''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

selam herkese bol bereketli iftarlarınız olsun inşallah...

benim menümde

yeşil mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk
bulgur pilavı
salata, karpuz ve
tatlı olarakta tabiki ramazanın gülü güllaçım var ..

hanımlar diyorumki yoğurtlu semizotunu pişirdiğim makarnanın üzerine döksem
nasıl olur acaba??????????????:26::26::26::26::26::26::26::26:

herkese selam,bizde de bu akşam iftarda bu yemekler var:

patatesli,tavuklu tava

mercimek çorbası

acur turşusu

meyve olarak : karpuz

ne yazık ki ben oruç tutamıyorum ama eşimle iki çocuğum tutuyor ...Rabbim oruç tutan herkese kolaylıklar versin :) amin..

ramazan bereketıyle gelıyor hamd olsun.... herkeze hayırlı ramazanlar arkaşdaşlar... bende domates çorbası ,pilav,tavuklu patates ve bezelyelı yemek, közlenmış patlıcan salatası .... buyurun ıftara herkz beklerım :)

Allah oruçlarınızı kabul etsin arkadaşlar..Ben şeker hastası ve insülin kullanan bir bayan olduğum için maalesef oruç tutamıyorum ama 9 yaşındaki oğlum ve eşim tutuyorlar. gelelim iftar menümüze yeşil fasulye tel şehriyeli pirinç pilavı cacık hazır baklava geceye de peynirli omlet ve kahvaltılık benim eşim sahurda hamur işi sevmiyor suyuna banılacak bişey istiyor çok zorlanıyorum hergünde menemen olmazki ne yapsam arkadaşlar yaa

hanımlar diyorumki yoğurtlu semizotunu pişirdiğim makarnanın üzerine döksem
nasıl olur acaba??????????????:26::26::26::26::26::26::26::26:
bence çok güzel olur canım..yoğurt zaten çok yakışıyor makarnaya semizotuda yakışır.
bidaha sefere makarna üzerine yoğurt ve bol nane ve kırmızı pulbiberle dene
çok güzel oluyor...
aaa canım çektiii

önce biberi kavur sonra bir sarımsak ekle sonra domates ekle bansın dursun suyuna

bu akşam benim menüde soğuk limonlu börülce salatası pilav ve karpuz var eşimin isteği üzerine :97: sıcakta yağlı yemek yiyemezmiş

benim bugünkü menüm:)
şehriye çorbası
musakka
spagetti
baklava
salata
Allah oruçlarımızı kabul etsin.iyi iftarlar.

benim bu akşamki menüm kızlar
1. Sebzeli mercimek çorbası
2. Soslu pirzola tavuk ve baby patates(fırında)
3. Pilav
4.közlenmiş patlıcan salatası yoğurtlu
5.Sigara Böregi
6. Salata ve kahvaltı çeşidi. Rabbim bu mübarek gecelerde soframıza bereket yagdırsın, Afiyet olsun herkese iyi iftarlar...

herkese hayırlı ramazanlar dilerim...
iftarlarınız bereket içinde olsun orucunuz kabul olsun..

menüm
ekşili yoğurt çorbası
et sote
pilav
cacık

ooohhhh menüler hazır,yemekler yapılmış,sofralar kurulmaya başlanacak,çalışan hanımlar eve telaşla gelmiş yemek hazırlığında(takdirlerimi sunarım) bir tatlı telaş ki sormayın

bizde dün sahurda rende patatesli üzeri kaşarlı omlet vardı yanına kahvaltılık söğüş domates salatalık

bu akşam;
yalancı işkembe çorbası(tavuklu terbiyeli)
z.yağlı taze fasülye
erişte pilavı
yoğurt,salata
dondurma var.

rabbim bereketli sofralar nasip etsin

Son düzenleme:
bizde
su su su su :)
yayla çorbası
ıspanak yemeği
salata karpuz
yemekten sonrada çay he bide şekerpare :) hayırlı iftarlar

Evet çok şükür iftarı atlattık. şimdide sahuru düşün bakalım..))))

sahuru düşünüyorum her şeyden bıktık ben yeteneğimi yitirdim galiba börek yaptım olmadı pizza yaptım olmadı olmadı derken yenmedi
menemen yenmedi bezelye olmadı yeteeer hiç bişe yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…