''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Kus uzumu sevmem ama sanırım eve gıderken galeta unu alıp bunu yapıcam bugun.

Pekı bıraz bekleyınce o bahsettıgın cıtırtı kayboluyor mu?

pişirdin gün boyunca kalıyo ama bayat halide güzel kıymalısında kayınvldedmde kuş üzümü sevmioo:):) kuş üzümsüz yaparsın ozaman soğn kıyma karabiber şeklinde

off nerde kaldı bu adam ya
daha banyoya girecem..oğluşun başında durması gerekiyoooo
gezmeye gitmeden bıcı bıcı yapmam lazımbayanssulusmile

pişirdin gün boyunca kalıyo ama bayat halide güzel kıymalısında kayınvldedmde kuş üzümü sevmioo:):) kuş üzümsüz yaparsın ozaman soğn kıyma karabiber şeklinde

Kıymalı borek pek gıtmıyo bızım evde.

Hadı olur ya ramazan da belkı bıtmez dıye dusundum.Aslında bızım evde hamurişinin ıkıncı gune kaldıgı gorulmemısdır ama kaydirigubbakcemile3

Sanırım bu gece hedef bu borek bende zemuszemus

Fikrine saglık opuyorumnanaktan

nedemek canım benim inşallah sizde biizm kadar beğenirsiniz aifyetler olsunn ben bu börekler pişerken izliom pufidik pufıdık oluolar peynırlısıde gayet guzel oluoo cnm kıymalı gitmiosa peynırlıe dvm :) ben bıde patateslisini
denıcem en kısa zamanda nasıl oldunu haber ederm canlarkaydirigubbakcemile5

benim menüm
yoğurt çorbası
kremalı patates ve kızarmış tavuk kanat
salata
dünden profiterol

Kıymalı gıtmedıgınden de peynırlı yapıyorum genelde ama kızım peynırlı borekden hıc haz etmıyor.

O yuzden mutlaka yanına da patatesli yapatım hanı herkezın damak tadını gönullıyım dıye.

tek tek sarılan bi börek olduğu için işin kolay birazcık farklı iç hazırlarsın sorun çözülür :):lepi:

iyi akşamlar hepinize arkadaşlar..
bu akşamki iftar yemeklerimiz;
şehriyeli domates çorbası
zeytinyağlı fasulye
elma dilimi patates
fırında köfte
pilav
salata
yoğurt vee

kek :)

herkese bereketli iftarlar....

Kızlarrrrrrrrrrrrr
Şekerparelerim:

Fırında etli biber dolmalarım:

Elmalı üzümlü kompostom:

Bunlar da az sonra fırına girecek tost ekmeğinden pizzalar:

gözün aydın birtanecik miyavımmmmmm...gözlerim doldu duygulandım çok..tarif düşünemoorm..tam kavuştuğun an da bu kardeşini geçir aklından..rabbim bize de nasip etsin diye olaamı...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…