''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

rabbim kolaylık versin yaa
ana gibi yar olmazmış bunu anlıyorum en çok ta
gerçi bn türkyedeyim ama..yinede çok özlüyorum annemi
hele o ramazanlarda burnumda tütüyolar..
onlarsız 3.ramazanım olacak

ellere karışınca tabi işler değişiyor mecburen..iki yıl ırakta yaşadık hep ayrıydık aileden şimdi türkiyedeyiz ama genellikle bayram gibi önemli günlerde ırakta geçirmek zorundayız..aileden uzak..ne yapalım buna da şükür rabbim huzurumuzu kaçırmasın..:Saruboceq:

evet ya aynen valla..geçen yıl hamiştim çok tutamadım..birikecek yine birsürüeyvahedigeldismile

benim bu senekiyle 70 gün olacakbilmiyorumkismile hamileliğim ve sonrası 3 sene bu yılla 4 sene oluyor günler kısalınca hepsini tutacam inşallah (amin):Saruboceq:

canim benimya cok saol dusunmen bile beni cok sevindirdi eksik olma opuyorumnanaktan
istesem annemlerde onderir ama gerek yok ben gidince onlar gelince getirler
ve parisin bi yerind turkler cogunlukla var is yerleri falan ,bir un isten erken cikarsam ordan alirim insallah

Bnde gönderiim gerçekten..
rabbim mükafatınızı bol versiiin ya
içim cız etti..çok üzüldüm

sempatiqm canım eğer gerçekten dediğin gibiyse tamam..ama eğer değilse gerçekten çok kırılırım..gerçekten beni zorlayacak birşey değil..ben kıyamam bacıma..bulamayacaksan gönderirirm..laf olsun diye yazmadım kuzucuğum..olumunekankayizsmile

bnde kaçıyorum güzel becerikli
tatlı bayanlar....
tostumu yapiim yavaştan inş.
davulcu başaldı..oğluş uyanmasa bari
haydi
essalamünalyküüüüm

ayy keşke sölemeseydim ya bak şimdi çok üzüldüm gerçekten:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canın çekti canım ya yiyememde ben onu şimdi inmez aşağıya:teselli:

ay kizlar gercekten cok saolun cok sevindim dusuncenize ama hic gerek yok
burdada bulur ama ozel parisin bi yerine idip almak gerek bizim burda yok
canim cok cok istemiyo hani olsa yerim ama illaki olsun demem
pinarcim canim saolasin ,inan olmasa isterim kirilma
burdan istenilen bisey olsa bende gonderirim ama hic erek yok dusunmeniz bile yeter

bnde kaçıyorum güzel becerikli
tatlı bayanlar....
tostumu yapiim yavaştan inş.
davulcu başaldı..oğluş uyanmasa bari
haydi
essalamünalyküüüüm

tamam canim hadi sanada hayili sahurlar
biz turkiye saatiyle 6:15e kada yiyebiliyoruz
benim icin daha cok cok erken
afiyet olsun size

ayy keşke sölemeseydim ya bak şimdi çok üzüldüm gerçekten:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canın çekti canım ya yiyememde ben onu şimdi inmez aşağıya:teselli:

ay canim olurmu oyle sey ,ye tabi sen
cocukmuyum canim ben ,aksama kadar canimiz neler istiyo
bakma canim cekti dedim ama abartilcak bisey yok olmasada oluropuyorumnanaktan
sen ye ye afiyet bal sugar olsun

hepinize hayırlı sahurlar cankuşlar ben de artık yapiim tostları..yarın görüşürüz inşallah..öpüorm kocaman..opuyorumnanaktan

Geçen sene hamileydim daha çok geliyodum topiğe bu sene sıpayla giremiyom arkadaşlarım ebnim sizi ve güzel tariflerinizi unutmadım sempatikçim pınarcım libyana kuzum bozo ve diğer tüm marifetli hatunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…