Arkadaşlar hepinizin Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum... 'Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü' diye sormayın:))) Biz bugun şehir dışına çıkıyoruz, bayramı birleştirdik, gideceğim yerde internet olmadığı için güzel sohbetlerinize katılamayacağım. Umarım Ramazandan sonra da devam eder bu sohbetler...
Hepinizin evinden bereket, gönlünden sevgi eksik olmasın
Sağlıcakla kalın, hoççakalın...
bayanlar yardımınıza ihtiyacım var yarın için eşimin ailesi iftara gelicekler şimdi haberdar oldum bi menü olusturdum hünkar beğendi yapmak istiyorum daha önce yaptım ama tarifini bulamıyorum daha önce yapmış olan varsa tarif verebilirse cok sevinirim bilmiyorumkismile
birlikte nice 3 yıllar 30 yılar geçirin .allah huzurlu mutlu bir aile olmayı nasipetsin inş.
tebrik ederim, nice mutlu senelerea.s.
çoğalarak mutlu huzurlu yıllara inşallahh:)
gökçerana mutluluklar Alalh huzurunuzu sağlınızı bozmasın.
Kızlar babaannem sütlü bulgur çorbası yapardı domatesli falan...
Acaba bu çorbayı ve tarifini bilen var mı? Varsa zahmet olmazsa paylaşabilir mi?
Herkese cici mi cici cumalar olsun! :)
Ellerinize,gönüllerinize sağlık..
Etkinliğe katılan arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor,katılmayanları da bekliyor,keyifle davet ediyoruz..
Yeni arkadaşlar görüyorum maşallah,muhabbetler daim olsun..
Çorba,pilav,salata artık mönüde ne varsa naçizane sizler de Kadınlar Kulubü Sofrasında tuzunuz bulunsun , muhabbete ortak olalım isterseniz,tek yapmanız gerek özellerimize fotoğraf ve tarifleri yollamak.Bu katılım ve canlılık , etkinliklerin adedi ve düzenini belirleyecek..Bunu da hatırlatmak istiyorum..
Derinciğim oyy babanneciğinin ellerine sağlık , mubarek öyle tatlı oluyor ki ellerinin değdiği her yemek..
Bezelye çorbası yapacaktım lakin bulgur dedin aklımı çeldin :)
Onu mu yapsam..
Üniversitede ev arkadaşım Malatyalıydı,onlar çok yaparlardı,sütlü çorbayı..
Ben doğaçlama pişiriyorum gülüm,herhangi bir ölçü kullanmıyorum.
Bulguru mercimekte olduğu gibi önce haşlıyoruz güzelce..
Daha sonra süt / tuz / arzuya göre baharatlar ekleyip bir iki taşım kaynatıyoruz.
Son olarak bol tereyağda kırmızı biber yakıp üzerine cızlataraktan döküyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?