esiniz gibi agir konusmadi. Bu konuda anlayisli olmak çok önemli , esinizin size karsi tavri konusmasi cok yanlış. Biz artık yatmadan önce masaya bozulmayacak şeyleri koyuyoruz, ketilda su bardakta poşet çaya kadar. Eşim ben kalkamazsam peynir kaymak gibi şeyleri uyanınca kendi koyuyor. Domatesini salatalığıni da doğrayıp üstünü kapatıp koyuyoruz. Sabah ben kalkınca topluyorum masayi

Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa ironi mi yapiyorsunuz?
Gercekseniz , nasil yetistiniz? Neden boyle dusunuyorsunuz gercekten cok merak ettigim icin soruyorum , nasil bir kadin kendini bu konuma sokabilir vr kendisini ikinci sinif gorur?

E
Normalde de istediklerini yaptırmak için böyle davranır mıydı?
Evet hırçın biri zaten , ama ona göre o melek dün kapının önüne koyarım dediğini hatırlattım ben demedim öyle deyip durdu yaşlandım herhalde yanlış duyuyorum dedim napim . İstediği olmayınca çok kırıcı olur her yolu dener halbuki gerçekten o kadar zor biri değilim. Uyku sorunu da çocuklarla çok uğraşıp koşuşturdugum için oluyo 45 kiloyum zaten akşam olmadan pilim bitiyor ama beyfendiye yeterli gelmiyor hiçbir şey bunları sabah uyanıp ise gidip yapan o kadar kadın var diyor birde . Kıyas dan nefret ederim bilir

Benimde iki tane küçük çocuğum var. Zorluklarını bilirim yani :) herhangi bir yardım alma imkaniniz var mı? Mesela aileler yakın mi?

nasıl 3 gün suyla tutmuş evde ekmek peynir zeytin yok mu? yanlış anlamayın sadece size değil lafım ama burada yazılanlara şok oluyorum bir insan kendi temel ihtiyaçlarını karşılamaya nasıl aciz olabilir...

siz çok yumuşak yüzlüsünüz , okurken kızdım aslında. Bana 2 lokma için hakaret edecek adamın alnını karışlarım, size yardım etmeyip bir de kapıya koyacak öyle mi? Eşyaları kapıya koyardım akşam görürdü böyle hadsiz konuşmayı. Bu insanın tuttuğu da oruç şimdi demi evine yardım etmeyen karısını kovmakla tehdit eden insanın orucu çok güzel kabul olur eminim. Ayrıca oruç mantığı çeşit çeşit yemekle iftar yapmak değil ya neyse. Paşa kocalar doymuyormuş gözlerim yaşardı valla okurken mesajları içim sızladı

Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa ironi mi yapiyorsunuz?
Gercekseniz , nasil yetistiniz? Neden boyle dusunuyorsunuz gercekten cok merak ettigim icin soruyorum , nasil bir kadin kendini bu konuma sokabilir vr kendisini ikinci sinif gorur?
Aynen böyle düşünüyorum.Ben buradaki cinsiyetçi düşüncelere herhangi bir yorumda bulunmadım.Siz sadece kadinsiniz diye birlik oluyorsunuz.Canim sen üzülme ben ikinci sınıf değilim bilakis birinci sınıf yaşıyorum çok şükür.Size göre erkek bir sahur hazırlanmasını istediği için adı bir yaratık oluyor ne hakaretler isitiyorum.Sizinde eşleriniz var böylemi davraniyorsunuz.Hastalik olur anlarım,bir kalkamadım yorgun olursun anlarım.Zaten daha önce adam annesinde geçirmiş Ramazan'ın ki bir gelin olarak orada bile kalkıp hazirlamamis.Buna rağmen kendi evinde dahi eşine sahur hazirlamiyor.Birde burada yorum yapılıyor adam kendi zikimlansin diye.O adam çalışıp evine para kazanıp getiriyor.Neyse daha beni rahatsız etmezsen sevinirim.Burasi Türkiye ,Amerika değil .Kalkacaksın kocana sahurunu hazirlayacaksin.İstersen sen bugünden sonra hazirlama

Ayrıca birisi taş atmış kaçmış kirkimiz burada çıkarmaya calisiyoruz.Uyuz oluyorum böyle konu açıp sonra herkesi bir birine düşürüp gidenlere.

Gerçekten sizi anlayamadım sindirmiş eşiniz herhalde onun için bir erkek gibi konuşmuşsunuz . Yazdıklarıniz çok ilginç. Açıklama yapsam da değişmez düşünceniz biliyorum onun için birşey diyemiyorum siz eşinize iyi bakın olur mu o size çok lazım

Çocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.

Ayrıca birisi taş atmış kaçmış kirkimiz burada çıkarmaya calisiyoruz.Uyuz oluyorum böyle konu açıp sonra herkesi bir birine düşürüp gidenlere.
Ben mi yaptım ya gerçekten ben mi düşürdüm herkesi bir birine
Allah aşkına Ablacım suçum ne benim . Gerçekten bu son konum tövbe daha açmam ya sanki ben kaos ortamı yaratmisim gibi söylemeyin şöyle tek derdim akıl almaktı o kadar . Ne kötü sözler geçti bunları ben mi dedim veya hadi hadi sende söyle diyerek gaz mi verdim ?
Lütfen diyorum yorum yaparken okuyanı da biraz düşünün . Yinede sağolun ne diyimki

İnanamıyorum ya siz çocukla ilhileniyosunuz zaten kendine birleyler hazırlayıp yemekten aciz mi kapının önüne koyarım ne demek yani böyle bi adamla ne yapıcaksınız?

Benim eşimde dahil oruç bazı insanlar şu günlerde kalp kırıp can yakıyolarya tuttukları orucun kabul olduğuna inanmıyorum ben

Tabi ki lazım .Benim eşimin dünyada bir benzeri yok.Ben hala bekarmis gibi yaşıyorum mesela bir dediğim iki olmadı.Daha nasıl anlatsam ki .Ben çok rahatım çok şükür merak etme yani.

Çocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.
Ablacım afedersiniz ama neye dayanmış alt tarafı bir yemek bunun lafı mı olur . İyi dayanmış diyorsunuz birde . Eşinizle tanışmak istiyorum sizin gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…