ben de bilmiyorum ki...kaydirigubbakcemile3
eşim soran olursa kalfalarla uzun harmanların ortası de herkes bilir dedi...:roflol:siz de mi konyalısınız...
Bugün iftara misafirlerimiz var.Karı-koca arkadaşlarımız..
Mönümüz:
Kaşarlı domates çorbası
İftarlık tabağı
Kurzunuş
Gavurdağı salatası
Renkli patates topları
Yoğurtlu semizotu salatası
Zeytinyağlı barbunya
Domates soslu biber kavurması
Pide
Kola,limonata,meyve suyu
Tatlı olarak jöleli parfe..
Daha yeni oturdum ama ne güzel koşuşturmalar bunlar..boshayallersmile
ellerine sağlık canım.allah kabul etsin orucunuzu inşallah
aaaa öyle mi çek cumhuriyeti yazıyor ya ben oradasınız sanmıştım...
benim yolum akşehire düşmez de senin yolun kesin konyaya düşer ozaman... gelince bende beklerim mutlaka... adres belli uzun harmanlarla kalfaların tam ortası...:roflol::roflol::roflol:
hehehehe ben biliyorum oralarıii bu arada canim etliekmek istedi çıtır çıtır yaa doğdum 12yaşıma kadar konyada yaşadık simdi orda değiliz ama tek özlediğim seyi etliekmegi kimse konyadaki gibi yapamıyo en son geçen sene yemiştim konyaya gelip konya güzel şehir ya bak özledim simdi bu saatlerde zafer ne süperdir
buyrun gelin ne güzel olurdu vallahi... Zafer neresi dermişim...kaydirigubbakcemile3şaka şaka orayı biliyorum Allahtan..
Ben de aslen Ispartalıyım... eşim öğrenciyken evlendik Ispartada durduk biraz, sonra mezun olunca Konyaya geldik Konyalı olduk... henüz pek biyer bilmiyorum...ama gezilecek yerlerini gezdim çok şükür... Mevlana müzesi özellikle mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer...
benim canim acayip ramazan pidesi cekiyor offffff offffffffff ama nerdeeeeeeeee:gitme:
buyrun gelin ne güzel olurdu vallahi... Zafer neresi dermişim...kaydirigubbakcemile3şaka şaka orayı biliyorum Allahtan..
Ben de aslen Ispartalıyım... eşim öğrenciyken evlendik Ispartada durduk biraz, sonra mezun olunca Konyaya geldik Konyalı olduk... henüz pek biyer bilmiyorum...ama gezilecek yerlerini gezdim çok şükür... Mevlana müzesi özellikle mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer...
ah canim benim konya kolay öğrenilebilecek bi şehir de siz tabi biraz merkeze uzak oturuyorsunuz yakında kurdu olursun konyanin eee boşa dememisler gez dünyayı gör konyayi diye :)
bizim böreklerden sonra üzerimize bir ağırlık çöktü ki anlatamam..şimdi olduğum yerde bayılıp kalacağım..mirmirmirmir
bilmiyorumkismilekızlarr herkeze selam ben sahurda hamur işi yapcam ama ne ypasam karar veremedim fikriiz varmı peki
Kız sen hamur işi dedın ya bu becerıklı hatunların aklına hep borekler çörekler gelır bilmiyorumkismile
Ama bana nıyeyse dırek yap bı guzel krep ohh afıyetle ye demek geldı kaydirigubbakcemile3
İmza: Beceriksiz Kedi gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?