ayol salonda bulunan masamı açınca geçecek yer kalmıyor masaları birleştirecek yer yok evde 14 sandalyem var sarun değil ama yerim dar (oynamayıda bilirim amaiki masayı birleştir kız ben öyle yapacağım ayy evet düşünüünce bende tırsıyorum geçen yılda verdim aynı 15 kişilik davet oldu bittti valla ama ben çok korkmuştum yemekler yetmez diye tam yetmişti.
şimdi yine bi teaş var
Ramazan sana bereketiyle gelmişAllah yardımcın olsun gerçekten çok zor oluyor (birkaç hafta önce benimde 15 kişilik bir grubum vardı ve bir kısmı yatılıydı yani sahurda da hizmet vardı benimde sadece bir masam ve 6 sandalyem vardı komşudan sandalye istedik masada yer bulamayanları da yer sofrasında ağırladım napiim yeni evliyim henüz herşeyim tam değil
kızlar bende sahurda kahvaltı yapıyorum..ama iftarda güzel yemek yapmaya çalışıyorum..
off offf off ki ne offf şimdiden yordu beni 13 kişi yani evim küçük nasıl sıgacaklar bilmiyorum halbuki ben sadece teyzemle kızını çağırdım nereden bileyim istanbuldaki oğlu gelini ve çocuklarınında bu gece ankaraya geleceğini "olurr kızım geliriz abinlerde geliyorlar istanbuldan bu gece alır gelirim" dedi şok şok şokk halinde kaldımeşim aklını oynattı adam 13 kişimiiiiii diye artık mutfak ve salona 2 aynı masa kuracağım ne yapayım atlatırım inşallah ilk defa bu kadar kalabalık yemek daveti yapacağım( çay daveti yapmıştım ama o zaman evim çok genişti) Allah'ım güç versin salıya bana
canım bu akşam izmir köfte domatesli makarne yoğurt kavun çoban salata ve profitrol vardı dr otkerin karışım süper oluyo...hehehe sende bendensinhayatta gece yemek yiyemem 2 lokma bir bardak çay tamamdır
allah kolaylık versin kızlar iftara davetsiz gidilirmi yav ben olsam kalpten giderdim ...canım sen iyisin en azından vaktin varmş bugün bana ben saat 4 te iftara geliyoruz diye haber verdilersaat 16.45 ben tansaştaydım düşün 13 kişi olmasada 8 kişi de az değildi alışverişsiz olmazdı yani biraz yordu tabi koşuştur çok susadım Allah affetsin ve gelenlerden sadece1 tanesi niyetliydi çok şükür yetiştim
canım sen iyisin en azından vaktin varmş bugün bana ben saat 4 te iftara geliyoruz diye haber verdilersaat 16.45 ben tansaştaydım düşün 13 kişi olmasada 8 kişi de az değildi alışverişsiz olmazdı yani biraz yordu tabi koşuştur çok susadım Allah affetsin ve gelenlerden sadece1 tanesi niyetliydi çok şükür yetiştim
al işte bir nefret ettiğim şey daha evde yemek yok kime gidelim hadi şuna gidelim ayakları sinir olurum böyle şeye planlı programlı ol be kardeşim dimi geleceksen en azından 1 gün önce haber ver gelde delirme birde sadece biri niyetli çelik gibi sinirlerin varmış valla en yakınımda olsa 2 laf sokmadan rahat duramazdım....canım sen iyisin en azından vaktin varmş bugün bana ben saat 4 te iftara geliyoruz diye haber verdilersaat 16.45 ben tansaştaydım düşün 13 kişi olmasada 8 kişi de az değildi alışverişsiz olmazdı yani biraz yordu tabi koşuştur çok susadım Allah affetsin ve gelenlerden sadece1 tanesi niyetliydi çok şükür yetiştim
canım bu akşam izmir köfte domatesli makarne yoğurt kavun çoban salata ve profitrol vardı dr otkerin karışım süper oluyo...
köfteyide iki akşamlık yapıyorum...
canım bunu iftarda yediydik gece kahvaltı..al işte bir nefret ettiğim şey daha evde yemek yok kime gidelim hadi şuna gidelim ayakları sinir olurum böyle şeye planlı programlı ol be kardeşim dimi geleceksen en azından 1 gün önce haber ver gelde delirme birde sadece biri niyetli çelik gibi sinirlerin varmış valla en yakınımda olsa 2 laf sokmadan rahat duramazdım....
kız agır gelmesin gece gece birde kavun off offf gaz küpü olursun çok yeme
canım bunu iftarda yediydik gece kahvaltı..
Oluşturdum menümü:
Domates çorbası
Tavuklu türlü
Mısırlı-bezelyeli pilav
Kavun
Dondurma
İçecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?