canim yaa simdi netten baktim adiyaman patlican kofte cokk guzel gozukuyo canim cekti vallahi tarifini yazarmisin a.s.Bizim 40 dakika kaldi.
Benim menümde
Yayla corbasi
Etli nohutlu bulgurlu pirinc pilavi
Adiyaman patlican köfte
Makarna salatasi
Sam tatlisi
canim yaa simdi netten baktim adiyaman patlican kofte cokk guzel gozukuyo canim cekti vallahi tarifini yazarmisin a.s.
canim bizimde 15 dk. kaldi sen neredensinki kuzey daha mi bati da oturuyosun ..ayrica herkese iyi iftarlar allah kabul etsin:1hug:
azeri kizi anam o nasil pilav oylekafamçokkarıştı
etli nohutlu bulgurlu pirinc pilavi
bulgur var niye pirinc ,pirinc var niye bulgurCADIARZU
CADIARZUhimm bize 6 saaat uzksin ben munih teyim uan actim iftarimikaydirigubbakcemile5tamam canim beklicem tarifiniBen Köln'deyim.Sende mi Almanya'dasin.
kızlar ya bayat pidelerden sahur için yapabileceğim bi tarifiniz var mı? hafif peynirli bişiler olursa çok sevinirimn.
hatta ben hepsını yemiş bulunmustum cnm ama olsun peynırle yapıcam artık oda olur ....tamam kızlar bende pizza yapıyorum sahura hiç üşenmeden hee
birde fotograf makinesi olsaydı hüpper olurdu
tabi kaşarın birazını yemeseydim daha da güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
herkese iyi sahurlar
tamam bakalım menum hazır gıbıydı aklımda ama senın tarıflerı görünce değiştireceğimi hissettım bı an canım ellerıne saglık okudum tum tarıflerını cogunu da kaydettım ellerıne saglık canım .....bacılar canınız ne ıstıyorsa yıyın yarın sızı tarıf bombardımanına tutacaım tamammı??laelaelaelaelaesositososito
tamam simdi biz yerizde
sen yarin ne yapcan bilmiyozki:bbo:
hadi yemedigimiz biseyden yaparsan canimiz cekerde bi yerimiz sisersenaniknanik
onun sorumlulugunu alabincenmi bakemkaydirigubbakcemile3
gerci benim icin farketmez ben rahatim:kedi:
tamam bakalım menum hazır gıbıydı aklımda ama senın tarıflerı görünce değiştireceğimi hissettım bı an canım ellerıne saglık okudum tum tarıflerını cogunu da kaydettım ellerıne saglık canım .....
aaa neden biraktin ,senmi biraktin ,yoksa belirli bi zamani vardi
yesilden ciktin kirmizi oldun ,yine bak havan var biz hala karayizkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?