- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.378
- 598
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Her eğitilen köpek değil köpek zaten üstün zekalı bi hayvan bu köpeklere hakaret olur..relax ol relax aklınla kalbin arasında sıkışıp kalmışsın sen merhamet diyorsun karşı tarafın orucuna ibadetine yaptığın yaklaşıma bak tekrar tekrar laf yinelemekten hoşlanmam adam haklı diye yazı yazmadım türkçe konuşuyorum gayette anlaşılır bi şekilde bugün gerginsin evdekilerle sıkıntı var galiba merhamet et anlayışlı olur koymaz kapının önüne rahat ol.
İyi günler hayırlı iftarlar..Ohooo siz benim yazdıklarımı hiç anlamamışsınız maalesef. Mübarek günde acaba ben sizinle polemiğe girirmiyim acaba tahmin edin bakalım. Evet doğru bildiniz - Hayır
Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa ironi mi yapiyorsunuz?Ben gerekirse uyumam yinede eşime o sahuru hazırlarım .Hem çocuk buyutuyorsunuz .Nasıl bu kadar derin uykuya daliyorsunuz.Yada çocuğunuzun sesini duyuyorsunuzda eşinizin sesini nasıl duymuyorsunuz.Esiniz çok haklı .Şahsen bana sahur hazırlamayan kadını ne yapım.Kendi hazırladıktan sonra niye evlenicek bir erkek.Bazi arkadaşlar çok saçma düşünmüşler.Kendileri sahur hazırlamasinlar da görürüm ben onları .Ertesi gün buraya konu açmış bulurum.Boşuna kadın dayanışması falan yapmayın .Bu durumda koca haklıdır.Kadin haksizdir.Hastalik falan o ayrı .Mesele
Evet hırçın biri zaten , ama ona göre o melek dün kapının önüne koyarım dediğini hatırlattım ben demedim öyle deyip durdu yaşlandım herhalde yanlış duyuyorum dedim napim . İstediği olmayınca çok kırıcı olur her yolu dener halbuki gerçekten o kadar zor biri değilim. Uyku sorunu da çocuklarla çok uğraşıp koşuşturdugum için oluyo 45 kiloyum zaten akşam olmadan pilim bitiyor ama beyfendiye yeterli gelmiyor hiçbir şey bunları sabah uyanıp ise gidip yapan o kadar kadın var diyor birde . Kıyas dan nefret ederim bilirNormalde de istediklerini yaptırmak için böyle davranır mıydı?
E
Evet hırçın biri zaten , ama ona göre o melek dün kapının önüne koyarım dediğini hatırlattım ben demedim öyle deyip durdu yaşlandım herhalde yanlış duyuyorum dedim napim . İstediği olmayınca çok kırıcı olur her yolu dener halbuki gerçekten o kadar zor biri değilim. Uyku sorunu da çocuklarla çok uğraşıp koşuşturdugum için oluyo 45 kiloyum zaten akşam olmadan pilim bitiyor ama beyfendiye yeterli gelmiyor hiçbir şey bunları sabah uyanıp ise gidip yapan o kadar kadın var diyor birde . Kıyas dan nefret ederim bilir
nasıl 3 gün suyla tutmuş evde ekmek peynir zeytin yok mu? yanlış anlamayın sadece size değil lafım ama burada yazılanlara şok oluyorum bir insan kendi temel ihtiyaçlarını karşılamaya nasıl aciz olabilir...Aynı durum bizim evdede var, kizim 2 aylik çok yorgun olduğum için 3 telefona alarm kuruyorum yine de kalkamıyorum duymuyorum hic. Kizim kafasini cevirse duyuyorum :/ Eşim sağolsun kendi hazirlayip yiyor, hatta 3 gece sadece su ile oruç tutmak zorunda kaldi. Biraz yorgun dustugunu soyledi ama esiniz gibi agir konusmadi. Bu konuda anlayisli olmak çok önemli , esinizin size karsi tavri konusmasi cok yanlış. Biz artık yatmadan önce masaya bozulmayacak şeyleri koyuyoruz, ketilda su bardakta poşet çaya kadar. Eşim ben kalkamazsam peynir kaymak gibi şeyleri uyanınca kendi koyuyor. Domatesini salatalığıni da doğrayıp üstünü kapatıp koyuyoruz. Sabah ben kalkınca topluyorum masayi
siz çok yumuşak yüzlüsünüz , okurken kızdım aslında. Bana 2 lokma için hakaret edecek adamın alnını karışlarım, size yardım etmeyip bir de kapıya koyacak öyle mi? Eşyaları kapıya koyardım akşam görürdü böyle hadsiz konuşmayı. Bu insanın tuttuğu da oruç şimdi demi evine yardım etmeyen karısını kovmakla tehdit eden insanın orucu çok güzel kabul olur eminim. Ayrıca oruç mantığı çeşit çeşit yemekle iftar yapmak değil ya neyse. Paşa kocalar doymuyormuş gözlerim yaşardı valla okurken mesajları içim sızladıE
