''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

dünde hamurişi ağır yemiyoruz felan diye caka sattım burda:kedi::kedi: bir arkadaş pişiyi sormuştu ona cevap yazarken canım çektinaniknaniknaniknanik... bende son 1 aydır aldığım kilolar yetmiyormuş gibi guclubacismile sıvadım kolları ve menüyü değiştirip pişi yaptımakannehir fazla yemedim ama olsun...eşimde bayağı özlemiş epeydir yapmıyordum kızartma resminide çektim pek güzel çıkmadı ama olsun..

eşimin teyzesi çok güzel yaparaklinialirimsmile.. bu kez onunki gibi yapmaya çalıştım. hamuru biraz kalın açtım ve çukur tencerede bol yağda kızarttım... sadece şeklini tutturamadım ama tat aynıydı...

işte pişi'mmm:dance:

1 saat miakannehir

ben güne başlayalı 8.5 saat oluyor yav.kaydirigubbakcemile

dün difrize koymak için kışlık bişiler yaptım.. sonra girdim pasta yaptım ardından sahurluk hazırladım ayakta epeyce kaldım sabahta 6 da yatınca bugun orucu uykuya tutturdum :roflol:

Libi sen ne manyak bişesin yaa, kadındaki bloğa bakın, yandım anam, bayılacaaamkafamçokkarıştı

Midem daha bir guruldadı heeyvahedigeldismile

akannehirdelikafaduldencokacimcoook

menü olarakta

tarhana çorbası
bol domatesli patlıcan yemeği
cacık veya ayran... kavun karpuz ve bol su olacak inş. bugun basit olsun gece ağır yedik :)

Canım bu güzel çıkmamış hali mi..
Enfes görünüyor!
Ellerine,gönlüne sağlık!

Libi sen ne manyak bişesin yaa, kadındaki bloğa bakın, yandım anam, bayılacaaamkafamçokkarıştı

Midem daha bir guruldadı heeyvahedigeldismile

olumunekankayizsmile
Gönülden söylüyorum Rabbim , beraber olaydık , paylaşaydık soframızı..
:gitme:
Buralara gelir iseniz bizi unutmayın,misafirimiz olun e mi:asigim:

bende yenice bişiler buldum bilmiyorumkismile Rabbime şükür Allah'ım sofrasında yemeği bulunmayan kullarının sofrasını doldurup taşırsın inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım amin:Saruboceq:
Neyse aradım eşimi ne yapayım diye,dünden kalan biber dolması ve mercimek çorbasını alya bitirdi bugün.
Bişe yapma dedi bugün canım yemek istemiyor dedi.Kavrulmuş kıyma vardı dolapta gözleme yapıcam yanında kahvaltılık.Yumurta haşlıcam.Ohh mis..zemuszemus

ellerine sağlık canım..
nefis gözüküyor kaydirigubbakcemile2
ya bu pişi dediğiniz hani beş çaylarında fırından hazır hamur alırızda kızartırız o değil mi bilmiyorumkismile

o ilk aradığını bulursan bana da birazcık verebilermisen kedijikmmmm..pisiciğmmm..
Kader ortagım bulursam bırazcık degıl çok çok vericem sana da söz...

Sen bulamadıgın zaman bana bı tıkla hemen yollarım.

Bakma kendım gelemedım ama paketın ıcıne sevgımıde koyarım yollarım şekerözüm.

Kadayıflı mantı merakı ıcındeyım hayalını bıle kuramadım...

nasıl tatlı olmuşsun..gözlerin gibi..yemyeşil..canım benim hayırlı olsun..

bak nasıl da kafası okşanınca mayışan kediler gibi yaptın beni yine...birden sevdim onu bile..nasıl yapılacak bacım bu kekli baklava??hadi ışığınla kamaştır yine gözlerimi datlumm..opuyorumnanaktan

ellerine sağlık birtanem..çok cici görünüyor..

Benim var ya hiç yemeğim yok daha ne yapacağımıda bilmiyorumakannehir

bocükm sen yaparsın şimdi 5 dakika da birşeyler..biz çalışanlar da şu saate kadar birşey yapmış değiliz 5 te çıkıp gidip yapıyoruz..sen alasını yaparsın allahın izniyle..opuyorumnanaktan

:_) Cansın,Allah c.c razı olsun..
Bİliyorum kocaman yüreğin,eksik olma inşaAllah..

ben hamuru fırından ekmek hamuru alıp yapıyorum daha pratik olsun diye böyle dahamı lezzetli olur acaba bide böylemi denesem ayyy her şeyi canım çekiyorrr bu geceye böreğim var yarına yapayım bende

Kader ortagım bulursam bırazcık degıl çok çok vericem sana da söz...[/B]

tatlım inan bugün yalnız oturmayacağım sofraya..biliyorum ki gönüldaşım benimle..allah razı olsun..opuyorumnanaktan

Libyanayla senin tariflerine bayılıyorum müthişsin bu künefeyide deneyeceğim harika görünüyor umarım yapabilirim

elifnazım bu tarif benim değil sempatiqn ama ben de denedim sadece..belirtmiştim ama sanırım dikkatinden kaçtı..

Pınar,Allah razı olsun gülümŞeniz
Amin inşaAllah..
Kekli baklavayı yazacağım,arada fotoğraf ekleyeceğiz inşaAllah..
Sizler de devam edin lütfen,çok hoş oluyor böyle gözümüz şenleniyor:)

Elifnaz çok teşekkür ederim,eksik olma arkadaşım. o tarif Sempatikimize ait :)
Olsun kardeş sayılırız değil miyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…