şekerlerim ben de çıkıyorum..eve doğru..kocaman öptüm hepinizi ..hayırlı iftarlar..rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın dilerim..görüşmek üzre..opuyorumnanaktan
Kızlarrrrrrr merhabaaaaa
Bugun ıftara ne var hıc bılmıyorum o yuzden bı lıste veremıyecegım.
Ama sızden hazıryufka ve peynırle yapabılecegım (patates de olabılır) bır tarıf beklıyorumm.
Alısıldık dısında olsun nolurrrrrr.Bu sabaha karsı evın en kedı sevenı gelıyooooo şakkıdı
yardımcı olmayı çok isterdim yaaKızlarrrrrrr merhabaaaaa
Bugun ıftara ne var hıc bılmıyorum o yuzden bı lıste veremıyecegım.
Ama sızden hazıryufka ve peynırle yapabılecegım (patates de olabılır) bır tarıf beklıyorumm.
Alısıldık dısında olsun nolurrrrrr.Bu sabaha karsı evın en kedı sevenı gelıyooooo şakkıdı
cumartesi arkadaşlarımız için benim de menüm şöyle olacak:
çorba(tamamen kararsızım...en iyi yaptığım tek çorba mercimek...ama onu da her geldiklerinde yaptım)
tavuk baget
salçalı-patates püreli antrikot
kıymalı lazanya
pilav (domatesli bulgur da yapabilirim)
tatlı olarak da güllaç (muhallebili okudum bi yerde ama kararsızım) ya da etimek tatlısı
çorbadan sonra bütün yemeklerimi tek tabak yapmayı planlıyorum..
sizce ortaya meze yapmama gerek var mı??
bi de çorba önerileriniz neler olabilir?(tarifiyle:):):)
ayrıca çok ağır bi menü mü lazanya pilav falan...
cumartesi arkadaşlarımız için benim de menüm şöyle olacak:
çorba(tamamen kararsızım...en iyi yaptığım tek çorba mercimek...ama onu da her geldiklerinde yaptım)
tavuk baget
salçalı-patates püreli antrikot
kıymalı lazanya
pilav (domatesli bulgur da yapabilirim)
tatlı olarak da güllaç (muhallebili okudum bi yerde ama kararsızım) ya da etimek tatlısı
çorbadan sonra bütün yemeklerimi tek tabak yapmayı planlıyorum..
sizce ortaya meze yapmama gerek var mı??
bi de çorba önerileriniz neler olabilir?(tarifiyle:):):)
ayrıca çok ağır bi menü mü lazanya pilav falan...
alışık dışındamı bilemiyorum ama
1 şişe soda ve göz kararı yağpı karıştır
yufkayı masaya ser arasına soda ve yağlı karışımı sür üstüne bi kat daha yufka ekle sonra bunları 8 parçaya böl içine maydonozlu peynırli harçtan koy kalın kalın katla ve sodalı yağı karışıma bi güzel bula içine işlesin sonra galeta ununa bula fırın tepsine dizmeye başla bunun kıymalısınıda eşim çok sver bende peynırlısını:d yanı her iksiide bana göre süper oluo
Galeta unu mu kulaga enteresan gelıyo.Saolasın a.s.
alışık dışındamı bilemiyorum ama
1 şişe soda ve göz kararı yağpı karıştır
yufkayı masaya ser arasına soda ve yağlı karışımı sür üstüne bi kat daha yufka ekle sonra bunları 8 parçaya böl içine maydonozlu peynırli harçtan koy kalın kalın katla ve sodalı yağı karışıma bi güzel bula içine işlesin sonra galeta ununa bula fırın tepsine dizmeye başla bunun kıymalısınıda eşim çok sver bende peynırlısını:d yanı her iksiide bana göre süper oluo
Galeta unu mu kulaga enteresan gelıyo.Saolasın a.s.
ayy okurken bile ağzım sulandı gece sahura yapsammıki:uhm: bugune ekmek aldık ama yarın deneyecem... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bi dene derim simit sarylarındaki saray dürümü andırıo :):)
kıymalısı dehşet oluo tabıkı kuş üzümü sevıosan
sekiz parça derke
üçgen şeklindemi oluyo acaba
kızlar sahur için pizza yapayım diyorum kocişim kaç gündür istiyo
tarifi olan verirse sevinirim opuyorumnanaktan
sekiz parça derke
üçgen şeklindemi oluyo acaba
yok canım sigara böreğinin daha gevşek sarılımış halini anladım ben ama:uhm: sigara böreğide 8 parça oluyor.. bence daha güzel olur
aysencim ben dün sahurda bu pizzadan yaptım
tarifide yapımıda çok kolay tam orjinal gibi olmuyor belki ama yinede deneyebilirsin
yalnız ben birkaç dilim sucukda koymuştum bugün midemi mahvetti
sucuğu sahurda hiç tavsiye etmiyorum :1no2:
Malzemeler:
3 kahve fincanı un ( biraz fazla olabilir)
1 kahve fincanı yoğurt
1 tane yumurta
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı kabartma tozu.
tuz
İç Malzemesi:Kaşar ,sucuk,salam,zeytin,domates ,mantar.... (aslında ne arzu ederseniz)
Hamurun üzerine sürmek için:Salça ya da ketçap ( salça sulandırılmış olacak )
Yapılışı:Hamuru için olan bütün malzemeler karıştırılır.Yağlanmış teflon tencereye yerleştirilir.Üzerine salça yada ketçap sürülür.Sonra pizzamız istediğimiz gibi süslenir.Kısık ateşte tencerenin kapağı hiç açılmadan 15 dakika pişirilir.Afiyet olsun .Bu arada tarifimiz 3- 4 kişilik.Küçük bir pizza oluyor.Resimde görülen bu ölçünün iki katı.
Afiyet olsunnnnn.
resim ve tarif netten alıntıdır.
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?