''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

benim kociş bugün iftara gidecek arkadaşlarıyla.(ben de önceki gün arkadaşlarımlaydım)

benim özel durumum hala bitmediği için malesef henüz oruç tutmak nasip olmadı( ama kociş ne yiyeceğimi görmeden kesinlikle gitmez ben de hiççç iştahlı değilim havayla yaşıyorum. off onun gözünü boyamak için ne hazırlasam ki kendime CADIARZU

yapmayı çok seviyorum da bi de yemeyi sevsemm...

canım benim bu kilis tavanın tarifini ayrıntılı olarak verebilirmisin bana tatlım:Saruboceq:

canim link verdim ama sana tekrar vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/et-yemekleri/276717-kilis-tavasi-resimli-2.html
hemde anlatim
patatesleri ne ince ne kalin olcak sekilde yuvarlak dogra istege gore baharat tuz kat karistir tepsiye diz
uzeri icin kiymanin icine sogan baharatlar biraz yag salca tuz koy yogur
patateslerin uezrine yerlestir ,uzerini duzelttikten sonra en uste yine dilimlenmis patates diz,isitilmis firinda uzerini folyoyla kapat patatesler yumusayana kadar folyo dursun
yumusayinca folyoyu al uzerini kizart ,dilimle servis yap

ayyy süper valla ben burayı yeni keşfettim kızlar yaaa
midem kazındı valla aldım sizlerden tüyolar
benim akşamki menüm

mercimek çorbası
mantar sote
pilav (sade)
mevsim salata

tatlım yok maalesef

ben sana yollayım canımcım tatlı kaydirigubbakcemile

canım teşekkür ederim ellerine sağlık canım benim harika gözüküyorcokacimcoook

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o ne nan :1shok::1shok::1shok: anne ben mannak oldum-tatlicadiarzu-
pınar döfcem seni :mymeka:

NAPİİM SEFOOOM

ayyy süper valla ben burayı yeni keşfettim kızlar yaaa
midem kazındı valla aldım sizlerden tüyolar
benim akşamki menüm

mercimek çorbası
mantar sote
pilav (sade)
mevsim salata

tatlım yok maalesef

AL SANA TATLI CAAAANIM ( MUZ DELİSİ)

ayyy ben ne yapsam kii patlıcanlı köftenin yanına:bbo:
nasıl da zor geliyo valla yaaa:kedi:

sen bi soğuk ayranlı çorba yap balım ii olur.zemuszemus

valla bende yollayabilirim fazlasiyla var evdekaydirigubbakcemile3
bağadaaaa bağadaaaa noluuuuropuyorumnanaktan

ayy yok pınar seni zopayla dövmek lazım klava:heee kızımmm fesat ettin orucumu heee delüüüüüüüüüüüü:icecream:

ayy yok pınar seni zopayla dövmek lazım klava:heee kızımmm fesat ettin orucumu heee delüüüüüüüüüüüü:icecream:
e bacım şimdi ben oraya muz delisi yazsam kimse yapmaz ama bu açlıkla bi gördümü soluğu mutfakta alır.sonra sorarlar sen ne yaptın bilmiorm hatırlamıorm der.illede döfceksen döf yaffff:çok üzgünüm:gamyoncuiremsu:çok üzgünüm:

ben cok seviyorum valla ,bende prenses arkadastan ogrendim ,ve devamli yaparim ,gecen hafta yapmistim ,hatta dunde yapcaktimda evde kiyma klmamis sade kremali patates yaptim
bence seveceksiniz hemde cok pratik bisey

kızlar, pazar akşamına misafirlerim var. menümü hemen hemen oluşturdum diyebilirim. tatlı olarak güllaç yapacağım ama ben güllacı içinde bol ceviz üstünde bol narlı seviyorum. malum mevsimi olmadıgı için nar bulmak biraz zor. nara alternatif olarak ne olabilir?? :uhm:

kıyamam ben sana delümmmm opuyorumnanaktan
ama nasılda acındırmışım kendini seni gidi seni:jeyyar: affettim mujukaaaaaaaaŞeniz

canım meyve olması şartmı bence tane olarak şam fıstığı koyabilrsin yanınada tozunu serpiştirirsin yeşil yeşil mmmmmmmmmyerimseniben

Ben c.tesi kayınvalidemleri yemeğe çağırıcam aklımdaki menüyü yazayım fakat çorbaya henüz karar verebilmiş değilim. Bi el atarmısınız kızlar;
* Fırında köfte patates
* Pilav
* Sarımsaklı köfte
* Çoban salata
* Kemalpaşa tatlısı
e çorba ne yapsam şimdi ki?

yayla çorbasına ne dersin yerimseniben
ayrıca mönün çok güzel alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…