elchınım bence terbiyeli şehriyeli tavuk çorbası yap hoş olur..sonra benıde çağır o daha hoş olur..
menün harika cnm eksiği fazlası yok..
geçmiş olsun kıyamam bebişime..allaha emanetsiniz..
burcum sen artık kadrolusun menü dolu sayfalarda marifetli hatunlar yaklaşık bir aydır döktürüp duruyor..ama yinede madem istedin al sana menü..
Sütlü Domates Çorbası
Malzemesi:
3 adet olgun domates
2 adet soğan
1/2 adet havuç
1 diş sarımsak
1 yumurta
1/4 su bardağı süt
tuz
2 çorba kaşığı domates salçası
2 çorba kaşığı margarin
4 bardak et suyu
2 çorba kaşığı un
Hazırlanışı:
Margarini tencerede kızdırın. Küçük parçalar halinde kestiğiniz havucu bu yağda hafifçe kavurun. Sonra unu ilave edip, 2 dakika karıştırarak kavurun. Domateslerin kabuklarını soyduktan sonra küçük parçalar halinde kesip havuca ilave edin. 5 dakika daha kısık ateşte kavurun. Sonra bütün malzemeyi tencereye ilave edin. Tencerenin kapağını kapatarak, kısık ateşte 30 dakika pişirin. Çorbayı kaselere boşalttıktan sonra, üzerlerine küçük parçalar halinde kesilmiş domatesler koyup, servis yapın
libyana kardeşin harika ötesi kiev tavuğu
http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk-yemekleri/313703-kiev-usulu-tavuk-dolmasi-resimli.html
güllerdiyarı arkadaşımın nefis pilavı
http://www.kadinlarkulubu.com/pilavlar/310074-bezelyeli-mantarli-pirinc-pilavi-resimli.html
Mesaj Linki
tatlı olarak incimin nefis keki
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/313245-portakal-sulu-cukulata-soslu-kekim-resimli.html
Mesaj Linki
:) Canavalım benim;ayıpsın tepsi senin..
Mönün çok hoş ne güzel makarna çorba karnıyarık ohhh:)
meyve kola süper.
(kola çok içmee damam mı
bilhassa yoğurtlu hamur çorbasından bir kase alayım mimkinse.
ooo yoğurdun ekşiliği hamurun sıcak sıcak erimesi yok mu
bitiriyor beni.bayılıyorum..
Gülsu
supangle mi yoksa.
hmm tammaam şimdi ..
Sup Angle:İngiliz Çorbası demek hani şu bildiğimiz çikolatalı puding tarzındaki tatlı.
Sup da sadece çorba demek tabi ya.
çikolata çorbası
baktım çok cici olmuş ellerine sağlık gülsu
Şeniz
Gözü gönlü tok kardeşim benim,afiyet olsun.Benim yerime Miyam yesin,ben yemiş kadar olurum..Bir gün olur gelirsen buralara yaparım sana hamur çorbası yoğurtlu sarmısaklı..Şeniz
Ay hiç düşünmemiştim supanglenin açılımını..Sayende birşey daha öğrendim,sağol..Öğrenmenin yaşı yok..yerimseniben
saol liboşş benimkisi basit şeylerr senin gibi vaktimi yemekle harcıyamıyorum kuzum ben biraz gezentiyim ama sen çok beceriklisin maşallahh zor zor yemekler pastalar yapıyosun...
Allah kolaylık versin tatlı telaşelerinde cansınarkadaşlar nasılsınız? çok özledim sizleri yaa.... opuyorumnanaktan
bu ara misafirlerim çok... gelen giden sağolsunlar... :hulya:
yatıya ve iftara gelenler... kaydirigubbakcemile2
o yüzden fazla buralara takılamıyorum... :sinifsinif:
kendinize iyi bakın... Şeniz Şeniz Şeniz
Ufff yaaa canım çok sıkıldı şimdiii.:çok üzgünüm:
Yarın kadir gecesi. bir aydır allah kabul ederse orucumuzu tutmaya çalışıyoruz ve bu mubarek ayın en kutsal en güzel gecesi
Ama ben tatile girdim... Olurmu şimdi yaaa. bir gün daha dayanamadımm.Yarında tutmayı çok istiyordummmm Çok üzgünümmmmmm :çok üzgünüm:
Ufff yaaa canım çok sıkıldı şimdiii.:çok üzgünüm:
Yarın kadir gecesi. bir aydır allah kabul ederse orucumuzu tutmaya çalışıyoruz ve bu mubarek ayın en kutsal en güzel gecesi
Ama ben tatile girdim... Olurmu şimdi yaaa. bir gün daha dayanamadımm.Yarında tutmayı çok istiyordummmm Çok üzgünümmmmmm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?