Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun iftara dışardaydık eşim mangalda köfte yaptı afiyetle yedik
![]()
Ayyy ne güzell afiyet olsun... Bende diyorumm hava güzel iftara dışarda piknik yapalım diyee ama benimki akşamları çalışıyooo bi pazar kalıyoo... Püüff..![]()
slm arkadaşlar benimde bugün iftara misafirim var biraz stresliyim acemi bir ev hanımı olarak benimde bugünkü menüm mercimek çorbası fırında köfte patates pilav sarma tavuk pirzola, çoban salata bide biber közlemesi var bide garnitür salatası yapmayı düşünüyorum tatlı olarakta etimek tatlısı yaptım inşAllah güzel olur hepsi ya mahcup olmiyim misafirlerime karşı:18:
arkadaşlar ya acaba köfteyi harçla yapsam nasıl olur ki![]()
slm arkadaşlar benimde bugün iftara misafirim var biraz stresliyim acemi bir ev hanımı olarak benimde bugünkü menüm mercimek çorbası fırında köfte patates pilav sarma tavuk pirzola, çoban salata bide biber közlemesi var bide garnitür salatası yapmayı düşünüyorum tatlı olarakta etimek tatlısı yaptım inşAllah güzel olur hepsi ya mahcup olmiyim misafirlerime karşı:18: