''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

been bu şekilde yapıyorum ve çok güzel oluyr. böylece ana yemek gibi oluyor.üstünede kırmızı biber yakıyourm.

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz hepinizin ramazani kutlu olsun ben biraz gec kaldim sanirim
gecen sene burada sabaha kadar konusurduk ne guzel sohbetler olurdu ,yemekler tarifler,resimler havada ucuurdu resmen
ama bu sene ise basladim hemn gec geliyorum gelir gelmez biseyler hazirliyorum ,onceki gibi fazla bi menum olmuyor siradan yemekler yapiyorum
buranin sohbetlerini cok ozledim ve hafta sonu oldugu icin buraya geldim insallah iyi ettim :)

yeşil mercimeği blenderden geçirmem ki. kırmızı geçiririm.

şimdi anladım. tansiyon sorunum vardı da bugün biraz, nasıl okuduysam :roflol:

işte bu! pideyle ne yapsam diye düşünüyordum bende. hepinizi çok seviyorum kızlar opuyorumnanaktan

:1hug: Canka :1hug:
Az mı uykusuz kaldık, nasıl güzeldi.
Yemekleri uyku mahmuresi bir modda hazırlamak pek bi tatlı oluyordukaydirigubbakcemile3
Geçenkinde resimler / muhabbet çoktu yine şenlenir inşaAllah,yeni arkadaşlarımızla.
Hepsine kocaman maşallah..
:asigim:

valla ya kimden bisey duysak hemen uygulamaya kosuyoduk
hele gunduz orucluyken sunu yaptik dedikmi hoppp hep birden daliyoduk ayni tarife :)
tam bakamadim daha buraya ,yeni yeni gelen olmus insallah daha fazla olur senlenir burasi
birazda tanitim yapmak
bizim deyimimizle musteri toplamak gerek sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

herkese iyi gecelerrr.iftarda arkadasıma davetlıydım.sahurada dün domatesli biberli soganlı harcla hazır yufkadan gözleme yapmıstım.cok guzel oldu.gerçi nerde annemın el acması saçta yaptıgı domatesli gözleme nerde benim cakma gözlelem-tatlicadiarzu-bugunde burda bi tarif gördüm pınar arkadasımızın tarifi kolay tava böreği onu yapıcam yanına cayyy.kahvaltılıkk tabikide arkasından karpuzzzz.bol su

Merhaba KelebekAfyon.
Ellerine sağlık gülüm,aa yufkadan gözleme süper oluyor,iyi ki yapmışsın..
Şifa olsun :)

slm kızlarrr

uff bende bırsey yok sahurda yemek ıcın
hıc bırsey ıstemıyor cnım sanırım domates peynır fılanla gecıstırıcem ..

hosgeldin canim
ohhh mis gibi olmustur gozeleme afiyet olsun canim
bende dun yaptim tavada boregi saolsun turkiyeden komsumuz bana yufka getirmi hemen sahurda simsa yaptim
sende yap guzel oluyor

Sempi maksat muhabbet sofralarımızın reçetelerimizin bilgilerinden ziyade bu muhteşem ayı hep birlikte ihya edebilmek,dualarda buluşmak,gönül okşamak..
İsteriz ki okuyan herkes iştirak etsin,bir selam bir hatır insanın kalbini öyle ısıtıyor ki..
'Aranızda selamı yayınız'

Kim bilir ne farklı tarifler,ne güzellikler var.
Bayılıyorum keyifle takip ediyorum.
Özellikle yöresel yemekler mmmm

Es-Selam kahvemcan :))
Sumak'cığım bu sıcaklarda ağır yiyecekler gitmiyor zaten en güzeli..

zaten canim buranin en buyuk ozellii yemekle baslayip cok guzel sohbete giriyordu konu daha ramzan basindayiz insallah daha guzel muhabbetter olcak ,menulerde cabasi :)

bende bayiliyorum yoresel yemeklere
burda cok degisik tarifler veriliyor cok hosuma gidiyo
bugun mesela is yerimdeki calistigim turk amcamiz kahraman marasli onlarin cok degisik yoresel yemekleri var ,dedim yengeye soyleyim bana sizin yoresel yemeklerin tarifini versin diye, oda dedi yengen ana seve seve verir diye :) buraida oyle bisey

sahurda bugün çörek yaptım bizimkilere o var.. kahvaltılık çay karışık bişeyler:)

Maraşın yemekleri muhteşem oluyor hele ekşili (eşkili) çorbası mmm.Her yörenin ayrı bir güzelliği var maşallah..
Arkadaşlardan bekliyoruz inşallah tarif ve reçeteleri :)
Bu arada yemekten sonra aşırı uyku basıyor,Türkiye nasıl yanıyor şimdi havalar da sıcak ya..Rabbim kolaylık versin.O yüzden buralar iftara yakın daha şenlikli oluyor,dinleniliyor bu saatlerde..

Sinoplu ellerine sağlık :)
Afiyet,bereket,şifa ola.. Ohh mis gibi çörek

herkese selamlar
libyanacım valla enerjine kadınlığına zarifliğine hayranım
seni kanlı canlı görmeyi çok isterdim.inşallah bi gün nasip olur.bu arada unutmuşum bloğun hayırlı olsun harika gerçekten.misafir gelince rehberim oldu
ben de artık tarifler eklemek istiyorum ama şu resim işini bi çözemedim şu resim işini adamakıllı bi incelemenin vakti geldi kanımca-tatlicadiarzu-
ya kızlar benim eşim hiç bişe yemiyo iftarda ya...
sadece soğuk çorba o kadar. bi de salata
ne yapsam ziyan oluyo
sıcaktan yenmiyo diyo
bu gece sahurda hazır yufka gözlemesi var içecek falan olur yanında başka da bişe yenmiyo zaten
ama yarına bi kayısı kompostosu yapıcam inşallah
yarın da iftara gene soğuk çorba kafamçokkarıştı(ramazan boyunca başka bişe istemiyomuş)
karnıyarık pilav ve salata
ama kesin onu da yemezfisfisfis
bişe yapmayınca da eksik hissediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…