Sympathique verirsin canım canını sıkma.Yüce yaradan moral bozcak daha büyük dertler vermesin.kilo dediğin nedirki bakmışsın gidivermiş)))
mozarella burada da bulunuyor tatlm..ayrıca tuzsuz dil peyniri de oluyor..ben senin tarifini denemiştim bu arada..harikaydı..tadı hala damağımda..opuyorumnanaktan
sym canım regl oldum oruç tutmuyorken alayım dedim.birde ailemin yanına gidecegim anneme yardıma o da misafir alacak bi an önce bitsin gidecegim..
herkeze huzurlu ve bereketli sahurlaaaar
ben genelde hazir pureyle yapiyorum ama bu kivamda tam olur zannediyorum yada patateside bir tane daha koy tabi buyuk patates beni dedigim
patatesi dogra hasla ,bunu ez ,icine biraz sivi yag dok istersen,sicak sutu icine yavas yavas dokerek cirp ,bunu ocakta karistirarak biraz pisir sonra koftelerin icine doldur ,krema torbasiyla
canim burdaki firinlar turkiyeye bakarak degisik numarali
ama fazla yuksek derecede pisirme kofteler kurumasin
yada uzerine folyo kapat kurumasin istiyosan
canim bak resmi bu
herkeze huzurlu ve bereketli sahurlaaaar
hosgeldin canimm sanada hayirli sahurlar
ne var bugun sahurda :)
hoşbulduuuuuk
bizim mönüleri koçiş belirliyo genelde..
dün çorba börek vardı.bugün kahfaltı istiyocokacimcoook
ama çok sade geliyo banada n yapsam ki:)) diyodum bnde
hoşbulduuuuuk
bizim mönüleri koçiş belirliyo genelde..
dün çorba börek vardı.bugün kahfaltı istiyocokacimcoook
ama çok sade geliyo banada n yapsam ki:)) diyodum bnde
yağda domates pişirebilirsin,fırında patates yapabilirsin hafifte olur..
yağda domates pişirebilirsin,fırında patates yapabilirsin hafifte olur..
oyy oyy senin bu kociş öldürecek beniiiakannehir.akannehir gündüz sendin dimi canım pazartesi koştur koştur misafir ağırlayacak hatun.. yanlışlık olmasındasengözlerimebaksanab
evet canım üzerine peynirde konuluyo sanırım kahvaltılık topiğinde görmüştüm sanırım
cokacimcoookcokacimcoook harika olmuş yaa nette baktıklarım kaşarlı falan ve hepsi birden fırında pişmişti buda harika olmuş evet bunu deneyeyim ellerine sağlık...
ayriyettende teşekkürler hakkını helal et uğraştırdım gece gecea.s.:1hug:
onu iftara yaptımdı kızartma istedi de..ıııı.. şeyy... patatesde kalmamışda evde:)
çok şekersin ama bn değildim
bn koçişim kızartma istiyo onu yapıcam diyodum:)
binbir cesit tarif oluyor
hepsini bir pisirende var benim gibi yapanda
ben boyle seviyorum
insallah deneyince tam kivaminda olur
sadece tereddutum purede onunda kivamini ayarla canim patates buyukse 2 yap kucuk falansa 3- 4 yap sutu yavas yavas katarak kivamini ayarla
helal olsun canim ,yardimci oladuysam ne mutlu bana ,birde miafire ozel olcak bildiimizi neden paylasmayalimki
hafta icinde olamiyorum hafta sonunda tadini cikarim biraz :)[/COLOR][/I][/B]
sahurda kahfaltı yapıcaz bugün inş.
eekstra bişey yapasım var ama ne:??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?