günaydın kızlar bu akşam bende yanlız iftar yapıcam malesef...belki kendime tarhana çorbası yaparım yanına da şehriye salatam var bana yeter
kuzum o kadar geçtiki bu salatanın adı 2 gundur bugun yapmasam olmicek..yapar eklerim resmide inşallah.evde mısırımda olacaktı süppppper..ARPA ŞEHRİYE SALATASI
çok kolay kuzum ya bi bardak arpa şehriyeyi haşladım bi güzel
sonna bi bardak yoğurt üç dört kaşık mayonez bolca daa tatlı mısıır koydum tuzunu d a attım karıştırdım
servis tabağıma aldım soracığıma da üzerini pulbiber naneyle süsledim ortasına da bi maydonoz konduruverdim
kocem çok beğendi :) bundan sonra bu salatanın adı kocem beğendi salatası hahahah :)
Pasaklının yaptığı tarif, ben sormuştum profilime böyle tarif etti:ecrin_bebek:
yaşasın bugün misafirim var iftara
menüm şöyle
domates çorbası
hünkar beğendi
zeytinyağlı dolma biber
fırında makarna
yoğurtlu kırmızı biber
komposto
güllaç
aslında menü az gibi duruyor ama hünkar begendı cok doyurucu bir yemek diğerlerine sıra gelirse ne ala:)
sende gel bozocuum bise kk iftarda die boy boy resimler çeker basarız buraa nediyün?
geliyorum sende öyle menüler var ki gelmiyorum demek olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
Güllaç dedinizde muhallebili güllaç tarifi verilmişti sanki nasıldı ki oo fisfisfis
annemler iftara geliyor ve benim hiiiçççç fikrim yok:sinifsinif:
mercimek çorbası ve tatlı olarak kalburabastı yapacam gerisi ne olsun sizce :uhm:
sende gel bozocuum bise kk iftarda die boy boy resimler çeker basarız buraa nediyün?
geliyorum sende öyle menüler var ki gelmiyorum demek olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
gel balum buyur gel..senınde benden kalır yanın yok ayrıca..
Kızlar biz dün akşamki adana usulu mantıyı yicez
çorba soğuk ayran aşı yapıcam
salata
yoğurt
tatlım bitti daha önce hiç güllaç yapmadım acaba denesemmi diyorum
bulutum mantı zaten soğuk ya yanına soğuk ayran aşı diilde şehriyeli domates falan yapsan nası olur?
Kızlar biz dün akşamki adana usulu mantıyı yicez
çorba soğuk ayran aşı yapıcam
salata
yoğurt
tatlım bitti daha önce hiç güllaç yapmadım acaba denesemmi diyorum
tatlım bu mantı sıcak yeniyo adana usulu nohutlu salçalı falan o nedenle soğuk ayran aşı yapayım dedim olmazmıki
köfteli bezelyeyi nasıl yaptın canım
ayrı bi yerde köfteleri kızarttım..
başka bi yerde soğanı biberi domates ve salçayı pişirdim...
bi borcama kızaran köfteleri koydum ...
pişirdiğim soğanlı harcım üzerine su koyup azcık tıkırdattım...
köftelerin üzerine çiğden attım patatesi...aslında havuç da koyacaktım renkli olsun diye ama yoktu:umursamaz:
suyunu koyup fırına verdm...
patattesleri kızartmadm çünkü yağlı olmasından korktum canım
ARPA ŞEHRİYE SALATASI
çok kolay kuzum ya bi bardak arpa şehriyeyi haşladım bi güzel
sonna bi bardak yoğurt üç dört kaşık mayonez bolca daa tatlı mısıır koydum tuzunu d a attım karıştırdım
servis tabağıma aldım soracığıma da üzerini pulbiber naneyle süsledim ortasına da bi maydonoz konduruverdim
kocem çok beğendi :) bundan sonra bu salatanın adı kocem beğendi salatası hahahah :)
Pasaklının yaptığı tarif, ben sormuştum profilime böyle tarif etti:ecrin_bebek:
kuzum abla çok teşekkür ederim....
hemen notumu aldım...
bugün öğleden sonra izinliyim..
akşama hemen yapayım...
ellerine sağlık ablam
pasaklıya teşekkür ederim ayrıca
kuzum o kadar geçtiki bu salatanın adı 2 gundur bugun yapmasam olmicek..yapar eklerim resmide inşallah.evde mısırımda olacaktı süppppper..
menü gayet hoş duruyor cnm opuyorumnanaktan güllacını sakızlı yapsana hoş oluo..
saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?