anaaaaa hafta sonuna misafir var almayı düşünüyordum bende gerçekten tadı çok mu kötü?
derins ben aldım ondan tüplerden tadı iğrenç
libi eşim waffle hastası ama makinesi görmedim hiç biyerde.bulsam alıcam
tavada yaptım bi gün ama aynı tadı vermedi haliyle.yalnız makinesini koyacak yerim de kalmadı artıkkaydirigubbakcemile3
ben kaçtı kızlar öpüyorum sizleri
hayırlı sahurlar
avm lerde dolaşırken çok gördüm ama ne biliyim çok kokusu bi tuhaf geldi diye açıkçası hiç denemedim ama dur mutlaka denicem siz beğendiğinize göre vardır bişiy
valla ben accık sıktım elime baktım acı gibi böyle ilaç gibi sevmedim:sinifsinif:
ya kızlar aklıma gelmişken bişey daha sorayım sizlere nede olsa hepimizin deneyimleri fazlasıyla ortada bu hazır satılan sade kek unlar falan yazıyor hani kurabiyeler şu bizim doktorun otkerinin kullanan varmı? sonuç nasıl?
Bir çikolataseversen eğer,hiç düşünme derim..yerimseniben
güle güle
ben de kaçayım artık yavaş yavaş eşim yola çıkıcak gece
iki gün tekim.
işin kötü yanı evlilik yıldönümü kutalamalrı iptal olma ihtimali çok yüksekmafoldumben
10.yıl ya
zaten hep böyle günlerde bişe çıktımafoldumben
güle güle
iki gün tekim.
işin kötü yanı evlilik yıldönümü kutalamalrı iptal olma ihtimali çok yüksekmafoldumben
10.yıl ya
güle güle
iki gün tekim.
10.yıl ya
rica ederim kızlar ni demeekopuyorumnanaktan
güle güle
iki gün tekim.
10.yıl ya
Ben denemiştim.
Hangisini hatırlamıyorum ama
Tarifteki gibi olmuştu.
Hayırlısı olsun leylekim..Ben de kalkıp çayımızı koyayım..Hepinizi hayırlı geceler,Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah...yerimseniben
bayılırım çikolataya ama tezgahların önünde bir sürü çeşit meyve falan oluyor onlarıdamı koyuyorlar yoksa isteğe göremi?
sarissam sonuç süper
hele ben onlardan bi portakallı kurabiye yapıyorum portakal şerbetiyle ıslak kuru arası akıllara zararcokacimcoook
hatta evde bulundururum hep.bazen sıkışınca kolaylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?