''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

libyanacigim bakiyorum hic bos durmuyosunkaydirigubbakcemile5
her tarifin herzamanki gibi cok güzel
sagolasin canimopuyorumnanaktan

pinarcigim senin mönünde harika
afiyetle yemissinizdir insallah canim afiyet bal seker olsun
evne huzur bereket dolsun bidenemopuyorumnanaktan

balım bahsettiğin şekilde bilmiyorum ama bildiğim şekil şu:

4-5 patates haşlanır ve kabukları soyulup ezilir..
içerisine 1 yumurta kırılır ve bol galeta unuyla yoğurulur..
sonra tavada soğan,kıyma maydonoz kavrulur ve ıstenen baharatlar ılave edilir..

patatesten ceviz buyukluğunde parçalar alınarak yuvarlanır ortası oyulur ve ıcten bıraz koyulur.daha sonra yuvarlayarak kapatılır.yenıden galeta ununa bulanıp bol kızgın yağda kızartılır..fırsat bulduğumda ekleyeceğim inşallah bu da çok güzel bir içli patates köftesidir..

allah hayırlarını kabul etsin güzel yürekli bacım.ne mutlu sana..kimbilir o tatlı yorgunluğun üzerine ne huzurlu yattın uykuya...allah daim etsin...

allah razı olsun..eksık olma balbacım..cumlemızın sofraları bereketlı olsun inşallah..:Saruboceq:

günaydın hatunlar
dun misafirim vardı gene ayılamadım bugun mafoldumben

menum şşööledii

mercimek çorbası
yogurtlu atom meze
patates salatası
mercımek koftesı
sıcak tavuklu salata
bezelye
pilav
milföyle patlıcanlı kaşarlı köfte http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/237187-milfoyde-patlicanli-kofte.html
tatlı olarakta burdan aldıgım bi tarıf vardı ceviz rüyası die onu yaptım harıka oldu
linkte burda http://www.kadinlarkulubu.com/tatli...cinli-ceviz-ruyasi-resimli-ramazana-ozel.html

Son düzenleme:

ellerine sağlık tatlım menü harika..yoğurtlu atom mezeyi nasıl yaptın tatlım..

nefretcim bende milföyde köfteyi merak ettim canım.nasıl oldu güzel ldumu acaba.
milföyde dökülme dağılma falan oluyor mu?

amin pinarcim:Saruboceq: sagolasinopuyorumnanaktan
evet canim ah ah bir görsen aksam yastiga basimi koydugumu hatirliyorum aninda uyumusum:kedi:
bir haftadir nasil olacak yetermi yetmezmi davet ettiklerimizin hepsi gelecekmi nasil olacak derken allaha sükür atlattimzemuszemus
umdugumdanda güzel gecti:asigim:
bakiyorum sizde hic bos durmamissiniz güzel güzel yemekler yapmissiniz hepinizinde ellerinize saglik tatlimkaydirigubbakcemile3

bu arada ben içli köfte olayına fena taktım eşim 3 gündür içli köfte yiyiyo zavallım ama dün son noktayı koydum şekli falanda aynı oldu eşim diyoki ilkgün izmir köfte gibiydi sonra kadınbudu köfte gibi oldu şimdi tamamdır hihoyyyt :lepi: dün annemlerde çok beğendi artık istediğim zman çekinmeden yapıcam :hulya:

mönün cok güzel canim ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktan
allah kabul etsin.
bisey soracam:kedi: yogurtlu atom meze nasil bisey acaba hic duymadim:uhm:

Ay bu saah uyanamadim, kizimiz sag olsun bizi uyutmadi, yemek yemegi unuttum uykusuzlukdan iyimi neyse artik bole tutacagiz, ama fena aciktim hani (
neyse, aksama brokoli corbasi var, borek yaparim, bi de makarna yeter sanirim ha bi de salata

Allah kabul etsin .canım..
Ne güzel bişiy yapmışsınız

bugn acayip yorgunum dünden kalan yemekler var bide şehriye çorbası yaparım tamamdır

selamlar kızlarrrrrrr bu akşam misafirim var ama pek karar verebilmiş eğilim mönüye hadi yardım edin bana özellikle çorba konusunda

kürdan kebabı
pilav
gül tatlısı
salata
turşu
rus salatası
barbunya pilaki
belki cacık ama sarımsaksız

ama ne öorbası yapsam bilemedim :gitme:

Ay bu saah uyanamadim, kizimiz sag olsun bizi uyutmadi, yemek yemegi unuttum uykusuzlukdan iyimi neyse artik bole tutacagiz, ama fena aciktim hani (
neyse, aksama brokoli corbasi var, borek yaparim, bi de makarna yeter sanirim ha bi de salata

bizde bugun kalkamadık canım akşam misafirlerimiz geç gitti bi kızımın dişleri çıkıyo huzursuz bizdede durumlar aynı ama ben acıkmadım henüz

çorba yapmıycakmısn canım
bende dün akşam meze türü çok yaptım...mezelerin hepsi bitti

nan bozom çorba konusunda karar veremdim diyomya yardım edin diyomya kime diyomm offfffffffkaydirigubbakcemile2

hımm ben dün tarhana yaptım
mercimek yapabilrsin
domates
ezogelin

kuzum yaaa tarhanayı yemeyenler var gelenler arasında
mercimekten ööğğ geldi ama domates olabiler beğendimmm yapam bari saol dadlum mujukaaaaaaaaaaaaaa:hulya::hulya::hulya:

bugün bizimde misafirimiz var.menüyü yazsam fikir verseniz
işkembe çorbası
nohutlu pilav yanına kuzu şiş ve tavuk parçaları(misafirimiz tavuğu çok sevdiği için)
patlıcanlı mantarlı sulu yemek
salata
semizotlu yoğurt
tatlı olarakta ekmek kadayıf

bizde bugun kalkamadık canım akşam misafirlerimiz geç gitti bi kızımın dişleri çıkıyo huzursuz bizdede durumlar aynı ama ben acıkmadım henüz

biz dun iftara daetliydik, orda bile hic durmadi yani yemek de yiyemedimac kadim resmenmafoldumben onun yuzunden acim, sizede gecmis olsun, benim kizin da disleri, azcik da abisi yuzunden hastalandi idare edioz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…