''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

delikafadulden:enbuyukkk::hooray:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONUĞUNUN BELRİLENMESİ İÇİN ANKETTE GÖRMEYİ ARZU ETTİĞİNİZ ADAYLARINIZIN NİCKLERİNİ ÖZEL MSJLA BEKLİYORUM

CUMA AKŞAMI ANKETİ AÇICAM
(büyük harfle yazdımkusura bakmayın ,dikkat çeksin diye yani:) sonra ben görmedim duymadım kabul etmem )

lazanya + pilav fazla gelir bence canım..tavuk ve kıymalı lazanya ya da antrikot ve pilav yapman yeterli bence.. zeytinyağlılardan barbunya iyi gider ortaya..isteyen tabağına alsın..
çorbalardan en sevdiğim ve en pratik olanı..yayla çorbası...
tarifi;
2 s bardağı yoğurt
2 litre su
1 adet yumurta
1,5 çorba kaşığı un
1 çay bardağı pirinç
Tüm malzeme su hariç karıştırılır...su da yavaş yavaş ilave edilir ve yüksek ateşte kaynayana kadar karıştırılır..kaynayınca ateşin altı kısılır ve piriçler yumuşayana kadar pişirilir.. Servis ederken tuzu ilave edilir...
Üzeri için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı nane kavrulur ve çorbaya ilave edilir...afiyet olsun...

derincim hepsi süper görünüyor
fırında dolmaya yatıya giderimdelikafadulden
bende en yakın zamanda yapayım bariii
aaa şekerparenin aynısının tıpkısının ta kendisi bende de var
en kolayından en hazırından yerimseniben

Masam hazır.Terbiyeli domatesli şehriye çorbam,etli patatesli havuçlu bezelyem,pilavım,zeytinyağlı barbunyam,salatam hazır.Eşimden de şekerpare rica ettim..:asigim:
Allah kabul etsin hanımlar..a.s.

kardeşler LİBYANA kardeş mesaj göndermiş..

libya-bayda da internet problemi olduğundan dolayı bizlerle birlikte olamadığını,

bu durumun bir hafta kadar sürebileceğini

ve bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü belirtmiş..

etkinlikle ilgili olarak da sempatiqm le görüştükten sonra yeniden burada bilgi vereceğiz inşallah..

hepinizi kocaman öpüyorum...

tek sorunun net bağlantısı olmasına sevindim.merak etmeye başlamıştım bende

allaha şükür esracığm..
ben de çok endişelenmiştim özellikle bugün..
ama bacımın mesajı rahatlattı..
allahın izniyle en kısa zamanda yeniden bizlerle birlikte kk yuvasında olacak tatlı bacımız inşallah...:1hug:

Kötünün iyisi dedikleri bu olsa gerek..

libimiz sağlıklı olsunda şükür:Saruboceq:

ama bir hafta çok uzun ya akannehir

inşAllah bir değişiklik olurda çabucak gelir aramıza..

es-selam diyerek libyananın kulaklarını çınlatalım :)
bugün iftarda ev sahiplerim vardı
mönümüz şöyleydi
kesme çorbası
fırında sebzeli tavuk
pirinç pilavı
mantı
marul salata
deniz börülcesi
şeftalili tatlı

iyi asksamlar kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
Bu aksam aldigimiz bir haberle libisimiz bikac gun ,belki bir hafta bizden ayri olcak
saolsun pinarcim sayensinde ogrendik ama ben tahmin ediyorudum gunluk neti gidiyordu
iyi olsunda varsin gec gelsin onemli olan o

veee etkinligimize gelince daha once hep resim ve tarifleri Libyanaya gonderilcekti
o biraz aramizda olamayacagindan butun tarif ve resimleri bana gonderin bekliyorum
zaten bu etkinligi ikimiz birlikte kararlastirip sadece o ilgilencekti boyle olunca suan tum sorumluluk bende
etkinlige daha fazla katilim olmasi icin ,duyan duymayana soylesinopuyorumnanaktan
bu sekilde hem yeni lezzetler ,hem yeni arkadalar ,eglence ,heyecanda cabasi olcak insallah

ohh iyi başka sorunu olmasında çok sevindim ama topicte yokluğu bayağı belli oluryor hani libiciğimin :)

herkese merhaba bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…