iskender yapanlarda tarif alabilir miyim kızlar;Acilll:)))
günaydın kızlar
ben bugün sulu köfte yapmak istiyorum bana tarif verebilir misiniz?
canım annemin yaptığı tarifi vereyim sana eşim sevmediği için ben pek yapmıyorum
250 gr dana kıyma 1soğan
1 çay bardağı ince bulgur
tuz,karabiber,kimyon,pulbiberhepsini karıştırıp köfteyi misket köfte gibi küçük küçük tepsiye yapıyosun
daha sonra tencereye yağ salça koyup biraz kavuruyosun sonra istediğin kadar patates istersen havuç da eklersin biraz çevirdikten sonra biraz sıcak su ekliyoruz daha sonra köfteleri yavaş yavaş ekleyip kısık ateşde pişiriyoruz sebzeler pişene kadar pişme işlemi devam ediyo
istersen bunu nohutlada yapabilirsin oylede çok güzel oluyo ama önceden nohutları haşlaman gerekir
annem pirinç koyarak yapar, öyle de güzel oluyo
haşlanmış nohudum vardı buzlukta iyi fikir nohutlu yapabilirim
teşekkürler tarif için a.s.
oruçluyken canım hiç aklıma gelmeyen yemekleri çekiyo kaydirigubbakcemile3
canım annemin yaptığı tarifi vereyim sana eşim sevmediği için ben pek yapmıyorum
250 gr dana kıyma 1soğan
1 çay bardağı ince bulgur
tuz,karabiber,kimyon,pulbiberhepsini karıştırıp köfteyi misket köfte gibi küçük küçük tepsiye yapıyosun
daha sonra tencereye yağ salça koyup biraz kavuruyosun sonra istediğin kadar patates istersen havuç da eklersin biraz çevirdikten sonra biraz sıcak su ekliyoruz daha sonra köfteleri yavaş yavaş ekleyip kısık ateşde pişiriyoruz sebzeler pişene kadar pişme işlemi devam ediyo
istersen bunu nohutlada yapabilirsin oylede çok güzel oluyo ama önceden nohutları haşlaman gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?