''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

buğün dışarda iftara davetliydik

iftariyerirkler içli köfte
şaksuka
kırmızı biber közlemesi

kabak patlıcan kızartması yogurtlu

kiremitee mantar
yemeklerde ezogelin çorba

tavuk pirzola pilav

kıymalı pide kola

tatlıda tel kadayıf dondurmayla çok şükürr niemetlerimizee

sahurdada menemen kete vişne suyu

Bu sene bu topiğe bakmaya korkuyorum ben valla!! Menülerinizi okuyunca iftarda ne yesem doymuyorum. KK nın bütün hanımları mı hamarat olur kardeşim!!:76:

bugun iftara dışardaydık eşim mangalda köfte yaptı afiyetle yedik

Ayyy ne güzell afiyet olsun... Bende diyorumm hava güzel iftara dışarda piknik yapalım diyee ama benimki akşamları çalışıyooo bi pazar kalıyoo... Püüff..

Bende bu akşamki menümü yazıyımm bari...
Şehriye çorbası
Sulu köfte..(pirinç yerine bulgur koydum..)
Pilav..
Yoğurt...
Kola.....
Kayınvalideciğimle afiyetle oturup yedik...

bugünlerde topikte çok bahsi olan pufidik poğaçalardan yapacağım sahura

Ayyy ne güzell afiyet olsun... Bende diyorumm hava güzel iftara dışarda piknik yapalım diyee ama benimki akşamları çalışıyooo bi pazar kalıyoo... Püüff..

sizde pazar günü çıkarsınız canım dert etme..valla piknik alanları hep doluydu burda bende ramazanda kimse gitmez diyodum yanılmışım.bizde kendi hobi bahçemize gittik..yerli domates salatalık topladık mis gibi.

Günaydınnn
bugün kısmetse pazı sarıcam hatta pazılarımı suya koydum bile...
ardından içli köfte yapıcam 2 kişilik bi aile olunca sanıyorum 15 tane felan yeterli bize...
çorba olarakta dünden vardı onu içicez tekrar yapmamın anlamı yok..
yine her zamanki gibi cola mız olucak ve salata yapıcam gavur dağı salatası..iftariyelikler v.s...
herkese afiyet olsun bereketli olsun Allahım kabul etsin olmayanlarada versin inşallah..

tatlıyı unuttum ekliyim hemen..tulumba var hazır..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar benimde bugün iftara misafirim var biraz stresliyim acemi bir ev hanımı olarak benimde bugünkü menüm mercimek çorbası fırında köfte patates pilav sarma tavuk pirzola, çoban salata bide biber közlemesi var bide garnitür salatası yapmayı düşünüyorum tatlı olarakta etimek tatlısı yaptım inşAllah güzel olur hepsi ya mahcup olmiyim misafirlerime karşı:18:

Sahurda:

Patates kızartması
Şinitzel
Sigara böreği
Domates söğüş
Çay (Eşime)
Elmalı soda (Bana)

İftara:

Süzme mercimek çorbası
Minik köfteli tze fasulye (Dünden)
Şehriyeli pirinç pilavı (Dünden)
Salata
Baklava
İçecekler

Bugün okula gidicem, okula gidince çok zorlanıyorum nedense...

ben etimek tatlısını muhallebi yada pudingle değilde dondurma ile servis ediyorum yazın..süper oluyor..maraş usulü dondurma tavsiye derim..

günaydın hanımlarr

benım dunku menum yalan oldu dayımlara iftara geçtik =) evdeki yemeklermide götürdüm bitti =)

bugun menumde
çorba
patlıcan oturtma
haşlanmış tavuk
pilav
hellimli salata
tatlı olarkta kağıt helva arasında karışık dondurm a=)

ccnm bencede harç kullanma hiç lezzetli olmuyor

soğan rendele yumurta ekmek içi maydonoz tuz karabiber şklinde yap köftelrını parmk patatesler yap salçalı suyla ver fırına

fıırn da yptın yemeğin yanına bi sebze yada zeytinyağlı bi yemek olsa daha iyi olur gibi cnm hem köfte hem tavuk ?
salatalrda çok güzel =) tatlında emınım guzel olmuştur.İnşallah mahçup olmazsın cnmm şimdiden afiyet olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…