''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Sympathique verirsin canım canını sıkma.Yüce yaradan moral bozcak daha büyük dertler vermesin.kilo dediğin nedirki bakmışsın gidivermiş)))

insallah canim
omrum boyunca kilomu dert etmisimdir
ne zayifim ne kiloluyumda fazlaliklarim cok
bide moda uzerinde calisiyorum
dikilen kiyafetler bazen uzerimde deneniyor
yok sana olmadi denilin,ce ister istemez bozuluyorum
bedenim 40 genelde yapilanlar 36-38 olunca gelde bozma
inallah veririz zamanla
gerci zayif olmadim hic

mozarella burada da bulunuyor tatlm..ayrıca tuzsuz dil peyniri de oluyor..ben senin tarifini denemiştim bu arada..harikaydı..tadı hala damağımda..opuyorumnanaktan

evet canim sen denemi ve begenmistin
bende bugun aldim mozzarellayi yine yapicam insallah
dil peyniride olurda ite ben burda bulamiyorum ,turkiyede tuzsuz sunen bi her hangi peynir oluyo sanirim

cokacimcoookcokacimcoook harika olmuş yaa nette baktıklarım kaşarlı falan ve hepsi birden fırında pişmişti buda harika olmuş evet bunu deneyeyim ellerine sağlık...

ayriyettende teşekkürler hakkını helal et uğraştırdım gece gecea.s.:1hug:

annem rahatsız ilaç alıyor..yarın yengemle ben oruçlu olacağız nasipse..ikimize de birer tost yapaccağım köy peyniri ile yanına da çay ve meyve suyu..yengem hiç yemesek daha iyi olur diyor ama olmaz öyle..

hoşbulduuuuuk
bizim mönüleri koçiş belirliyo genelde..
dün çorba börek vardı.bugün kahfaltı istiyocokacimcoook
ama çok sade geliyo banada n yapsam ki:)) diyodum bnde

oyy oyy senin bu kociş öldürecek beniiiakannehir.akannehir gündüz sendin dimi canım pazartesi koştur koştur misafir ağırlayacak hatun.. yanlışlık olmasındasengözlerimebaksanab

yağda domates pişirebilirsin,fırında patates yapabilirsin hafifte olur..

onu iftara yaptımdı kızartma istedi de..ıııı.. şeyy... patatesde kalmamışda evde:)
oyy oyy senin bu kociş öldürecek beniiiakannehir.akannehir gündüz sendin dimi canım pazartesi koştur koştur misafir ağırlayacak hatun.. yanlışlık olmasındasengözlerimebaksanab

çok şekersin ama bn değildim
bn koçişim kızartma istiyo onu yapıcam diyodum:)

binbir cesit tarif oluyor
hepsini bir pisirende var benim gibi yapanda
ben boyle seviyorum
insallah deneyince tam kivaminda olur
sadece tereddutum purede onunda kivamini ayarla canim patates buyukse 2 yap kucuk falansa 3- 4 yap sutu yavas yavas katarak kivamini ayarla

helal olsun canim ,yardimci oladuysam ne mutlu bana ,birde miafire ozel olcak bildiimizi neden paylasmayalimki
hafta icinde olamiyorum hafta sonunda tadini cikarim biraz :)

onu iftara yaptımdı kızartma istedi de..ıııı.. şeyy... patatesde kalmamışda evde:)

çok şekersin ama bn değildim
bn koçişim kızartma istiyo onu yapıcam diyodum:)

:roflol::roflol::roflol:öylemii canım özür ozaman kimdiki aceba nickleri karıştırdım bak :kedi:

hamurdan kabartma driz biz onu yapayı dedim
yemezmiş
makarna yapayım dedim yemezmiş.
bbulgur pilavı yapayım diyorum onuda yemiyor
amaaan napin peynir zeytin yesin o zamanalsanaalsanasmile
o kaçıncı rüyasında bnde ne yapsam die kafa yoruyom .

püreyi azar azar katarak ayarlarım sorun olmaz inşallah.. resmini etkinliğe yollarım inşallah güzel görünümlü yaparsamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…