kuzucuk minik kuzu kaç yaşında..benimki 5 ine yeni girdi de hayal attim beni sahura kaldıracağını falan..gözüm doldu..:CüvCüv:
bak döfcem kendimi :mymeka:klava: :mymeka: hem kendim günaha girdim oruçlu oruçlu hem seni günaha soktum..
normalde pek yemek yapmayan birim yaparsamda canım cok yapmak ısteyecek hamur islerını yapmayı seviyorum..bu sene ablamın yanımdayım ıkı bekar takılıyoruz o calısıtıgı ıcın ben yapıyorum yemeklerı ama baya zorlanıyorum tat olarak ıyı oluyor ama cok strese giriorum.corba yapmayı pek beceremiyorum..
bugün benım menüm
hazır tarhana ve ezo gelın corbasını karıtstrdım (hosuma gıdıo )
kabak oturtması
pilav
sehrıye salatası
közlenmis bıber salatası
ve muzlu rulo tavuk gögsü
yemekler oldu gıbı tatlıyı yapacam
pek ahım sahım bır menğ degıl ama ben yaptım :)))
Libi libi libi mutfagına hayran oldugum.Of be fikir alıyorum buradan aman ne guzel ama bır sorunum var.
Nasıl bır sey katmalıyım kı yemeklere yanlız yemıs olmayı hıssetmıyım?
Bırde sımdı gorunce canım kunefe ıstedı ama ya.Oyle bır tarıfım olsa kı tadı kunefenın aynısı ama yapımı ıkı dakıkalık...
pınar canım blog yazılarını okudum çok güzeller yüreğine sağlıkk
normalde pek yemek yapmayan birim yaparsamda canım cok yapmak ısteyecek hamur islerını yapmayı seviyorum..bu sene ablamın yanımdayım ıkı bekar takılıyoruz o calısıtıgı ıcın ben yapıyorum yemeklerı ama baya zorlanıyorum tat olarak ıyı oluyor ama cok strese giriorum.corba yapmayı pek beceremiyorum..
bugün benım menüm
hazır tarhana ve ezo gelın corbasını karıtstrdım (hosuma gıdıo )
kabak oturtması
pilav
sehrıye salatası
közlenmis bıber salatası
ve muzlu rulo tavuk gögsü
yemekler oldu gıbı tatlıyı yapacam
pek ahım sahım bır menğ degıl ama ben yaptım :)))
ellerine sağlık afiyet olsun canım. bir sürü çorba tarifleri var . kendin yap sonra hazır çorba içemessin :) zor değil inan. sadece iste
slm kızlar cumartesi iftara misafir aldım tavuklu kaşarlı krep bohçanın yanına sizce en iyi ne gidiyor patates kroket yapacaktım ama kızartmalı olduğu için vazgeçtim sıçrar dolaplarımı batırır takıntılıyım biraz fırında patates püresi yapsam çok cıvık gibi geliyor o bana hiç yapmadım ama sizce ne olabilir patlıcan da var elimde bolca
8 yaşında teyzesi, ellerinden öper. Her gece benide kaldırın sahura diye ağlıyor yavkaydirigubbakcemile3
Muhahaha:))
Dert etme şekerim, ben zati akşama kadar patronlardan şirketi arayanlara kadar saymadığım kalmıyor.
İyismi ben oruç filan tutmiyim.sempatiksalakcinni
Libi libi libi mutfagına hayran oldugum.Of be fikir alıyorum buradan aman ne guzel ama bır sorunum var.
Nasıl bır sey katmalıyım kı yemeklere yanlız yemıs olmayı hıssetmıyım?
Bırde sımdı gorunce canım kunefe ıstedı ama ya.Oyle bır tarıfım olsa kı tadı kunefenın aynısı ama yapımı ıkı dakıkalık...
kuzucukm..böyle hissettirdiğim için özür dilerim canım..
minik kuzu için libymin blogunda yayınladığı şu son yazıyı okumanı tavsiye ediorm ..yüreğe dokunmuş yine..
selam herkese hamarat hanımlar ... ben kalkalı 1 saat ancak oldu:kedi::kedi: burası bayağpı bi kaynamış maşallah :))) ne pişiricem hala bulamadım yaaa:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?