''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Kızlar menüme bişiler ekleyin...4 kişi misafirim var..
Mercimek çorba
fırında patatesli köfte
pilav
yaprak sarma
sigara böreği
makarna salatası
çoban salata...

Mercimek çorba
fırında patatesli köfte
pilav
yaprak sarma
sigara böreği
makarna salatası
çoban salata...

Bence ideal hatta fazla bile iftar için,yenmiyor ama işte misafir olunca işin rengi değişiyor.

Banada yeter gibi geldide fikir almak istedim canım.İnsan çorbadan sonra bile tıkanıp kalıyor..
Sahura bizim kahvaltılık,köy mantarı kavurma var..

bılmıyorum kı kahvaltılık fılan da koyarım yanına ne bıleyım belkı yatmadan da ballı yogurt yada recellı yogurt yer bol su ıcerım dıye düşünüyorum

Reçelli yoğurt kessen yiyemem galiba,afiyet olsun canım..
Sahura kadar uyumama yarın da geç kalkma stilini deneyeceğim bugün kaydirigubbakcemile3 Yoksa geçmiyor 16 saat

Mercimek çorba
fırında patatesli köfte
pilav
yaprak sarma
sigara böreği
makarna salatası
çoban salata...

yeter de artar bile ama eklemek istersen zeytinyağlı barbunya yapabilirsin. aslında bu sıcaklarda iftar açılacak en güzel yemeklerden biri soğuk soğuk.

ben krep yapıcam kahvaltılıklarla mis gibi olur. gerçi kociş pek sevmiyo ama ben seviyorum -tatlicadiarzu-

Mercimek çorba
fırında patatesli köfte
pilav
yaprak sarma
sigara böreği
makarna salatası
çoban salata...

tatlu yok bu menüde sositososito

cevizli kadayıf tatlısı olabilir çiğ kadayıfı alıp yapıyorsun harika oluyor

Bencede yeter kahvekolik ya sonra bide onları bitirmesivar kalıyor hep yazık..

bide fırında patatesli köfte yerine kürdan kebabı yapabilirsin sigara böreği ve pilav ile servis yapabilirsin benim haftasonu misafirim vardı ben öyle yapmıştım yaprak sarmayıda ortaya koyarsın isteyen yiyeceği kadar alır başka zeytinyağlı yapmana gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…