''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

oyy kuzumm kıyamammopuyorumnanaktan
Valla bende büyük bi huzur var .
Daha dışarı çıkamadık dün 1 bugün 2
Ama planlarımız var
Dolaştığımız her yerin fotosunu çekerim inşlhta sende yutkunursun kuzum
Ascık gözün görmüş olur

Şeniz
Aman Akitra'm Allah c.c razı olsun,ihya ediyorsun,gönlüne sağlık.
(güzel duaların için amin ecmain)

Tatlısı,ben sahuru daha çok seviyorum biliyor musun iftardan..
Müthiş bir haz veriyor ya Hu,kelimeler kafi gelmiyor..
İlk gün bir arkadaşım vesilesi ile öğrendiğim lavaş böreğini yaptım,çok hoş oldu, (hazır lavaştan oluyor) tavsiye ederim gülüm,hem pratik hem leziz.
Börek,katmer/gözleme süper gidiyor sahurda.
Bir de ekmek mantısı var,onu da tavsiye ederim..
Mmm başka başka,soğanlı salçalı patates kavurması.. Bayılırım :)

:çok üzgünüm:

Burda da ramazan harika oluyor,lakin televizyonda ülkemiz ramazan tablolarını,o coşku ve kalabalığı,güllacı,pideyi,kadayıfı görsem tutamıyorum kendimi..
:2:
Geliriz belki kim bilir:asigim:

Libyana kız neredesın sen ,olumunekankayizsmile

özledım valla ,gorusemedık hıc ,cafen hayırlı olsun bayıldım valla ..

menum söyle ,

tarhana corbası
bamya yemegı
körili tavuk kanat-but (dünden kalan )
meyhane pılavı
ayran,turşu
lokma tatlısı

Evvet! iftara dakikalar kaldı..
Rabbimiz c.c. oruçlarınızı kabul etsin,sofranıza bereket,muhabbet,vucudunuza sağlık,sıhhat,şifa versin.
Vakt-i Sahurda tekrar görüşmek duasıyla ..

hıh:dilcikar:
Asıl ben özledim taaam mı cicim:1hug:
Az bekle iftar edelim,geliciim,soriciim kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun çok teşekkürler,gönlüne sağlık Sumak'ım foto canavalım..
Öperim,görüşmek üzere..

bızım daha 10 dk mız var

goruselım ıftardan sonra opuyorumnanaktan

afıyet olsun Allah kabul etsın balım

Smeagol tiyzeciimm uyy ver elini öpeyim :)

Estağfirullah yafrum,berhudar ol,el öpenlerin çok olsun çucuğumm.....:1hug:

İftara son dakikalar..Herkesler mutfakta..Allah dualarınızı ve tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşaallah...:sm_cool:

iftardı mutfağı toparlamaktı derken ancak girebildim hingel harikaydı öyle çok yedim ki hatta gündüzden çok çok yapıp attım dondurucuya

bugünü de hayırlısıyla ihya etmiş bulunuyoruz hamdolsun:Saruboceq:

biz eşimle çorba salata ve pideyi anca yedik diğer yemekler kaldı..

sanırım yaz olduğu için su daha çok tüketiliyor..

sahurda kahvaltılıkla tost yapıcam inş ..

bizede salata, çorba yetti. bir iki çeşit daha yemeğim vardı ama kaldı. su içmekten tıkandık.
demekki az şeyler yapıp kendimizi yormayacağız. aslında sıcaklar iyi oldu. ohhh mutfakta saatlerce uğraşmayacağım artık.bizimkiler bayılırdı çeşit çeşit yemeklere ben kurtuldum bakalım ramazan böyle çıkar inş.
herkese hayırllı sahurlar.

bizde de iftarda
ezogelin çorba
patatesli köfte yemeği(dünden)
taze fasulye(dünden)
salata,meyve
tatlı olarak da güllaç vardı( babacığım sağolsun:ecrin_bebek:)

bu gece sahurda da
rulo peynirli börek var(yine babacığım sağolsun bakıyor bize kaydirigubbakcemile2)

ne demek az bile söyledim tatlım orucluların orucunu zorlastırmıyım diye

soğanlı salcalı patates kavurmasıyla gözlemeyi aklıma aldım saol tatlım opuyorumnanaktan

Allah'ım.. yazdıklarınızdan bal damlıyor. ne cevap yazacağımı şaşırdım şu anda. bu inanç, bu yürek, bu asalet...

aa bende şaşırdım şu anda öylece çıkmış klavyeden hiç düşünmedim bile. eğer istiyorsanız ve hayırlı zamansa Rabbim nasip etsin, bizlere de tabi...

istanbul kaynıyor valla. böyle nem görmedim, yapış yapış yaşıyoruz, sanki alanya antalya. inşallah serinler de çalışana oruç tutana kolaylık olur diye dua ediyorum.

iyi gecelre herkese nasılsınız burası cok sıcak ya uyunmuyor.akannehirbende sahura kadar burda takılyım dedim.

kimse ses seda vermiyırsempatiksalakcinnimillet sahur hazırlıyor sanırım.bende yavaş yavaş kacıyorum.canım gözleme cekti.domatesli biberli ondan yapayım .herkese ıyı geceler.

iyi geceler herkese... bende şimdi sahur için karışık kızartma yapıyorum 2 gün çörek yedik... lavaş böreği nasıl oluyor merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…