- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar mercimek köftem:
![]()
Bunlar da tarçınlı kurabiyelerim:
![]()
merhaba canlar..
bugün sabah işe gittim ve 1 saat sonra babaannemin acil olarak ameliyata alındığı haberi geldi..
apar topar koştum hastaneye...
akşam ancak eve geldim..
bin şükür ameliyatı başarılı geçti..
şimdi izleniyor..
yarın nasipse yeniden gideceğim ve gece onunla kalacağım..
işte böyle..bu sebeple hiç giremedim buraya..
kimsecikler sormamış zaten ama olsun..
yine de yazmak istedim..
hepimizin ibadetlerini kabul etsin rabbim..
merhaba canlar..
bugün sabah işe gittim ve 1 saat sonra babaannemin acil olarak ameliyata alındığı haberi geldi..
apar topar koştum hastaneye...
akşam ancak eve geldim..
bin şükür ameliyatı başarılı geçti..
şimdi izleniyor..
yarın nasipse yeniden gideceğim ve gece onunla kalacağım..
işte böyle..bu sebeple hiç giremedim buraya..
kimsecikler sormamış zaten ama olsun..
yine de yazmak istedim..
hepimizin ibadetlerini kabul etsin rabbim..
bende bu akşama bişi yapmak istemiyorum
bugün doğum günüm ama eşim işte kaç gündür çok yoğun olduğu için eve bitmiş gelir akşama dışarı mışarı çıkamayız
bende bu durumu grev yaparak yemek yapmayarak..canımın sıkınıtısını almayı düşünüyorum kötükedihüso
Selamlar.Ben bir seneden fazladir KK ya katilmiyordum.Ama Libyanam canim arkadasim beni ikna etti,bundan sonra insallah Allah izin verirse bende bu topikte menülerimi paylasicam.Etkinlik icin fotolar yolladim bile.
bu arada oyumuda pınarcıma verdim zemuszemus
canım büyük geçmiş olsun. ne ameliyatı oldu babaannen? rabbim şafi adıyla şifasını versin tez zamanda inşallah kötü bişi değildirbilmiyorumkismile
Pınarcım çok geçmiş olsun canım yaa, Allah acil şifalar verir inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun canım. allah şifa verir inşallah. en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum
Selam olsun.İftardan sonra hakikaten müthiş bir ağırlık çöküyor,canlanmak,dirilmek lazım..
Bir yandan resimleri düzenliyorum,bir yandan yayınlar,genel işler,özel durumlar derken zaman şıp diye akıyor..Ne çabuk akşam oluyor,ne çabuk günler geçiyor,ramazanı yarıladık bile inanılır gibi değil.Rabbimiz cc geri kalan günleri en tatlı şekilde,ihya etmeyi nasip eylesin..
Derinim ellerine sağlık,sen etkinliğe tarif yolladın mı bakalım :)
Pınar,ince gönüllü arkadaşım..Şafi olan tez zamanda şifalar versin teyzemize,hemen iyi olsun inşallah.Bu gibi durumlarda insan daha hassas , daha derin oluyor..Ramazan ayındayız malum müthiş bir koşturmaca-ki sen de çalışıyorsun.Gönülden gönüle muhabbet gidiyor,sakın ha,sorulmamış/edilmemişim ııı ıı ,sakın :teselli:
Bütün arkadaşlarım adına söylüyorum tekrar tekrar geçmiş olsun..O kadar uğraştın biz yokken de sımsıkı sarıldın,hepsi gönlümüzde..
Senin nezdinde burada hangi birimizin sıkıntısı,derdi,şifa bekleyeni varsa sonsuz dualar olsun.Kırgınlığın kokusu/ufak bir dokusu dahi yakışmıyor güzelim yüreklere..:1hug:
Kocamann selamlar / sevgiler ola..
:1hug:
Bu mis kokulu papatyalar bizden babaanneciğine olsuna.s.
Ve dostlar/arkadaşlar,papatya misali her yaprakta seviyor/seviliyor/düşünülüyor,bunu da hiçbiri unutmasın,bilsin,içine çeksin
:kedi:.
allah razı olsun canlarım..pankreatit olmuştu babaannem..doktor %85 risk verdiği için ameliyat olamıyordu..dün kontrolünde durumunu iyi görmüş ve bu sabah acilen ameliyata almış..çok şükür durumu iyi..akşama kadar onunlaydım..kendindeydi konuştu öptü beni canım benim..kıyamam..yarın gece inşallah onunla kalacağım..bu gece halamla birlikte..
rabbim tez zamanda şifasını versin inş. ne kadar güzel babaanneler halalar iç içesiniz.. içim burkuldu bir an mafoldumbenmafoldumben
allah razı olsun canım..kıyamam sana..seninkiler uzakta mı??
rabbim tez zamanda şifasını versin inş. ne kadar güzel babaanneler halalar iç içesiniz.. içim burkuldu bir an mafoldumbenmafoldumben
keşke uzakta olsalardı yada hiç olmasalardıalsanaalsanasmile. sanırım bu sözlerim yeterli durumu izahaboshayallersmile
evet birtanem..bu sözler izah a yettii..ben gurbetlik çekmiş olduğum için aklım önce o yanlı çalışıyor..başka şeyleri algılayamıor..kusuruma bakma cicisi..:1hug: