Barbie afiyet olsun :)
Lalehan mönü çok hoş,cici iftarlar şimdiden..
Perinin Kızı harika bir tarif,gönlüne sağlık..
Pınar çorba ve Libyana hıı ..
Ben de zaten hep ismimin Nohutlu Şehriye olmasını istemiştim yaşasın :))
etli pide dediğiniz konyanın etli ekmeği mi yoksa... ayy bayılazammm kaç gündür canım gçekiyo... konyada yaşayıp da etli ekmeğe hasret bi ben varımdır herhalde... kaydirigubbakcemile3
datlumsunnnn bacımsınnn..Şeniz
lalehan bir kişilik yer varmı masa da gülüm:kedi:
etli pide dediğiniz konyanın etli ekmeği mi yoksa... ayy bayılazammm kaç gündür canım gçekiyo... konyada yaşayıp da etli ekmeğe hasret bi ben varımdır herhalde... kaydirigubbakcemile3
Kedijim,sen dert etme hep birlikte,arkadaşlarımız da desteği ile buluruz inşallah..
Amacımız da hem yemek hem muhabbet değil mi
Bu arada sanırım Kk'canak sizdeyiz bu akşam..
Etli pide dedin canımızı yedin..
Setri Nisa ellerine sağlık... :)
Barbie afiyet olsun :)
Lalehan mönü çok hoş,cici iftarlar şimdiden..
Perinin Kızı harika bir tarif,gönlüne sağlık..
Pınar çorba ve Libyana hıı ..
Ben de zaten hep ismimin Nohutlu Şehriye olmasını istemiştim yaşasın :))
Aaaa cok uzuldum sımdı mafoldumben
Ama nasıl hem Konya da olup hem de etlıekmege hasret kaldın sen arkadasım...
Aksama atla bıze gel kaydirigubbakcemile5
Voovv Maiciğim çekici bir tarif diyorsun:)
Aklıma o kadar çok geliyor ki şuanda,evde malzemelerine de bağlı gülüm..
Misal sütlü-soya soslu tavuk baget,
Hardal soslu tavuk baget,
Körili Tavuk Baget,Salsa soslu acılı tavuk baget..
Ya da şöyle bol kaşar peynirli beşamel soslu tavuk baget.
Olmadı milföyün var mıı
En sevdiğim..
Sar milföye ver fırınaa off :)
asıl etliekmege hasret olan benim daha dün akşam yemekte konuştuk olsada yesek diye bugünde annemleri aradım dayımlar yemege gelecekmiş ne yapacaksınız dedim etliekmek dediler..... gerçi konyadan buraya gelen oldumu paket yapıp gönderiyorlar ama sıcak sıcak çıtır çıtır ay oruç iyice başıma vurdu
yola çıktım bilee...
canım eşim yok kaç gündür.. buralarda mahrumiyet bölgesi sanki hiçç etli ekmekci yok... bende de iki bebek var dışarı çıkamıyorum... zaten yabancıyım da buraları hiç bilmiyom... işte o yüzden hasretim.. inşallahg eşim getiriverirse kavuşacağız etli ekmekciklerimizle...
asıl etliekmege hasret olan benim daha dün akşam yemekte konuştuk olsada yesek diye bugünde annemleri aradım dayımlar yemege gelecekmiş ne yapacaksınız dedim etliekmek dediler..... gerçi konyadan buraya gelen oldumu paket yapıp gönderiyorlar ama sıcak sıcak çıtır çıtır ay oruç iyice başıma vurdu
ben de bilmiyorum ki...kaydirigubbakcemile3
eşim soran olursa kalfalarla uzun harmanların ortası de herkes bilir dedi...:roflol:siz de mi konyalısınız...
kaydirigubbakcemile3 İlahi arkadasım herkez bılırmıs ama ben bılemedım kaydirigubbakcemile3
Ben de Konya dayım ama merkezde degıl.Akşehirdeyım yanı dunyanın tam ortasında zemuszemus
Yolun duserse muhakkak beklerımkaydirigubbakcemile5
ayy buyur canım fazlasıyla var
biz iki kişiyız zaten
İzmirde de çok aslında etliekmek fırını...benim eşimin çok akrabası var İzmirde etli ekmek yapan..ama ben tanımıyorum tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?