''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

slm kizlarr naislsiniz bakim
herseyler hazilanmis iftarmi bekleniliyor
masallah yine menuler super

benim menumde
dunden sutlu corbam var
firinda manti
muzlu puding
yine dunden tavada makarnali borek var
salata olur

baska sey yapmak istiyorum ama ne
aslinda bugun manti olmaz hem ,sutlu corba hemde manti
ama napim vanim istedi yapicam artik biseycikler

datlucuklar..ben biraz aşağıya gidiorm kuaförde küçük bir işim var..iftara yetişiim..kjaman öptüm hepinizi..rabbim oruçlarımızı kabul etsin..tatlı iftarlar..

ben de bilmiyorum ki...kaydirigubbakcemile3
eşim soran olursa kalfalarla uzun harmanların ortası de herkes bilir dedi...:roflol:siz de mi konyalısınız...

hehehehe ben biliyorum oralarıii bu arada canim etliekmek istedi çıtır çıtır yaa doğdum 12yaşıma kadar konyada yaşadık simdi orda değiliz ama tek özlediğim seyi etliekmegi kimse konyadaki gibi yapamıyo en son geçen sene yemiştim konyaya gelip konya güzel şehir ya bak özledim simdi bu saatlerde zafer ne süperdir

Bugün iftara misafirlerimiz var.Karı-koca arkadaşlarımız..
Mönümüz:
Kaşarlı domates çorbası
İftarlık tabağı
Kurzunuş
Gavurdağı salatası
Renkli patates topları
Yoğurtlu semizotu salatası
Zeytinyağlı barbunya
Domates soslu biber kavurması
Pide
Kola,limonata,meyve suyu
Tatlı olarak jöleli parfe..

Daha yeni oturdum ama ne güzel koşuşturmalar bunlar..boshayallersmile

ellerine sağlık canım.allah kabul etsin orucunuzu inşallah

Herkese afiyet olsun Allah oruçlarimizi kabul etsin arkadaşlar simdilik iyi akşamlarrr

İftar menüm:
Şehriyeli tavuk çorbası
Nohut yemeği (dünden)
Pirinç pilavı (eşime)
Salçalı makarna (bana)
Havuç salatası
Yağlı biber turşusu
Erik kompostosu
Baklava ve tulumba tatlısı

Maiiii hazır ol bız gelıyok zafere akmayaaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

buyrun gelin ne güzel olurdu vallahi... Zafer neresi dermişim...kaydirigubbakcemile3şaka şaka orayı biliyorum Allahtan..
Ben de aslen Ispartalıyım... eşim öğrenciyken evlendik Ispartada durduk biraz, sonra mezun olunca Konyaya geldik Konyalı olduk... henüz pek biyer bilmiyorum...ama gezilecek yerlerini gezdim çok şükür... Mevlana müzesi özellikle mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer...

bu akşam ki iftarda tel şehriye çorbası , cevizli erişte ve fırınlanmış kekikli paptates dilimleri vardı tatlı olarak un helvası

bizim böreklerden sonra üzerimize bir ağırlık çöktü ki anlatamam..şimdi olduğum yerde bayılıp kalacağım..mirmirmirmir

ah canim benim konya kolay öğrenilebilecek bi şehir de siz tabi biraz merkeze uzak oturuyorsunuz yakında kurdu olursun konyanin eee boşa dememisler gez dünyayı gör konyayi diye :)

Kız senınle havada kadar hemserıyız beeeee kaydirigubbakcemile5
Isparta bızden yaklasık 1 saat uzakda.Konya dan bıle daha yakın kaydirigubbakcemile3
ah canim benim konya kolay öğrenilebilecek bi şehir de siz tabi biraz merkeze uzak oturuyorsunuz yakında kurdu olursun konyanin eee boşa dememisler gez dünyayı gör konyayi diye :)

GezDünyayı Gör Konyayı

:lepi:Kesınlıkle katılıyorummmmmm:lepi:

bilmiyorumkismilekızlarr herkeze selam ben sahurda hamur işi yapcam ama ne ypasam karar veremedim fikriiz varmı peki

bizim böreklerden sonra üzerimize bir ağırlık çöktü ki anlatamam..şimdi olduğum yerde bayılıp kalacağım..mirmirmirmir

Ayhhh ne agırlık ne bıseyyyyy delikafadulden

Ustelık yemekden sonra eve gelıp kucuk çaplı bırde mutfak temızlıgı bıle yaptım naniknanik

Sımdı de manyak bır enerjı var uzerımde guclubacismile

Pınarım İpeğim kahve ıcıyorum atla gele bebegımmmmkaydirigubbakcemile

bilmiyorumkismilekızlarr herkeze selam ben sahurda hamur işi yapcam ama ne ypasam karar veremedim fikriiz varmı peki

Kız sen hamur işi dedın ya bu becerıklı hatunların aklına hep borekler çörekler gelır bilmiyorumkismile

Ama bana nıyeyse dırek yap bı guzel krep ohh afıyetle ye demek geldı kaydirigubbakcemile3

İmza: Beceriksiz Kedi gamyoncuiremsu

hee aklıma hiçbişi gelmiyorr sahur için kadijim krepte gzel olurr aslında ama bi ek daha lazım çünlkü çok yakın arkadaşım eşiyle gelcekler benim eşimle 4kişiyizz ay başkaa kızçelerr çok saollll becerikli keicimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…