Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy pınarım canım
ben de seni çok özledim geldin demek
seninle yüzyüze görüşmedik hiç ama bu nasıl bir muhabbettir anlamıyorum
hoşgelmişsin canım memlekete rabbim tekrar kavuştursun hayırlısıyla...
Arkadaşım, Lebeniye çorbası nedir, nasıl yapıyorsun. İlk kez duydum dabilmiyorumkismile
kadınbudu köfteyi nasıl yapıyorsun kolaymı yapımı.. bide içli köftenin yapılısı bilen varmı arkadaşlar iftar davetlerimde yapmak istiyorum ilk defa ..
lebeniye çorbasını bende merak ettim nasıl oluyorki acebabilmiyorumkismile
tatlıyı buldum hanım dili tatlısı yapıyorum yine bu sitede buldum gerisi önemli değil:)
afiyet olsun canımm, sen tutuyor musun sütüne etki etmez değil mi?
gecen sene hiç görmemiştim bu topiği üzüldüm şahsen çok şey kaybetmişimolsun bu sene bende varım aranızda inşallah herkese bereketli ramazanlar diliyorum...
sahurda kaynanam peynirli çörek yaptı yanındada yine kahvaltılıklarla yedik elhamdülillah..
iftara lebeniye çorbası (ilk kez deneyecem görüntüsü harika ama umarım güzel olur)
fırında patatesli tavuk
şehriyeli prinç pilavı
salata veya cacık
ve kemalpaşa tatlısı olacak inşallah :sinifsinif::sinifsinif: acıkıyormuyum ne
ben çalışıyorum ve şuan acayip başım ağrıyor eşim diyorki keşke bayanlara öğleden sonra izin verselerde çalışmasanız ahh ahh o günleride görürmüyüz bilmiyorum ki
sahurda rutin kahvaltı yaptık ama pek yavan oldu bigün börek yapacam karnım acıktı galiba bide menemen hımm güzel olur
bu akşam allahtan yemeğim var gücüm yeterse birde taze fasulye zeytinyağlı en azından yarına kalır diye düşünüyorum
akşama yoğurt çorbam
kabak yemeği
salata
ayran yeter galiba
hayırlı ramazanlar arkadaşlar..
ben bu akyam kesme çorbası (hazır) , fırın poşetinde tavuklu patates yapmayı planlıyorum.. üstüne de kavun.. tatlımız yok :))
cumartesi günü 10 kişilik misafirim var iftara. Onlarada
- mercimek çorbası
-kuru fasülye
-patatesli tavuk -pilav-peynirli börek
ortaya karışık kızartma, yoğurtlu kırmızı biber, sarma ve domates salatası yapmayı düşünüyorum. tatlı konusuna daha karar veremedim..
sizce yeterli bir menümü? yeni evliyim ilk defa misafir ağırlıyacağım ve gelenler eşimin akrabaları olduğu için çok geriliyorum.. kusursuz bi sofra olmasını istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum :)
kızlar midem guruldamaya başladı benim mafoldumben
daha 4 saat var... neyse dayancaz artık... bizde de soslu tavuk kanadı, barbunya, erişte pilavı, salata var... hepimize afiyet olsun... orucumuz kabul olsun inşşaallaaaahhh cokacimcoook
herkesin Ramazanı mübarek olsun arkadaşlar
ben çalışıyorum ama anneme rica ettim yemeği yapma gelince ben hazırlamak istiyorum diye..2 saatten fazla vaktim olacak akşam eve gittiğimde yeter diye düşünüyorum
Neler yapmak istediğime gelince;
Sebzeli mercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya
Mantarlı tavuk sote
salata
eve giderken de güllaç ya da tulumba tatlısı almayı düşünüyorum
ve tabi ki kola :)
herkese afiyet olsun
gayet yeterli bir menü birtanem..çok iyi düşünmüşsün..hiç gerilme..artık senin ailen eşinin ailesi zaten..yabancı yok:)
ama kızdıracak bir durum varsa alternatif tarifler mevcut örneğin royalimin kaynana boğan kurabiyesi,benim görümce yakan biberli salatalarım falan :jeyyar:delikafadulden sırnaşıkşey delikafadulden
siteden aldım tarifi az önce
sebezeden kastım patates havuç soğan benim sempatiksalakcinni
üniversitedeyken sadesini de yapardık içine hiçbişey koymadan o nedenle buna sebzeli diyorum ben
mercimek,pirinç,soğan,patates,havuç,bulyon,kırmızı pul biber,nane,kararbiber,tuz,salça
tarifteki malzemeler bunlar inşallah güzel olur :)