rabbim kolaylık versin yaa
ana gibi yar olmazmış bunu anlıyorum en çok ta
gerçi bn türkyedeyim ama..yinede çok özlüyorum annemi
hele o ramazanlarda burnumda tütüyolar..
onlarsız 3.ramazanım olacak
evet ya aynen valla..geçen yıl hamiştim çok tutamadım..birikecek yine birsürüeyvahedigeldismile
kıyamam kuzucukm sempicikm..ıraktayken ben de annemden istemiştim bir koli boyoz ve simit..buzluğa atıp istedikçe ısıtırdım..allah aşkına bana adresini söyle ben göndereyim sana..çok ciddiyim şaka değil..
canim benimya cok saol dusunmen bile beni cok sevindirdi eksik olma opuyorumnanaktan
istesem annemlerde onderir ama gerek yok ben gidince onlar gelince getirler
ve parisin bi yerind turkler cogunlukla var is yerleri falan ,bir un isten erken cikarsam ordan alirim insallah
canim benimya cok saol dusunmen bile beni cok sevindirdi eksik olma opuyorumnanaktan
ve parisin bi yerind turkler cogunlukla var is yerleri falan ,bir un isten erken cikarsam ordan alirim insallah
bnde kaçıyorum güzel becerikli
tatlı bayanlar....
tostumu yapiim yavaştan inş.
davulcu başaldı..oğluş uyanmasa bari
haydi
essalamünalyküüüüm
ayy keşke sölemeseydim ya bak şimdi çok üzüldüm gerçekten:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canın çekti canım ya yiyememde ben onu şimdi inmez aşağıya:teselli:
çayı demledim artık çıkmam gerek herkese hayırlı bereketli sahurlar yarın görüşürüz inşallah
hepinize hayırlı sahurlar cankuşlar ben de artık yapiim tostları..yarın görüşürüz inşallah..öpüorm kocaman..opuyorumnanaktan
Şeniz
İnşaAllah gülüm..
Şu avatarların da pek şugaa yava.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?