''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Canım söz ettiğin şey karides cipsi olabilir mi ben ona benzettim tarifinden ama yanılıyor olabilirim.

Bu muhtesem görüntüye bittim ben.Fena oldum.Nasil harika bisey bu yaa.Hic bunu görmemistim de denememistim de.Burada görünce hemen google da arastirdim veeeeee kararimi verdim.Bayrama oktay ustanin verdigi midye tatlisi trifini yapicam innnnsallah.Bunn mutlaka yapmaliyim yoksa bir taraflarim sisecek.

Ceylinnaz cok tesekkür ederim sana.Iyiki bunu gördüm.Insallah tadida güzel olur.Yapinca koyarim fotosunu.:icecream:

Ceylin_naz kullanıcısından alıntı
tikkat tikkat peri'nin tikkatine bana midye tatlısı nasıl diye sormuştun te büle oluyor kardeşlik
canım çok saolll.cokacimcoook
offff harika görünüyorlarr..delikafadulden
ramazandan sonra deneyeceğim. yorar bu beni naniknanik

Kadir gecesi bu gece..Gecenin kadrini bilenlerin gecesi. IV. kadri büyük bir kitab, kadri büyük bir meleğin diliyle kadri büyük bir elçinin eliyle kadri büyük bir ümmete indirildi bu gece.. farkında mısın kadrin ne kadar yüksekte..Farkında mısın hatırın ne kadar el üstünde... Haydi, durma, varlığını dilinin ucuna taşı. dua dua göğe yürü.. haydi, durma, hasretlerini nefeslerine taşır. dua dua göğe yürü.

Yüreğinizde her ne hayırlı dua varsa kabul olsun inşallah.
Bütün arkadaşlarımızın kadir gecesini can-ı gönülden kutlarım.

Muhabbetle

aminnn canımmm
seninde kadir gecen mübarek olsun rabbim yaptığımız ve yapacağımız bütün ibadetleri kabullerin en güzeliyle kabul eylesin inşlhhh

canimya cok tesekkur ettim resimler icin
evet gorunumu makarna ama kuru bu ,nasil kizartinca sisiyor ,cips gibi oluyor
sen bunu nerden aldin ,yazdiysan okumadim

Canım yapılmış halini de göstericem inşallah...
Kızgın yağa atınca ebatları iki katını geçiyor :) Tat olarak da mısır cipsi gibi...
Ben bunları eşimin memleketine gidince aldım. Burda hiç görmedim bunlardan. Orda buna mısır diyorlar. Ben nesi mısır demiştim hatta :)

Ben malesef bu mübarek geceyi istediğim gibi ibadetle geçiremeyeceğim senağlama

bu ara pek giremiyorum günler çok yoğun geçip gidiyo tatlı ve huzurlu yorgunluklar bunlar rabbim seneye ramazanada kavuşturup yaşatmayı nasip etsin cümlemize inşlhhhh

dün akşam misafirlerim vardı menümü yazayım hemen
mercimek çorbası
peynirli meşhur böreklerim
havuç salatası
mevsim salaat
köfte ve yavuk kızartma fırında
kıymalı barbunya
pilav
karnıyarık
ve dolma kadayıf
misafirlerin yiycekleri şeylere göre hazırladım yerimseniben
çok şükür çok güzel geçti akşamamımız bu gecede biz davetliyiz
yarına yine benim davetim var hihoyyyt

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.

akşama ablamlar gelecek. menüm tam belli değil.
soslu tavuk(sosa yatırdım dolapta bekliyor.)
çoban salata
domates çorbası düşünüyorum
birde şehriyeli pilav düşünüyorum
yeter mi , ne ekleyelebilirrm
offf ooooof hiç bişey gelmiyor aklıma imdattt acil desteğinize ihtiyacım var. fikirlerinizi bekliyorum .hamarat hatunlarım benim.

Benim de bu akşam dünden kalan yemekler var ekleme de yapıcam. Menüm şöyle:

Köfteli erişte çorbası
Nohut yemeği (Dünden)
Pilav
Kabak mücveri
Puding

Andım yine Sen'i her şey yâdımdan silindi,
Hayalin gönlümün tepelerinde gezindi;
Bu bir serap olsa da hafakanlarım dindi..
Andım yine Sen'i her şey yâdımdan silindi.
Ey kupkuru çölleri cennete çeviren gül;
Gel o bayıltan renklerinle gönlüme dökül!
Vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül!.
Ey kupkuru çölleri cennete çeviren gül!

Mecnûn gibi arkanda koşan kulun olayım,
Bir kor saç içime ocaklar gibi yanayım;
Sensiz geçen bu acı rüyadan kurtulayım..
Mecnûn gibi arkanda koşan kulun olayım..

canlarım bir duada bana edermisiniz şu mübarek günde bebeğimin olması için inşlhhhh kimin duası kimde kabul olur bilinmez :Saruboceq:

Aysen 34 Rabbim şu mübarek ayın yuzu suyu hürmetine ne muradın varsa versin .vatanına , ailesine, hayırlı bir evlat nasip etsin inş. gönlünden geçen herşeyi hayırlısıyla nasip etsin.
bari bende dua isteyeyim sizlerden hayırlı bir evlilik yapmam için. 33 olduk valla evde kalacağım artık. dualarınızı beklerim.

aminn canım sağolasın allah razı olsun
rabbim sanada elini eline verdiğinde gözlerinin içi gülecek her daim seni sevebilecek
gögsü imanlı bir eş versin inşlhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah. bu güzel gece dualarımızın kabul olmasına vesile olsun. Rabbim hayır için istenen bütün duaları kabul etsin. Allah hayır isteyen herkesin gönlüne göre versin.
hastalar şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı, çocuğu olmayanlara hayırlı evlat, evlenmek isteyenlere hayırlı eş, iş isteyenlere hayırlı kısmetler versin inşallah.

aminnnnn aminn aminnnn
ayşen ve suay allah gönlünüzden geçenleri duysun ve dualarınızı kabul etsin inşallahhh

aminn canım allah razı olsun :Saruboceq:

Allahım bu gecenin kadrini bilenlerden eylesin inşallahh.Alllah senden ve bütün müslümanlardan razı olsun.,dualarını kabul etsin inşallahh

buakşam misafirlerim var

mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
et sote
pirinç pilavı
salata
cacık
tatlıyı eşim alacak
bugünlük bunları yapabilicem.

Rabbimiz bu geceyi gerçek Kadir Gecesi kabul eylesin; ibadet ve dualarımızı da inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…