sahurda gittiğimiz Eyüp Sultan resimlerim.... :asigim: Rabbim herkese o manevi havayı teneffüs etmeyi nasib eder inşallah... :Saruboceq:
]
inşallah canımcım :Saruboceq:
canım ya maşallah ne kadar guzel anlatmışsın ya hasret bu olsa gerek allah bıdahakı ramzanda istediğin yerde geçirmeni nasıp etsın inşallah allah dualrımızı tutugumuz oruçlarımızı kabul etsın inşallah ama bu gece benım yemeğim vardı ama eşimle ani bi kararla dışarı çıktık ve çok üzüldüm acıkcası iftra 1 saat gfalan vardı ve herkes yemek yıyordu o kadr cok oruç tutmayan ınsan varkı ınanamadım gıttıgımız yere ramazan gelmemiş dedim remen ya ezan okundugunu bılen yok ya varmı boyle bişey şok oldum valla allah affetsın inşallah allah islah etsin herkesi hani bı sıkıntısı hasatalıgı olanlar tamam ama hepsımı aynıydı ne bu tesadüf çözemedim dogrusu .......Allah biliyor ya yüreğimde öyle bir arzu var ki;Eyüp Sultan'da yaşamak istiyorum yine bir sahurumuzu iftarımızı.Lakin bu sene olmayacak sanırım ramazandan sonra gelebileceğiz Türkiye'ye inşaAllah..
O manevi atmosferin o gül kokusu ile yoğrulmuş havanın;dualarla süslenmiş dillerin;dostluğun muhabbetin paylaşımın yerini hiçbirşey tutmaz;paha biçilemez bence..
Ramazan ayını;11 ayın sultanını işte bu yüzden o kadar çok seviyorum ki..
Bizlere aslında bir bütün olduğumuzu;amacımızın yaradılış gayemizin netliğini;güzelliğini hatırlatıyor..
Ekranlardan takip ediyoruz biz de ne yapalım :_)
O tatlı kalabalık;gösteriler;temaşalar;yardımlaşmalar ne kadar güzel ya Hu..
Gerçi burada da çok güzel geçiyor ; Allaha şükürler olsun;sokaklar ilahi ve kitabullah sesleri ile coşuyor.. :asigim:
Herkes tatlı bir telaş içersinde..
Ama Türkiye'de özellikle ıstanbul'da ramazan bir başka oluyor..
Seneye Allah nasip eder inşallah..
Suvesabun fotoğraflar daçok hoş onlar için ayrıca teşekkürler:1hug:
ya kizlar bisey sorucam, Allah hepinizin oruclarini kabul etsin önce.
soruma gelince, masallah hepiniz pek hamaratsiniz
herkesin sofrasinda nerden baksaniz corbasindan pilavina, zaytin yaglisindan tatlisina hersey var ( allah yoklugunu göstermesin):Saruboceq:
malum oruc olunca iftarda yenmiyor fazla,
kendi adima bi tabak corba, bi tabak salata. benim bu aralar iftar menüm cünkü anca yiyebiliyorum.
yani bua kadar yemegin hepsini bitiyomusunuz, yada bi sekilde sahurda da mi tükeliyor, yoksa atiyomusunuz, kalan yemekler ne oluyo onu merak ettim...
canım ya maşallah ne kadar guzel anlatmışsın ya hasret bu olsa gerek allah bıdahakı ramzanda istediğin yerde geçirmeni nasıp etsın inşallah allah dualrımızı tutugumuz oruçlarımızı kabul etsın inşallah ama bu gece benım yemeğim vardı ama eşimle ani bi kararla dışarı çıktık ve çok üzüldüm acıkcası iftra 1 saat gfalan vardı ve herkes yemek yıyordu o kadr cok oruç tutmayan ınsan varkı ınanamadım gıttıgımız yere ramazan gelmemiş dedim remen ya ezan okundugunu bılen yok ya varmı boyle bişey şok oldum valla allah affetsın inşallah allah islah etsin herkesi hani bı sıkıntısı hasatalıgı olanlar tamam ama hepsımı aynıydı ne bu tesadüf çözemedim dogrusu .......
neyse menümde ise biber dolması vardı yarına kaldı iyide oldu :))))))))
yanına bi çorba birde altenatif oldumu hazır :))))
kızlar bu arada bişiy sorucam ben ekmek almıyorum ramazanda pide keyfını cıkartmak varken ekmek almıyorum dogrusu ve ister istemez bayatlayabılıyor bayatlamış pidelerden yemek gibi bişiy neler yapılabılır bı kac bişey var aklımda ama emın değilim sizlerdende fıkır almak istedım karambole yapmaktansa deneyenlerden tavsiye almak daha iyi geldi bana bekıyorum cevaplarınız.......
ha bu arada suvesabun cok guzel fotolarda bende gecen yıl gitmiştim ama bu yıl kısmet olmadı belkı bı ara fırsat bulabılırsek gıdebılırız allah dualarınızı kabul etsın gercektende o kalabalıkta oruç açmanın keyfi hazzı bi başka oluyor allah herkese kısmet etsin yalnız başına oruç açmak bence cok kotu ramazanda bari arkadaşlar yalnızinsanlar varsa çagaralım bı şekilde destek olalımda soframız daha bereketli daha neeşeli olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?