''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

pinaaar naptin sen simdi:sinifsinif:
yerim ben o pizzayi,

acaip aciktim yaa daha 5 saatten fazla var :s

hakikaten naaptım ben boole yaff:uhm::uhm::uhm:

bende fecii acıktım hemen eve gidip son hazırlıkları tamamlayıp bi yarım saat uzanmalıım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok acıktım kızlar topicte kayboldum resmen naptınız yaa off hepsinden yemek istiyorumkaydirigubbakcemile3cokacimcoookk

Son düzenleme:
ay kızlar hakikaten naptınız siz,,, hele pizzaya bayıldım..:sinifsinif:
benimde kociş yok bu akşam, napsam diye düşünüyorum:uhm:

sizi bilmem ama ben açıkmıyorum ve iftar sofrasına da oturduktan sonra bişi yiyemiyorum..2 kaşıkla doyuyorum..sanırım açlığa çok alıştım

selam kızlar.. buakşamki menümü bide ben sayayım bakalım beğenecekmisiniz,

tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası
zeytinyağlı barbunya pilaki
karnıyarık
domatesli makarna
közlenmiş kırmızı biber salatası (z.yağlı, limon ve sarımsak soslu)
bol su , hurma ve ramazan pidesi kaydirigubbakcemile3

nası?

Kızlar perşembe iftara misafirim var.Menüm ise şimdilik şöyle:
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya
Yoğurtlu kırmızı biber
Yeşil salata
Ana yemek ise ev usulü iskender
Tatlı olarakta muhallebili kadayıf
Yemekten sonra çayın yanınada simit ve hindistan cevizli pufidik yapıcam
Sizce başka bişiler eklesemmi yoksa yeterlimi sizce..

tatlıda karasız kalan arkadaşlar en hafif ve pratik tatlı yalancı tavuk göğsü ne zaman başım sıkışsa bunu yapıyorum 10dkda hazır
yarımaket margarin 2fincan un kavurun önce sonra
1kilo sütü katın kayanayana kadar karıştırın kaynarken 9çorba kaşığıda şeker koyun içine bide ocaktan alınca vanilya tamamdırr sıcak sıcak bide mikserle az çırpın afiyetle yiyinn çok hafif valla

gayet hoş tatlım..misafirin varsa topiğin ilk sayfasına bak hurmalı şekerleme topları hurmanın hoş bir sunumu

canım yoğurtlu kırmızı biber nasıl oluyooo

bacılar ben eve kaçar şimdi.iftardan sonra görüşmek üzre..hoşçakalınnnn.opuyorumnanaktan

canım yoğurtlu kırmızı biber nasıl oluyooo

Kırmızı biberleri daha önceden fırında közledim.Kabuklarını soyup ve doğrayıp buzluğa atmıştım.Buzluktan çıkarıp erimesini bekleyip çok az yağda tavada kavuruyorum fazla değil.Üzerinede sarımsaklı yoğurt döküp servis ediyorum.

sizi bilmem ama ben açıkmıyorum ve iftar sofrasına da oturduktan sonra bişi yiyemiyorum..2 kaşıkla doyuyorum..sanırım açlığa çok alıştım

ben de şimdi acayip açım sanki dünyayı yiycem öyle açım...ama iftarda bi çorbayla tıkanıyorum

ya kıslar bı konu actım kımse bana yardım etmedı mafoldumben
yarın ıftara mısafırlerım var
saraylı tavuk yapıcam guvec kaplarında
nasıl servıs edıcem :uhm:
kaptan cıkarsam bozulcak kapla servıs yapsam pılavı neresıne koycam nası koycam şık dururmu
kaba gorunmezmı çirkin olmazmı offf kafam cok karıstı

anam anam bunlar da nee pınarcım olayı bitirmişsin canım ayşe teyze gibim çantadan herbişeyi çıkarır seninde recipesinde yok yok maşallah hepsi çok güzel gözüküyor cokacimcoook
bizim dünkü sahurda vardı pizza bayatlayan pideyle yaptım tek kelimeyle nefis oldu herkese tavsiye ederim bayatlamış pidenizi pizza yapın :lepi:

dünkü mönümü uygulayamadım karnıyarık oldu bize patlıcan oturtması pilavda istemedi kociş dün bizde;çorba, p.oturtma,sarma,salata vardı kızlar ramazan ayı gerçekten bereket ayı yemeklerimi az yaptığım halde bitmedi bugünde onlar yenecek yanına birşeyler yapacam yerimseniben
bu akşam iftarımızda;
iftariyelik,
yayla çorba (dünden)
musakka (dünden)
z.yağlı barbunya,
közlenmiş kırmızı biber salatası (yoğurtlu)
hayırlı iftarlar :1rolleyes:

kızlar bugun menüm,
evde pide içi hazırladım fırına verdım, alıcam
tarhana çorba dunden kaldı
ayran
salata
çiğ köfte( komşumuz yapmış)
tatlı olarak dondurma var evde
afiyettt kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…