''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Amaa hangisininbilmiyorumkismile
Nedense, Arda'mızın gibi hissettim
Hayırlı,uzun ömrü olsun ikisinin de,anneciğisi.
Ele emeği bir pasta,hiç bir şeyin yerini tutmaz.
Koly gelsin cancağzım..

Puddra hayırlı iftarlar,tatlı seçimi süper..

Leylek,paçangana ercen inşallahkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin..

herkese selam...
smeagol oğlunun doğum günü kutlu olsun canım... beraber nice yıllar geçirirsiniz inşallah...

Libyanam bana gel profiterol yaptım... tabi senin kadar güzel yapamamışımdır idare ederiz artık maksat muhabbet olsun gönüller bi olsun dimi...

ben de yemeğe karar veremedim tatlımı yaptım önce.. mercimek köfte yapıcam kendime... ye ye doyamıyorum köfteye... ama eşim bıktı ona ne yapsam acaba..

:1hug:
Ahh güzel bacı Allah razı olsun,lezzet testi değil muhabbet faslı olsun diye niyet ettik:asigim:
Eksik olma sende olmasan tatlısız kalacaktım:gitme:
kaydirigubbakcemile3
Ekmek üstü reçel bilene olurdu yani:kedi:

Mercimek köfteye bayılırım,marula sar sar yeee off :)

kızlarrrrrrrrrrrrr yardımmmmmm off ya ocakta sütlacım var ama yoğunlaşmadı bir türlü offf napıcam ben şimdiii

İkoncan soğuyunca koyulaşır inşaAllah , çok mu sulu oldu?
Olmazsa fırına ver biraz..

biraz canım ya galiba pirincini az koydum bakalım ocaktan aldım şimdi biraz bekleteyim bakim dilerim ziyn olmaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İstediğin reçel olsun canım ablam...
kurrtardım ben reçelimi...
Arkadaşımın annesi sağolsun bi fikir verdi... kurtuldu reçellerim...
önce çilekleri tek tek reçelden ayırdım.. hiç bırakmadım...
sonra başka bi yerde şekerli su hazırladım...kaynattım...
sonra reçelin suyunu kattım kaynattım ... sonra ayırdığım çilekleri kattım bir iki taşım daha kaynattım... kurtardım çilekciklerimi... gerçi şekerli suyu biraz daha fazla katsam tam kıvamında olacakmış ama olsun en azından ekmeğe sürülebiliyor...:sm_cool::sm_cool:

ellerine sağlık canım nefisler..

biz evde olduğumuz sürece,sadece çorba ve salata yiyoruz...
sahurda da kahvaltılık...
az biraz kilo problemimiz var malesef

sizde bizdensiniz zemuszemus

bizde fazla kilo yok ama fazla yemek yiyemiyoruz bu sene sıcaktan..yerimseniben

şu knorr reklamlarında çıkan toros çorbasını yapam var mı aranızda... tadı nasıl... mercimek köfte yerine onu mu yapsam acaba...

İkoncancığım üzülme,oluyor işte bazen ..
Kaynattıysak bir-iki taşım,soğuyunca kendine gelir inşaAllah.
Ben öyle şeylere takılmam hiç sulu olsun ohh daha güzel bana yolla:)

Mai ciğim süpersiniz,ellerine,aklınıza sağlık..
Anne fikirleri her zaman işe yarıyor ohhhh nasıl sevindim.. :)
Biz de istifade edelim

Mai hazır çorba,olabildiğince tüketmemeye çalışın tatlısı..
Gerçi ben size diyorum da babam bu ara takmış onlara doldurmuşş hangisini bulduysakaydirigubbakcemile3
Ama toros da harika görünüyor hani laf aramızda

Evet ben de çok sevindim... oturup ağlamıştım o gün koyulaşınca... ama kurtarınca havalara uçtum resmen...

Bu arada Öz'um (Symphatique) kardeşimiz,mide probleminden dolayı bugün minik bir operasyon geçirdi (endoskopi),herkese selam ve sevgilerini gönderiyor,şifa dileyelim inşallah onun nezdinde tüm şifa bekleyenlere..

canım şimdi bloguna bakıyordum oğluşunu gördüm

aman Yarabbim o ne şeker bişi öle Rabbim sizlere bağışlasın canım..

teşekkür ederim canım... evimizin neşesi onlar bizim... herşeyimiz rabbim herkese versin inşallah...

yok ben hazır çorba yapmıcam... kendim yapıcam köfteleri falan.. çocuklarda yicek ya pek hazır bişey yapmıyoruz... tat olarak nasıl bi çorba onu merak ettim...

Bu arada Öz'um (Symphatique) kardeşimiz,mide probleminden dolayı bugün minik bir operasyon geçirdi (endoskopi),herkese selam ve sevgilerini gönderiyor,şifa dileyelim inşallah onun nezdinde tüm şifa bekleyenlere..

Rabbim şifa versin inşAllah..

en kolay şekilde atlatıp aramıza dönsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…