''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

kızlar hoşgeldiniz.bir sorun olmamasına sevindim.

ezelciğim sana da geçmiş olsun.eminim kötü birşey değildir.iyi şeyler düşün canım.

gelelim bu akşam ki menülere hepinizinki harika herkese hayırlı iftarlar.
ben bugün hazıra kaçtım arkadaşlar.
eşimden gelirken lahmacun yaptırmasını istedim.bide yanına ayran arkasındanda çay.

sahurda da her zamanki gibi kahvaltı yapıcağız.

ya arkadaşlar benim eşim çok iştahsız.evlendiğimizden beri böyle oldukçada zayıf .yani 26 yılda 1 kilo almamış adam hep aynı duruyo.bense aldım başımı gidiyorum.mafoldumben
sahurda da sadece domates ve peynir yiyo.bazen de bir adet haşlanmış yumurta.bense börek çörek yapıp yemek istiyorum ama o yemeyince olmuyo ben de kendime de yapmıyorum.

Bozo ellerine sağlık revanin zaten incesi makbuldur ama çok mu söndü ki?
Hunter;ramazanda bilhassa beyler zayıflıyorlar..
Benim eşim herşeyi yediği halde 5 kilo verdi ve daha 2 hafta var ramazanın bitmesine

libisim masallah anam bu ne boyle cok guzel bi menu bu
ah benide bugun sorma canim felaket tavuk istedi coktandir yapsaktim ,esimededim tavuk alsammi yoksa evde tum tavuk var cikarsammi ,oda dedi tum varsa cikar yap ,eve geldim tavuk yok kalmamis :)
esime dedim tuh ya tavuk kalmamis oda ben gelirken alim dedi bende sen gelmeye yetismez dedimya aklim tavukta kaldi artik yarin yaparim evdeyim

Bozo ellerine sağlık revanin zaten incesi makbuldur ama çok mu söndü ki?
Hunter;ramazanda bilhassa beyler zayıflıyorlar..
Benim eşim herşeyi yediği halde 5 kilo verdi ve daha 2 hafta var ramazanın bitmesine

ortası hafif çöktü kaydirigubbakcemile3 2.ye daha güzel yaparım artık

ramazanda tatlı işini abartanlardanım canım ben genelde,
şekerpare,revani,kalburabastı,
hımm sütlü tatlı olarak
fırın sütlaç,supangle,muhalebili güllaç
sakızlı muhallebi olabilirmi delikafadulden

Gece eşim hazırlamış sahuru sağolsun bi geldi kocaman kafam kadar ekmek arasına basmış yumurtayı.:roflol:
Ama nasıl tatlı geldiğini anlatamam..
Uzun süredir öyle ekmek arası yumurta falan yemiyordumkaydirigubbakcemile3
hani kalorisi malum;bomba etkisindekaydirigubbakcemile3
ama iyi oldu en güzel sahurumdu diyebilirimakannehir
.

Hepsi güzel .. Ama karar veremiyorum ben:)
sütlü tatlıların hepsini çok seviyoruz ama bir de şerbetli mi yapsam diye düşünüyorum..

Tavuk derken ?
bütün tavuk mu fırında mı yapıcaksın Sempy

iftara sadece 10 dakika var ve ben fırının camına yapışmak üzereyim;piş be yemek:))
rezil oldum kocama;o sahurlarda hiç geç kalıyo mu:bbo:

Gülşah:)
Pişti mi kuzum yemeğin;yaramazlık yapıp seni üzmedi inşalalh?
:)

yaw ben ne yapsamki diye kara kara dusunup duruyorum dunden kalan biraz barbunya yemegim var
yaninada pilav gibi seylermi yapsam ne
zaten yemek faan yenmiyo azcik bisey yetiyo

bakıyorum mönü listelerine arkadaşlarrr herkes tavuk yapıyo ben tavyuğu çok seviyorum ama eşim ağzına bile koymuyo sinir oluyorumm:mymeka:

Ben de tavuğu kırmızı ete tercih edenlerdenim:)
Sempy çok fazla yapma zaten siz yemiyorsunuz yaparsan da bize yolla
ben dün son dakkada yaptım nerdeyse birkaç mamayı..
Gül gibi de yetişti ..
Normalde sabah erkenden kalkar hazır ederim yahut geceden yaparım ağır ları..

ben oyle fazla erkenden yapmam cunku yeni pisen yemegi isitmayi sevmiyorum hani tam pisecek azcik dinlenince servis yapacam tabi misafir su bu ayri oluyo
zaten 2 gundur oluyorum yemek yapmaya bile hayrim kalmiyo

ELCHIN;tariflerine baktım şimdi ne kadar hoşlar ellerine sağlık kakaolu çöreği çok severiz biz mutlaka denicem..

bozommm revani şerbeti yiyince biraz daha kabarır ben eminim çok güzel olmuşturrr:içelim:

evettt baktım tadına güzel olmuş...ben beceriyorum ya bu mutfak işlerini...bekarken hiçbirşey yapamzdım...3 yılda aştım kendimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…