Yok arkadaşım olur mu öyle şey..
Kafa şişirmek..Benim istediğim de bu aslında,doya doya,duya duya bilmek,dinlemek istiyorum.'Sustuklarımız büyür çünkü içimizde' Ruh hallerimizin gidişatı iç dünyamız kadar dış dünyamızı ve çevremizdekileri de etkiler.Hele ki anne isen,bu durum daha da ehemmiyet kazanır..
Kızını Allah bağışlasın,o şeker prenses mi yoksa avatardaki? Maşallah oysa yaşından büyük gösteriyor,Allah nazardan korusun..
İkincisi neden bu kadar içli yazdın gülüm,affola oruçtan sebep herhalde tam idrak edemedim..Sen kendini üzersen ailen de üzülür,kızın da hisseder.Artık bu yolda tek başımıza değiliz,onların mutluluğu bizim tavırlarımıza,hatta sözlerimize bağlı..
Hiçbir şey demesen bile hissederler o da ayrı bir mesele..
İçini ferah tut,dua edelim herşey en cicisinden yaşansın..Bak bizler ailelerimizden km.lerce uzaktayız,ayrı kıtalardayız..Türk bile yok şuan kaldığımız yerde (bayan olarak)
Lakin bu da Takdir-i İlahi.Olanda her zaman hayır saklıdır,öyle cici arkadaşlarımız var,öyle güzel geçiyor ki,bu hasreti bir nebze göğüslüyoruz gönül gönüle.İçinde bulunduğun durumun tadını çıkarıp,güzel yanlarını keşfetmelisin... a.s.