''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Kızlar bildiğiniz güzel bi sebze çorbası tarifi var mı, içinde kabak olmayan? Benim eşim de kabak yemeyenlerden de...

Pınar bu tariflerin hepsini nasıl yapabiliyorsun. Çalışıyorsun kanımca e birde çcocuk var. Hangi arada yapıyorsun şekerim söyle bi ya. Hayır yani bilmediğim bir zaman dilimiyse ona göre bende o zamana geçicem ışınlanarak:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

onnar yafaş yafaş oldu bi kere cnm ..ben muffaı çok sefoom da ondan..sen mesela atıyorum kıyafet bakmayı veya kitap okumayı veya tv seyretmeyi seviyor olabilirsin ben de bunu sefoom..guzelce pişirip bi,rilerini mutlu etmei..opuyorumnanaktan

aslında çemkirerek söylememiştm bunu ama okuyunca ööle görüüo kuzucuğm sakın yannış anlama olurmu tatlşım..

aslında çemkirerek söylememiştm bunu ama okuyunca ööle görüüo kuzucuğm sakın yannış anlama olurmu tatlşım..

Yanlış anlaşılacak bir cümle mi var yukarda Pınar allasen. Neyini yanlış anliyim deli kafa:mymeka:gamyoncuiremsucokacimcoook

kızlar ya bayat pidelerden sahur için yapabileceğim bi tarifiniz var mı? hafif peynirli bişiler olursa çok sevinirimn.

bugün iftara misafirlerim var...
menüm:
mercimek çorbası...
bir tepsi peynirli börek...
etli bezelye...
kıymalı biber dolması...
pirinç pilavı...
salata...

kızlar ya bayat pidelerden sahur için yapabileceğim bi tarifiniz var mı? hafif peynirli bişiler olursa çok sevinirimn.

Annem bize çocukluğumuzda ya yumurtalı ekmek yapardı ya da bayat ekmeklerin üzerine ezilmiş peynir, domates, biber, biraz da baharat hepsini karıştırıp üzerine sürüp fırında pişirirdi... Kırıntısı kalmazdı valla.. :icecream:

Harika görünüyor çıkamıyorum bu topikten ya
burda dolaşıncada çoook acıkıyorum hepsini yemek istiyorum

uff ya pizza müthiş görünüyor, nasıl canım çektiiiicokacimcoook ellerine sağlık arkadaşım.
kızlar benim iftar için menüm de şöyle,
yoğurt çorbası
tavuklu lazanya
salata
şehriye salatası (burdan aldım tarifi, az önce okudum ve çok canım istedizemuszemus)
kavun
bir de tatlı ama daha karar vermedim ne yapacağıma

kızlar cehaletimi bağışlayın ama, yumurtalı ekmek fırnda nasıl yapılıyor.ben sadece yağda kızartma biliyorum. o da ağır oluyor.(bu arada ben sizden yaşça büyüğümdür ama pek marifetli sayılmam)

Şehriye salatası nasıl bişe? Ben de merak ettim şimdi??

Yumurtalı ekmek tavada yapılıyo zaten..
Annemin fırında yaptığı başka bişey: ufalanmış beyaz peynir, yumurta,domates, biber, tuz ,baharat, istersen maydonoz hepsini karıştırıp bayat ekmeğin üstüne sür, fırının ızgara ayarında bi kaç dakika pişir..Çok doyurucu..

Harika görünüyor çıkamıyorum bu topikten ya
burda dolaşıncada çoook acıkıyorum hepsini yemek istiyorum
teşekkürler baluuum...çıkma daa ii..

Süper yaratıcısın arkadaşım. Ayakta alkışlıyorum.. vereliniortak

ihtiyaç yaratıcılığı zorluyor arkadaşım..benim gibi bir tocaman kadın ööle simitle felan doymuo e mecburen iş başa düşüooo boole..

sütlü bir tatlı ii gider bence çünkü lazanya ve şehriye salatası hamur dur sana damla sakızlı muhallebimi veriim

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…