geçtiğimiz yıl epey resim paylaşmıştım bu sayfada ancak sonradan düşündüğümde acaba birilerine eziyet ediyor olabilirmiyim dedim..vazgeçtim datlum..
Valla şekerler dünden bir ton şey arttı. onları tüketicez.
Aslında fazlamı yapıyoruz ne. Halbuki akşam çorbadan sonra nasıl şiştim, karpuz ve salatayla doydum. ramazanda sofra illa kalabalık olacak diye bir takıntımızmı var nedir, çözemedim
Karar verdim az yapıcam bundan sonra:hulya:
opuyorumnanaktanYok ya o kadar değil işte idare eder saol canım..bilmiyorumkismile
bide bize soruyosun seni gidi seni ne güzel şeyler varmış müsait olduğumda daha ayrıntılı incelicem
Valla şekerler dünden bir ton şey arttı. onları tüketicez.
Aslında fazlamı yapıyoruz ne. Halbuki akşam çorbadan sonra nasıl şiştim, karpuz ve salatayla doydum. ramazanda sofra illa kalabalık olacak diye bir takıntımızmı var nedir, çözemedim
Karar verdim az yapıcam bundan sonra:hulya:
sahurda kahvaltı vardı
iftarada dünden kalan
mercimek çorbam
pilavım
amerikan slaatam
pürem var
yanına sulu bi yemek yapmak yapmamak arasındayım
dün akşam hazırladığım masamın resmini çektim
yazılanları görünce eklesemmi eklemesemmi kararsız kaldım açıkcası bilmiyorumkismile
ne yazık ki ikinci günden ara vermek zorunda kaldım malum sebepten dolayı..en azından ilk günü nasip etti rabbim çok şükür..önümüzdeki hafta nasipse devam yeniden..tabi bu arada konuklar için iftar sofraları devam edecek allah izin verirse..
sofran çok güzel gözüküyor herkes paylaşsın bencede
bir dünya yemek sitesi var kim neden rahatsız olsun
üstelik buraya iftara ne yapalım derdiyle giren insanlar zaten oruçlu oruçlu yemek yapan insanlar bence mahsuru yoktur
herkeslerin ellerine sağlık
bizdeki menü bu akşam
karnıyarık
şehriye pilavı
çoban salata
yoğurt
kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?