''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

köy gibisi var mı kii.. tertemiz havası , yeşili,suyu,bağı, bahçesi,meyvesi sebzesii...e bi de komşuluğu,yardımlaşması..:1hug:

Aynen öyle canım. Bahçemizde çeşit çeşit meyve sebzemiz vardı. Pazar ihtiyacımız yok denecek kadar azdı. Herşey hep taptazeydi opuyorumnanaktan

Bugün de doyduk çok şükür.. Rabbimiz herkese leziz nimetlerini tattırsın; huzur bereket versn inşaallah... :Saruboceq:

geceye çorbam var yanına kahvaltlık haşlanmış yumurta ve çay...

Bugün de doyduk çok şükür.. Rabbimiz herkese leziz nimetlerini tattırsın; huzur bereket versn inşaallah... :Saruboceq:

geceye çorbam var yanına kahvaltlık haşlanmış yumurta ve çay...

aminnn aminnn.herkese huzur versin inş.
valla benimde iftardan kalan çorbam var. bende yumurta haşlayacağım. domates ,salatalık falan ,kahvaltılık koyacağım.

Derin,Perininkızı fotoğraflar çok hoş,ellerinize sağlık! :)

Kızlar size adını bilmediğim bişeyi sorucam. Evde var fotoğraf da eklerim ama şuan fırsat bulamadım...
Görüntüsü makarna gibi olan birşey var çiçek gibi şekilli falan ama makarnadan daha ince. Kızgın yağa atılınca büyüyor ve hemen çıkarılması gerekiyor. Tuzlayıp yeniyor. Tadı mısır cipsi gibi çıtır çıtır oluyor. Bir fikri olan var mı?

benim hiç bigim yok bu konuda epey düşündüm ama çıkaramadım. sanırım hiç görmedim:kedi:

iyi aksamlarr kizlarr ben geldimm nasilsiniz bakalim gorusmeyeli

bugunki menumde

yuvalama corba
lazanya
patates kizartmasi
yogurtlu sehriye salatasi
incir uyutmasi
vee turk kahvemiz:içelim:

cok meark ettim canim neymis bu resmini bi eklermisin ,aklima bisey gelmedi suan
evde elde yapilan birseymi
yoksa hazirmi alindi
hamur gibi desem ci=ok ince patates cipsi diyodun
belki patatestir cicek sekli verilip kizarylir ama gorunumu makarna ve buyuyo diyosun
acilen resim bekliyorum ,meraktan caylarim simdieyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

oyyy demek iskender yaptin haa
ben cok yaparim iskenderi
ne zaman evde fazla pidem kalsa ,ogun mutla iskenderim var demektir
ellerine saglik canim begenmenize sevindimŞeniz

Hatrın için gittim resim çektim :) Yapılmış halini de sonra eklerim aradaki farkı görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…