:roflol::roflol::roflol:öylemii canım özür ozaman kimdiki aceba nickleri karıştırdım bak :kedi:
hamurdan kabartma driz biz onu yapayı dedim
yemezmiş
makarna yapayım dedim yemezmiş.
bbulgur pilavı yapayım diyorum onuda yemiyor
amaaan napin peynir zeytin yesin o zamanalsanaalsanasmile
o kaçıncı rüyasında bnde ne yapsam die kafa yoruyom .
annem rahatsız ilaç alıyor..yarın yengemle ben oruçlu olacağız nasipse..ikimize de birer tost yapaccağım köy peyniri ile yanına da çay ve meyve suyu..yengem hiç yemesek daha iyi olur diyor ama olmaz öyle..
evet bnde hatırladım o üyeyi
çalışıyodu muhasebeciydi galiba..du bi bakiim bulurum belkimbilmiyorumkismile
yemezmiş
yaa valla bir yemeği yapmak düşünmekten adını koymaktan daha kolay... neyseki bugun kaynanacım kıymalı melemen yaptı yattı. bende birazdan çayı koycam..kıymayı pek sevmem kendimede dondurucuda simit vardı onu fırında ısıtıp kahvaltılıklarla yiycem..
püreyi azar azar katarak ayarlarım sorun olmaz inşallah.. resmini etkinliğe yollarım inşallah güzel görünümlü yaparsamkaydirigubbakcemile3
evet canım üzerine peynirde konuluyo sanırım kahvaltılık topiğinde görmüştüm sanırım
annoorm cankuş..o zaman sen dolaba bak malzemelere göre bişii düşünelim istersen:hulya:onu iftara yaptımdı kızartma istedi de..ıııı.. şeyy... patatesde kalmamışda evde:)
çok şekersin ama bn değildim
bn koçişim kızartma istiyo onu yapıcam diyodum:)
yemezmiş
gecmis olsun canim annecigine
bisey yemeyincede olmuyor hafif biseyler yemek gerekiyor illaki
ben genelde hafif biseyler yapiyorum malum mide problemim var
benimde bugun aksamdan yaptigim
tavada yufkali-makarnali borek var o yere iftarda yemedik fazla
tam sahurluk zaten
tostta doyurucu oluyo ama
yaa valla bir yemeği yapmak düşünmekten adını koymaktan daha kolay... neyseki bugun kaynanacım kıymalı melemen yaptı yattı. bende birazdan çayı koycam..kıymayı pek sevmem kendimede dondurucuda simit vardı onu fırında ısıtıp kahvaltılıklarla yiycem..
şu ramazanı firesiz tamamlamak istiyodum ama
kırmızılar geldi bnimm:)
ifett cnm peynirle de hoş oluyor..zemuszemus
annoorm cankuş..o zaman sen dolaba bak malzemelere göre bişii düşünelim istersen:hulya:
kahfaltılık ne ararsan var..sebzeler bitmiş hep hafta sonuna geldik..bide davet yapmıştım bitmiş..
benim kocacuum uzakta şimdi..eğer burada olsa kesin salata isterdi başka birşey değil..sofrada çok şey olunca karnım doymuyor diyor..neyi yesem diye bakarken aç kalıyorum diyor adamceyzım..bilmiyorumkismile
bizimkide aynı tek çeşit meraklısı.davet yapsam ondada tek yap der töbe töbe misafire tek çeşitmi yapılır diye kavga ederiz hep
çok teşekkürler sempatiqm..allah razı olsun..dediğin gibi tam sahurluk seninn yemek..biz de artık peynirli tosta talim ne yapalımopuyorumnanaktan
hoşgelmişşş buyrunnnnnnnnnşu ramazanı firesiz tamamlamak istiyodum ama
kırmızılar geldi bnimm:)
bende o kırmızıları geciktirmek için ilaç almıştım ama geç kalmışım :)) çok borcum birikti.. Allahım tutma kolaylığı versinnn
bende simit istiyorumbilmiyorumkismilesakin susamli deme bana cok ozluyorum
yiyeli 3 hafta olmsutu
almanyadan annemler ggeliyodu buraya anne dedi kizim itetdigin varmi anne bana susamli simit getir dedim saolsun annem benim bir poset getirmi
abah ogle aksam bitirdikcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
sendemi kayinvalinde kaliyosun canim
ifett cnm peynirle de hoş oluyor..zemuszemus
annoorm cankuş..o zaman sen dolaba bak malzemelere göre bişii düşünelim istersen:hulya:
benim kocacuum uzakta şimdi..eğer burada olsa kesin salata isterdi başka birşey değil..sofrada çok şey olunca karnım doymuyor diyor..neyi yesem diye bakarken aç kalıyorum diyor adamceyzım..bilmiyorumkismile
evet ya aynen valla..geçen yıl hamiştim çok tutamadım..birikecek yine birsürüeyvahedigeldismile
çok teşekkürler sempatiqm..allah razı olsun..dediğin gibi tam sahurluk seninn yemek..biz de artık peynirli tosta talim ne yapalımopuyorumnanaktan
bende o kırmızıları geciktirmek için ilaç almıştım ama geç kalmışım :)) çok borcum birikti.. Allahım tutma kolaylığı versinnn
peynirli tooooooooost yapim işte
yerse yer yemezse de kendi biir zemuszemus
teşekkürler canıııma.s.
biz beraber oturuyoruz yani alt-üst. ama yememiz beraber. onlar yeyip içip evlerine çıkıyolar.. benim evde merkeze uzak olduğu için çarşıya gidince alıyorum 5-6tane canım çektikçe yiyorum... gurbetin zorluğu herşeyde karşımıza çıkıyor.. Allah yardımcınız olsun zor yadellerbilmiyorumkismile
biz beraber oturuyoruz yani alt-üst. ama yememiz beraber. onlar yeyip içip evlerine çıkıyolar.. benim evde merkeze uzak olduğu için çarşıya gidince alıyorum 5-6tane canım çektikçe yiyorum... gurbetin zorluğu herşeyde karşımıza çıkıyor.. Allah yardımcınız olsun zor yadellerbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?