Kus uzumu sevmem ama sanırım eve gıderken galeta unu alıp bunu yapıcam bugun.
Pekı bıraz bekleyınce o bahsettıgın cıtırtı kayboluyor mu?
bende yavaş yavaş yaylanayım artık.. malum davetliyiz ev yakın ama ancak giderim.. herkese bol bereketli iftar ve sahurlar diliyorum. herşey gönlünüzce olsun görüşmez üzere byby
off nerde kaldı bu adam ya
daha banyoya girecem..oğluşun başında durması gerekiyoooo
gezmeye gitmeden bıcı bıcı yapmam lazımbayanssulusmile
pişirdin gün boyunca kalıyo ama bayat halide güzel kıymalısında kayınvldedmde kuş üzümü sevmioo:):) kuş üzümsüz yaparsın ozaman soğn kıyma karabiber şeklinde
Kıymalı borek pek gıtmıyo bızım evde.
Hadı olur ya ramazan da belkı bıtmez dıye dusundum.Aslında bızım evde hamurişinin ıkıncı gune kaldıgı gorulmemısdır ama kaydirigubbakcemile3
Sanırım bu gece hedef bu borek bende zemuszemus
Fikrine saglık opuyorumnanaktan
nedemek canım benim inşallah sizde biizm kadar beğenirsiniz aifyetler olsunnben bu börekler pişerken izliom pufidik pufıdık oluolar peynırlısıde gayet guzel oluoo cnm kıymalı gitmiosa peynırlıe dvm :) ben bıde patateslisini
denıcem en kısa zamanda nasıl oldunu haber ederm canlarkaydirigubbakcemile5
:):) oo acele etsen iyi olurr cnmbebşte yıkansın nolcak :d
hadi bnde kaçıyom bayanlar
hayırlı iftarlar herkezeee:enbuyukkk:
Kıymalı gıtmedıgınden de peynırlı yapıyorum genelde ama kızım peynırlı borekden hıc haz etmıyor.
O yuzden mutlaka yanına da patatesli yapatım hanı herkezın damak tadını gönullıyım dıye.
o yaptı teyzesiii::::))
bi dene derim simit sarylarındaki saray dürümü andırıo :):)
kıymalısı dehşet oluo tabıkı kuş üzümü sevıosan
canlar tarifi deneyince fikirlerinizi beyan edın lutfenn =) umarım herkes memnun kalırr
Kızlarrrrrrr merhabaaaaa
Bugun ıftara ne var hıc bılmıyorum o yuzden bı lıste veremıyecegım.
Ama sızden hazıryufka ve peynırle yapabılecegım (patates de olabılır) bır tarıf beklıyorumm.
Alısıldık dısında olsun nolurrrrrr.Bu sabaha karsı evın en kedı sevenı gelıyooooo şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?