Evet hırçın biri zaten , ama ona göre o melek dün kapının önüne koyarım dediğini hatırlattım ben demedim öyle deyip durdu yaşlandım herhalde yanlış duyuyorum dedim napim . İstediği olmayınca çok kırıcı olur her yolu dener halbuki gerçekten o kadar zor biri değilim. Uyku sorunu da çocuklarla çok uğraşıp koşuşturdugum için oluyo 45 kiloyum zaten akşam olmadan pilim bitiyor ama beyfendiye yeterli gelmiyor hiçbir şey bunları sabah uyanıp ise gidip yapan o kadar kadın var diyor birde . Kıyas dan nefret ederim bilir
Aynen böyle düşünüyorum.Ben buradaki cinsiyetçi düşüncelere herhangi bir yorumda bulunmadım.Siz sadece kadinsiniz diye birlik oluyorsunuz.Canim sen üzülme ben ikinci sınıf değilim bilakis birinci sınıf yaşıyorum çok şükür.Size göre erkek bir sahur hazırlanmasını istediği için adı bir yaratık oluyor ne hakaretler isitiyorum.Sizinde eşleriniz var böylemi davraniyorsunuz.Hastalik olur anlarım,bir kalkamadım yorgun olursun anlarım.Zaten daha önce adam annesinde geçirmiş Ramazan'ın ki bir gelin olarak orada bile kalkıp hazirlamamis.Buna rağmen kendi evinde dahi eşine sahur hazirlamiyor.Birde burada yorum yapılıyor adam kendi zikimlansin diye.O adam çalışıp evine para kazanıp getiriyor.Neyse daha beni rahatsız etmezsen sevinirim.Burasi Türkiye ,Amerika değil .Kalkacaksın kocana sahurunu hazirlayacaksin.İstersen sen bugünden sonra hazirlamaGercekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa ironi mi yapiyorsunuz?
Gercekseniz , nasil yetistiniz? Neden boyle dusunuyorsunuz gercekten cok merak ettigim icin soruyorum , nasil bir kadin kendini bu konuma sokabilir vr kendisini ikinci sinif gorur?
Maalesef her iki aile de uzakta, komşular dışında kimsem yokBenimde iki tane küçük çocuğum var. Zorluklarını bilirim yani :) herhangi bir yardım alma imkaniniz var mı? Mesela aileler yakın mi?
Gerçekten sizi anlayamadım sindirmiş eşiniz herhalde onun için bir erkek gibi konuşmuşsunuz . Yazdıklarıniz çok ilginç. Açıklama yapsam da değişmez düşünceniz biliyorum onun için birşey diyemiyorum siz eşinize iyi bakın olur mu o size çok lazımBen gerekirse uyumam yinede eşime o sahuru hazırlarım .Hem çocuk buyutuyorsunuz .Nasıl bu kadar derin uykuya daliyorsunuz.Yada çocuğunuzun sesini duyuyorsunuzda eşinizin sesini nasıl duymuyorsunuz.Esiniz çok haklı .Şahsen bana sahur hazırlamayan kadını ne yapım.Kendi hazırladıktan sonra niye evlenicek bir erkek.Bazi arkadaşlar çok saçma düşünmüşler.Kendileri sahur hazırlamasinlar da görürüm ben onları .Ertesi gün buraya konu açmış bulurum.Boşuna kadın dayanışması falan yapmayın .Bu durumda koca haklıdır.Kadin haksizdir.Hastalik falan o ayrı .Mesele
Çocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Ben mi yaptım ya gerçekten ben mi düşürdüm herkesi bir birineAyrıca birisi taş atmış kaçmış kirkimiz burada çıkarmaya calisiyoruz.Uyuz oluyorum böyle konu açıp sonra herkesi bir birine düşürüp gidenlere.
Tabi ki lazım .Benim eşimin dünyada bir benzeri yok.Ben hala bekarmis gibi yaşıyorum mesela bir dediğim iki olmadı.Daha nasıl anlatsam ki .Ben çok rahatım çok şükür merak etme yani.Gerçekten sizi anlayamadım sindirmiş eşiniz herhalde onun için bir erkek gibi konuşmuşsunuz . Yazdıklarıniz çok ilginç. Açıklama yapsam da değişmez düşünceniz biliyorum onun için birşey diyemiyorum siz eşinize iyi bakın olur mu o size çok lazım
Ablacım afedersiniz ama neye dayanmış alt tarafı bir yemek bunun lafı mı olur . İyi dayanmış diyorsunuz birde . Eşinizle tanışmak istiyorum sizin gerçekten yaÇocuğunuza uyaniyorsunuz,ama eşinize uyanamiyorsun.Ayrica annesinde kalıyorsunuz ve annesi sahur hazırlıyor.İyi dayanmış eşiniz kusura bakmayın.Siz baya bir hatalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?