''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

:1hug:
gizzz libis bana bak duduklu duduklu dedin anam kapagini acamiyomkafamçokkarıştı ben ne etcem simdi:1shok:
yoksam bana nazarmi degdin lenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Düdükiyem benim :roflol:

Mazallah yavrucuğum ya lütfen dikkat et ..
Bak içimize doğmuş demek ki :bbo: Allah muhafaza...
Kendi kendine nazar ettin lov senkaydirigubbakcemile3
stres yaptın açamaaayon şimdi de kaydirigubbakcemile3

ha gayret ha gayret..

Sultan_of_the_Düdüklü'm benim kaydirigubbakcemile3

(Dikkatli ol haber et dımam mı:Saruboceq:)

iftarımı yaptım geldim
allah tuttuğumuz orucu kabul etsin
evlerimizden huzur ve bereketi eksik etmesiz
olmayanlarada bu mübarek ayda versin inşallah

iftarımı yaptım geldim

a.s.Allah cc kabul etsin;tuttuğumuz oruçlar cennetimzie götüren yollar olsun inşaAllah..
Dualarınız için amin ecmaiyn..
Darda zorda olan;kardeşlerimize büyüklerimize Rabbim yardım etsin;ihtiyacı olanlara bir nebze katkıda bulunabilmemezi nasip etsin..

Müminin mümin kardeşine temiz ağızla ettiği dualar kabul olur..

Bol bol dua edelim birbirmizden esirgemeyelim bu eşsiz;mubarek ayda..

Bizim iftarımıza 16dk. kadar kaldı..

:*

rabbime bin şükür sağlık verdi bugünde tutabildik orucumuzu..orucun yenı acacak arkadaşlarıma hayırlı ıftarlar.rabbım kımseyı mahrum etmesın nımetlerınden..

dünden kalan yemeklerim vardı,eşimin dairesinde pide yaptırmışlar,iftarda pide vardı...

iftarımı yaptım geldim

aminnnn :Saruboceq:

Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin
bugünde karnımız doydu...bu mübarek ayda herkesin karnı doyuyordur inşllhh:Saruboceq:

herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah
akşam ki menüm: barbunya yemeği
pirinç pilavı
cacık
çoban salata
(karşı komşudan gelen)pirinç pilavı ve ciğer sote
dünden kalan karnıyarık
dışardan alınan çiğköfte
ve tatlı olarak da kadayıf yapmıştım
sahur için menüm ise patatesli yumurta yanında kahvaltılık reçeller salatalık zyetin vs..olacak hem basit hem doyurucu afiyet olsun

ya bide patlıcan közleme yada salatadan bahsolmuş ben onu şöle yaparım anlatam hemenncikk
patlıcanı közlerim iki üç tane fırında sona kabuklarını soyup ufakça dilimliyorum üstüne nar ekşisi döküp bide kırmızı biber tuz azda sıvı yağ sonrada yiyoruz afiyet olsun efemmm

Bugün menümüzde,dünden kalan çorba..
Köfte
Domates soslu biber kızartması
Salata..

Yarın misafirim var,harıl harıl neler yapabilirim düşünüyorum..

benımde bugunku menumde
kuru fasülye
bulgur pilavı
turşu
ayran
şekerpare vardı allaha şükür doyduk akşamda kociş peynirli yumurta yaptı bana süperdi canım kocam benım ellerıne saglık yarınsa allah kerim bakalım ne yapıcaz???

benim bugünkü mönümde tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek vardı kaydirigubbakcemile3
yalnız olunca böyle oluyor..napalım..yiyesim gelmiyor
ama siz ne kadar güzel şeyler yapmışsınız... ellerinize sağlık..çok özendim.

benimde aksamki menumde
patatesli fasulye yemegii
bulgur pilavi
tarhana corbasi,
buraya ozel lumpia ve nasi koftesi vardi

sahur icinde demin hamur yogurdum,,corek yapicam,ilk defada yapicam bakalim nasil olacakk

benimde aksamki menumde
patatesli fasulye yemegii
bulgur pilavi
tarhana corbasi,
buraya ozel lumpia ve nasi koftesi vardi

sahur icinde demin hamur yogurdum,,corek yapicam,ilk defada yapicam bakalim nasil olacakk

Lumpia .
Bayılırım :dance:
Bizim sigara böreğimize benziyor..
Nasi köftesi nasi ola ki mehayet akedeeeeşim cokacimcoook

libicimm nasi bir tavuklu kofte kadinbudu koftenin formunda,
tavugu hasliyorsunn suyuyla pilav yapiyorsun cok pismeyen,sonra nasi baharatini alip pisiriyorsun makarna soslari gibi bisey,pilava katip cok ezmeden yoguruyoruz,,daha sonra yumurtayi cirpiyoruz bi kaba,galete ununuda bir kaba,pilavli icimizi elime alip uzun uzun sIKIyoruz cok uzun degil kucuk icli kofte gibi once galete ununa sonra yumurtaya sonra tekrar galete ununa batiriyoruz bu sekilde dondurup canimiz isteyince yagda kizartiyoruzzzz,lezzetli bisey oluyor,yanliz tek basina yapilacak bi is degil,4 bes kisi toplanip bayaga bi yapip buzluga atiyoruzzz

dün iftarda bir tabak çorba ve 2 köfte yiyebildim onu da zorla..yalnız olunca hiçbirşey istemedi canım..raabim kimseyi yalnız bırakmasın..alt katımdaki teyze geldi aklıma yazık kimsesi yok onun.en son kardeşide 2 sene önce vefat etmiş depresyona girmiş teyzem yazık.hiçte evlenmemiş.yaşadığı durumu hissettim dün..bugün allah izin verirse o teyzeyle birlikte açmak istiorm orucumu bakalım kısmet..

• menü olarak şunları düşündüm:

[*]domates çorbası
    [*]ciğer sote
    [*]pirinç pilavı
    [*]zeytinyağlı taze yaprak sarması
    [*]yeşil fasulye
    [*]felafel(nohut köftesi
    [*]kaşık salatası
    [*]cacık
    [*]tatlı olarakta
    [*]şekerpare

Son düzenleme:
cnm sayfama gir orada tarıfı var buraya ekleyemedım bır turlu tarıfı nıyeyse..hazırınıda ben yaşinoğlu mandırasından alıyorum..benim ev üçyolda..opuyorumnanaktan

Sağol canım.Üçyol'a geldiğimde bakayım oraya.Tam yeri nerde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…