''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

slm canlar ben bugün sahura patates kızartayım diyorum
Parmakları göreyim kimler misafirim oluyor

Derins'im donutseverim:)
Elde de yapabilirsin,makineye gerek yok..
Şöyle

Uvv..
Çok güzel görünüyorlar. ellerine sağlık..
glazürle uğraşabileceğimi sanmıyorum ama markette hazır tüplerde gördüm renk renk dr outken yeni çıkmış galiba..
bir de içine çikolata yerleştirebilsem kendi donut şirketimi kurarım kaydirigubbakcemile3

Deryacıkım ben ben ben ben :)
İkoncan ellerine sağlık canımcım,eminim nefis oluyordur,ben de makinesi var lakin elde yapmak daha çok hoşuma gidiyor,hamur artmıyor böylelikle..
Bir de waffle müptelalığım var ki vuu...

merhaba libyana ben krep yapma özürlü olarak sizdende biraz tavsiye alabilirmiyim?bazı arkadaşlar sağolsunlar paylaştılar siz nasıl yapıyorsunuz?

teşekkür ederim makinesi olduğunu bilmiyordum:hulya: bende waffle yemedim hiç gördüm ama kokusundan dolayı yemek gelmedi içimden hiç:bbo: o nasıl oluyorki?

hihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Şenlendi sahur sofram
a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim makinesi olduğunu bilmiyordum:hulya: bende waffle yemedim hiç gördüm ama kokusundan dolayı yemek gelmedi içimden hiç:bbo: o nasıl oluyorki?

Aman yarabbi,hayatının hatasını yapmışsın,en kısa zamanda ye ikoncanım...cokacimcoook

Güzel oluyor tavsiye ederim:))

Yalnız en güzel waffle Belçika'da yenirmiş, eşim öyle diyor.
Henüz beni götürmedi :umursamaz:

libi eşim waffle hastası ama makinesi görmedim hiç biyerde.bulsam alıcam
tavada yaptım bi gün ama aynı tadı vermedi haliyle.yalnız makinesini koyacak yerim de kalmadı artıkkaydirigubbakcemile3

Aman yarabbi,hayatının hatasını yapmışsın,en kısa zamanda ye ikoncanım...cokacimcoook

avm lerde dolaşırken çok gördüm ama ne biliyim çok kokusu bi tuhaf geldi diye açıkçası hiç denemedim ama dur mutlaka denicem siz beğendiğinize göre vardır bişiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…