''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Üzerindeki tarif bu şekildeydi şekerler.

Zaten beğenmedim de:dilcikar:

Kuzum ellerine sağlık,dışardakiler de neymiş,elin değsin tek senin .. :)

Eelifes,şanti ile de güzel olur,kaymak yoksa..
Kolay gelsin gülüm..

merhabalar..
yayla çorbası (ramazanda ve bu sıcaklarda en çok sevdiğim)
erişte
ve köfte (kızım ben köpte istiyorum dedi, hemen yapmalıyım emir büyük yerden:) )
salata
ve suu
ve kazandibi...

Ay kızlar tatlı yapmayacaktım ama canım krem şantili şeftalili kup çekti yapacam...
Resim de eklerim inşallah...

400 gr kadayıfa suyun yarısıyla şekerin yarısınımı koydun yani anlayamadım bilmiyorumkismile

Bu arada Öz'um (Symphatique) kardeşimiz,mide probleminden dolayı bugün minik bir operasyon geçirdi (endoskopi),herkese selam ve sevgilerini gönderiyor,şifa dileyelim inşallah onun nezdinde tüm şifa bekleyenlere..

ay sempatigim ameliyat mı oldu çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşş libyanacım sende ona slm mızı ilet konuşursan eger

Yok Gokcem ameliyat değil de minik bir operasyon,endoskopi.
Mide kontrolu yani..
Aleykum selam eksik olmayın gülüm,söylüyorum hemen ):
gelir zaten akşam üstü biraz dinlensin..

seninkini aynısını yaptım canım ama ben beceremedim heralde önemli değil artık boşver benim beceriksizliğim bacım üzülme sen olurmu öyle şey mutfakta oluyor böyle arada kazalarkaydirigubbakcemile5

Öyle deme ikoncanım..Vallahi benim hatam..Çok özür dilerim..:çok üzgünüm:

Simim,can arkadaşım,Çağatay ağabeyimize,hayırlı,uzun ömürler olsun tekrar.
Ee pastadan bize düşeni de eklersin artık:)

Aminn güzel kardeşim,ecmaiyn...opuyorumnanaktan
İnşaallah,akşama resimlerini koyarım..kaydirigubbakcemile5

kızarması uzunmu sürer acaba ? offf ya bidaha yaparsam iki olsun valla şeytan diyor dışarıdan almafoldumben

Deme ne olur ikoncanım..Yazdığım ölçülerle dene diyeceğim ama yüzüm yok,çok özür dilerim...:1no2:

smeagolcum oellerine saglık ne güzel yemekler yaa elimden gelse keşke bende öyle yapabilsem hamur işini pek beceremiyorum da

Sağol gökçeciğim,kimbilir sende de ne marifetler vardır..kaydirigubbakcemile5

üzerleri sarımsı oldu kabuk bağladı kızlar sizce normal mi? ayy sanki ilk defa birşey yapıyormuş gibi beceriksiz hisstttim kendimi

Yavaş yavaş kızarıyor işte ikoncanım...:çok üzgünüm:

Pamuk Helva,köpte diyen dillerini sevsinler :)
Bu cimcimeler yok mu ahh..
Kolay gelsin..

Derin'im ekle inşaAllah,süper gider iftarda..
Hem hafif hem leziz,bayılırım

bana en yardımcı olacak topık burası
merhaba kızlar pat dıye gırdım konuya kusura bakmayın
cok yakın bı arkadasım ve aılesını gelın yemegı ıcın ıftara alıcam menum de bı eksıklık varmı
herseyın ozel olmasını ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

tavuk suyuna corba
etkavurma fırında patates dılımı
şehrıyelı pılav
zeytınyaglı taze fasulye
yaprak sarma
yatırtma
salata
cacık
kozlenmıs bıber uzerıne yogurt
ev baklavası dondurmayla servıs
ardında meyve tabagı

cayın yanınada cerez dusunuyorum
yada kahve ve cıkolata
nasıl kızlar?

Son düzenleme:
Yok Gokcem ameliyat değil de minik bir operasyon,endoskopi.
Mide kontrolu yani..
Aleykum selam eksik olmayın gülüm,söylüyorum hemen ):
gelir zaten akşam üstü biraz dinlensin..
cok sagol canım tekrardan geçmiş olsun rabbim şifaa versin

yokkız o kadarda marifetli degilim arada bi ufak teek şeyler beceriyom iste sizlerin yaptıklarınıda görünce heveseniym yapıyom

smeagol üzülme tatlım şans işte biraz sulu olacaklar sadece olsun dolapta dinlenince belki biraz daha kendini toplaropuyorumnanaktan

Merhaba hoşgeldin gülüm.
Yeni arkadaşlar geldikçe çok seviniyoruz,her zaman inşaAllahkaydirigubbakcemile5

Mönü çok güzel,tam karar..Hele ev yapımı baklava ve dondurma varsa zaten tamamdır:)
Kolay gelsin..

bende patates kavurma(haşladım. ezip soğanla salçayla kavrucağım. üstüne kıyılmış maydanoz
çoban salata
soğuk çorba
baklava
suuuuuuuuuuuuuuuuuu.

400 gr kadayıfa suyun yarısıyla şekerin yarısınımı koydun yani anlayamadım bilmiyorumkismile

yok canım 200 gr kadayıfa 750 ml su ve yarım kilo şeker... hepsini yarıya indirdim az olsun diye... ama benimki de paketteydi sarmışlar içine ffınfık falan koymuşlar.. sen kendin yapacaksan libyananın dediği gibi yap.... o daha iyi bilir...

bence dört dörtlük

fazlası var eksiği yok canım..

ama merak ettim yatırtma ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…